Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 10:58 am Заглавие: |
|
|
ама има и готини скейтъри _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 11:02 am Заглавие: |
|
|
ако не схвана тва е съм го пуснал за смях и за кеф на хората не да се учат от тва...наистина трябва човек да е много тъп за да почне да прави така ти как мислиш че съм такъв хахах...добре добре  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 11:03 am Заглавие: |
|
|
не съм ти чел глупостите,просто отблелязвам моето мнение за скейтърите _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 11:06 am Заглавие: |
|
|
franky написа: | не съм ти чел глупостите,просто отблелязвам моето мнение за скейтърите |
и що ти е такова мнението за скейтърите шот не стоят по цял ден в някой клуб да играят МУ или да пият по цял ден в някоя кръчма
тва е вид спорт и си го развиваме и няма нищо лошо в тва...ти може би имаш предвид за нещата които стават покрай скейтърите но те не стават само покрай тях за тва скейтърите не би трябвало да бъдат мразени от ей такива като тебе и изверга защото нит сме ви напрайли нещо нит нищо....просто обяснение _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 4:54 pm Заглавие: |
|
|
Дам ама 99.9999999% от скейтърите пушат треви или някви други лайна и ти много добре го знаеш тва и оттам идва омразата към тях
Иначе нямам нищо против скейтовете ви карайте си ги и си трошете главите  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 5:04 pm Заглавие: |
|
|
IZVERGA написа: | Дам ама 99.9999999% от скейтърите пушат треви или някви други лайна и ти много добре го знаеш тва и оттам идва омразата към тях
тва е вярно...но и 99,999999% от рапърите пушат 99,99999 процента от металите пушат 99,99999% от рейвърите пушат....няма смисъл да изброявам повече схвана ми мисълта  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 5:32 pm Заглавие: |
|
|
Затова сме сами срещу всички  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 5:35 pm Заглавие: |
|
|
"Т'ва че съм човек,трябва ли да не ги мразя супер много!"
Тва мнение от подписа ми пасва много добре както на мен така и на вас...все по различни причини... ... _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JusT_DiE Не е лесно !

Регистриран на: 12 Май 2004 Мнения: 1382 Общо думи: 0 Местожителство: B Heu3BecTHocT
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 6:04 pm Заглавие: |
|
|
хаха той СкоТ мно го цепи глаата кЪт го глеам ко съ мъчи да прай там по площада ма ни мой много още
не че аз мога де _________________ Човекът е едно несъвършено изречение с много правописни грешки ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 6:09 pm Заглавие: |
|
|
IZVERGA написа: | Дам ама 99.9999999% от скейтърите пушат треви или някви други лайна и ти много добре го знаеш тва и оттам идва омразата към тях
Аре стига бе човек ... реално погледнато 99,999% не, ама едно 90% от хората пушат треви ... без значение дали са скейтъри, рапъри или каквото и да е там ... вярно скиновете не пушат. Не разбирам един средностатистически ученик примерно в АГ, който пуши трева 1 път в месеца какво ти пречи примерно? Не искам да се заяждам но бих искала да ми кажеш ...  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 6:24 pm Заглавие: |
|
|
Не ме занимавай с глупости специално пък ти!!! Ше ти давам обяснения!
Дето си организирала фенклубове Анти Л*** сещаш се за името нали?
Или че Тонито пушела трева и кви бяха последствията си ги знаеш
Ай да не продължявам нататък.....  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 6:51 pm Заглавие: |
|
|
аз ще добавя само....
изверг...не е точно така тва дето е станало с рокерката и тонито...просто всичко е било едно голямо недоразумение...няа значение...раотата е там че всички срещу всички срещу всеки  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 7:12 pm Заглавие: |
|
|
Ми убаво ве ма обеди някой друг в това а не мен......дотогава аз вярвям на приятелите си |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 7:17 pm Заглавие: |
|
|
IZVERGA написа: | Ми убаво ве ма обеди някой друг в това а не мен......дотогава аз вярвям на приятелите си |
тва хубаво да вярваш на приятелите си...и аз не бих повярвал на тебе ако ми кажеш че някой приятел скейтър е станал скин ...
ай Peace \/  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

Регистриран на: 03 Ное 2004 Мнения: 972 Общо думи: 3,315 Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 8:22 pm Заглавие: |
|
|
хахах СкоТ... другото най важно, не на последно място, за да си мнооооооооогооооооооо добър скейтър трябва и да си мноооооооооогоооооооооо черен  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|