Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sexy_veselq4ka Не е лесно !

Регистриран на: 21 Мар 2005 Мнения: 498 Общо думи: 1,620 Местожителство: Габрово, Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 8:55 am Заглавие: |
|
|
мда има6 право  _________________ Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед... и това са две гърненца с мед
Един съвет лягаи да спиш,Една лъжа идвам при теб,Една истина ще те скъсам от секс,Една подробност незнам кога. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the_daywalker Не е лесно !

Регистриран на: 15 Дек 2004 Мнения: 122 Общо думи: 0 Местожителство: V moskvi4a na dqdo
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 11:01 am Заглавие: |
|
|
LordOfEvil написа: | абе живеем в демократична държава, всеки има право да е смотан  | true...true... _________________ Only God Can Judge Me...
НСБОП да си....яде боба... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 11:10 am Заглавие: |
|
|
LordOfEvil написа: | абе живеем в демократична държава, всеки има право да е смотан  |
мдам, има смотани чалгари, метъли, рапари и т.н. ... а, ако си мислиш, че само чалгарите са смотани - жестоко се лъжеш  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikx Не е лесно !

Регистриран на: 25 Юни 2004 Мнения: 576 Общо думи: 0 Местожителство: По света и у Нас...
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 12:48 pm Заглавие: |
|
|
Ivankov написа: | LordOfEvil написа: | абе живеем в демократична държава, всеки има право да е смотан  |
мдам, има смотани чалгари, метъли, рапари и т.н. ... а, ако си мислиш, че само чалгарите са смотани - жестоко се лъжеш  |
Така си е  _________________ If U Can't Beat Them Join Them !
http://www.data-bg.net/pub/rack6/nikx
Music Is My Life..If My Winamp Stops Im Dead... ;] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Encoder Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 2:15 pm Заглавие: |
|
|
Не, но процента на смотаните чалгари многократно надвишава този на всички останали. Ако наистина мислите, че това е истинската българска музика, както каза някой, тежко ни и горко. Българската музика е съвсем различна и чалгата само я опетнява и извращава.
Това е извратена антимузика, абсолютно неприсъща за слушане от бели хора. Пуснете това някъде на запад и ще се чудят от коя част на Азия и какви хора го слушат това.
Манталитет, няма как, колкото и пари да изсипят в България, чалгата отдавна е превзела страната и трябва да се направи основно прочистване на мозъците на хората докато се излекуват от това.
Филмчето е много готино, сарказмът е едно от малкото останали лекарства срещу чалгата и тоталната простотия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 2:23 pm Заглавие: |
|
|
Encoder написа: | Не, но процента на смотаните чалгари многократно надвишава този на всички останали. |
и как го разбра това, а?
По твоята логика 20% от габровци сме смотани, защото лятото на концерта на Прима-Пайнер имаше 12000-13000 хиляди души на стадиона. А и предполагам много не са имали възможност да отидат.
Докога ще спорим за глупости. Всеки е прав за себе си. Аз НИКОГА няма да прослушам метъл и рап, както нявярно и ти никога няма да слушаш поп-фолк  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LordOfEvil Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 3:06 pm Заглавие: |
|
|
еми толкова по лошо за габровци хаха _________________ 'Cause we made the darkside and the rightside is to have no fear!
GLOBCOM - PAY MORE FOR LESS! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 3:09 pm Заглавие: |
|
|
LordOfEvil написа: | еми толкова по лошо за габровци хаха |
хаха, но то не беше само в Габрово, а в 15 големи града, където стадионите също бяха пълни |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 3:11 pm Заглавие: |
|
|
еми аз пък си слушам рап и чалга на равно колкото рап слушам толкова и чалга ..... !!! метъл само Rammstein и Marylin Manson чалгата си ме кефи кат седна да пия да се забавлявам и да танцувам ...... и така като гледам по текстовете са почти еднакви като изключим стила на звучене в едното пеят Ох Банана ....а в другото 0176 You bitch горе долу се препокриват ....аре Rammstein не пеят основно за еб**** де но ..... в 80 % от случеите изпростявате отвсякъде така че ...не мога да разбера кво толкова постояянооо Чалгата Чалгата ..не е музика едни и същи боклуци слушаме който не го е рабрал много съжелявам аз не се ограничавам в избора си на музика който се ограничава ....... негов си проблем аре ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MG OTKA4ALKA Дали да стана антиквар ?

Регистриран на: 20 Апр 2005 Мнения: 43 Общо думи: 0 Местожителство: наи 4есто planeta,но Иван Тон4ев
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Ivankov,моге да има тапи метали и тапи рапари,ама умен 4алгар на сам видел през гивота си.0176 THE CHALGA IN THE ASS,GIVE ME THE POWER OF THE HEAVY METAL AND BEER.haahahehehhe _________________ не взимаи живота на сериозно,заштото така или ина4е няма да се измакнеш жив от него!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 4:16 am Заглавие: |
|
|
MG OTKA4ALKA написа: | Ivankov,моге да има тапи метали и тапи рапари,ама умен 4алгар на сам видел през гивота си.0176 THE CHALGA IN THE ASS,GIVE ME THE POWER OF THE HEAVY METAL AND BEER.haahahehehhe |
ми ела да ме видиш, а ако имаш проблем, може да го разрешим по един или друг начин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|