|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 2:57 pm Заглавие: Re: Степени Пиянство |
|
|
Hormos написа: | Пета степен - Качваш се в таксито, шофьорът те пита накъде, ти му отговаряш:
- Към къщи.
|
Това наистина съм го правила, добре че беше един познат таксиметров шофьор който ме знаеше къде живея  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 3:01 pm Заглавие: Re: Степени Пиянство |
|
|
ivo82 написа: | PokePkaTa написа: | Hormos написа: | Пета степен - Качваш се в таксито, шофьорът те пита накъде, ти му отговаряш:
- Към къщи.
|
Това наистина съм го правила, добре че беше един познат таксиметров шофьор който ме знаеше къде живея  |
да и аз имам, но 1 път едва припълзяващ от Трола се качих в друго такси и му казвам да ме кара на "Мир" (до 11-то)! Заспах в таксито, тоя после ме буди и хоп, ние сме на "Мирни дни" на Сирнани
После ме прибра де, ама не помня колко му платих  |
Малииииии .... УЖАС!!! _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
W3s7 Не е лесно !

Регистриран на: 05 Яну 2005 Мнения: 270 Общо думи: 768 Местожителство: trqvna
|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 3:06 pm Заглавие: Re: Степени Пиянство |
|
|
ivo82 написа: | PokePkaTa написа: | Hormos написа: | Пета степен - Качваш се в таксито, шофьорът те пита накъде, ти му отговаряш:
- Към къщи.
|
Това наистина съм го правила, добре че беше един познат таксиметров шофьор който ме знаеше къде живея  |
да и аз имам!
Но 1 път едва припълзяващ от Трола се качих в друго такси и му казвам да ме кара на "Мир" (до 11-то)! Заспах в таксито, тоя после ме буди и хоп, ние сме на "Мирни дни" на Сирмани
После ме прибра де, ама не помня колко му платих  | аааахахахаа _________________ It's All About The House Music And It Always Will Be |
|
Върнете се в началото |
|
 |
W3s7 Не е лесно !

Регистриран на: 05 Яну 2005 Мнения: 270 Общо думи: 768 Местожителство: trqvna
|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2005 3:20 pm Заглавие: Re: Степени Пиянство |
|
|
- Към къщи.
|
да и аз имам!
Но 1 път едва припълзяващ от Трола се качих в друго такси и му казвам да ме кара на "Мир" (до 11-то)! Заспах в таксито, тоя после ме буди и хоп, ние сме на "Мирни дни" на Сирмани
После ме прибра де, ама не помня колко му платих  | мн яко _________________ It's All About The House Music And It Always Will Be |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the_Frgt10_girl Не е лесно !

Регистриран на: 10 Окт 2006 Мнения: 239 Общо думи: 7,568 Местожителство: Debil Land
|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 4:31 pm Заглавие: болтовые винтовки встрайкболе |
|
|
Hob-Nob , хорошо . Следущая ситуация , мальчику 15 лет тут все предельно ясно . Стала бы или нет ? Хотя бы исходя из того , что он тебя намного младше ( по возрасту то нет , а вот по развитию
Последната промяна е направена от the_Frgt10_girl на Сря Дек 23, 2009 4:43 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Нед Окт 15, 2006 5:10 pm Заглавие: |
|
|
Хаххахахаа _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|