Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
flameon Не е лесно !

Регистриран на: 27 Фев 2005 Мнения: 1264 Общо думи: 63,506 Местожителство: На пичка си ленина и още малко нататък :)
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 10:20 am Заглавие: Игра:Затапващи въпроси.... |
|
|
Значи правилата на играта са следните:Задават се възможно най-затапващите въпроси и следващият след теб трябва да отговори без помоща на чичо Гугъл....да видим колко е голяма общата култура на повечетео тука....ако въпроса е мн труден може и да се допитате до гугъл но да няма копи пейст ами прочетете за да отговорите със свои думи....Другите играчи могат да допълват отговорите на другите със цитата и допълнението но трябва да зададат и те въпрос.....
Моят въпрос е:Изброи градовете в България завърщващи на "град" _________________ BARBIE IS A MOTHERFUCKIN' BIATCH!!!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Misha Не е лесно !

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 868 Общо думи: 32,672 Местожителство: у гъзЪт на географията
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 10:33 am Заглавие: |
|
|
Благоевград,Димитровград,Асеновград,Крумовград,Ивайловград,Момчилград,Велинград...не се сещам за повече.
Колко вида скорпиони се срещат в България?  _________________ Доводите срещу безумието пропадат с тихи, съскащи звуци.Мъртви гласове от мъртви грамофонни плочи,реещи се из порутената шахта на паметта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
flameon Не е лесно !

Регистриран на: 27 Фев 2005 Мнения: 1264 Общо думи: 63,506 Местожителство: На пичка си ленина и още малко нататък :)
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 10:36 am Заглавие: |
|
|
Misha написа: | Благоевград,Димитровград,Асеновград,Крумовград,Ивайловград,Момчилград,Велинград...не се сещам за повече.
Колко вида скорпиони се срещат в България?  | В България не се срещат скорпиони Колко версии има досега Уинамп?едит на горното Ботевград,Свиленград,Тополовград _________________ BARBIE IS A MOTHERFUCKIN' BIATCH!!!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 10:53 am Заглавие: |
|
|
flameon написа: | Misha написа: | Колко вида скорпиони се срещат в България?  | В България не се срещат скорпиони |
аз имам изсушен от една гора край Правец около 3-4 см скорпионче, там бъка от такива
/офтопик _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spirit Не е лесно !

Регистриран на: 17 Окт 2006 Мнения: 589 Общо думи: 45,926 Местожителство: 2206 Gabrova (1976 GR3)
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 10:59 am Заглавие: |
|
|
flameon написа: | Misha написа: | Благоевград,Димитровград,Асеновград,Крумовград,Ивайловград,Момчилград,Велинград...не се сещам за повече.
Колко вида скорпиони се срещат в България?  | В България не се срещат скорпиони Колко версии има досега Уинамп?едит на горното Ботевград,Свиленград,Тополовград |
В България се срещат скорпиони, но не знам колко вида.
Последнапа версия на Winamp е мисля 5.35, значи общо... четири базови
Колко космически мисии на Аполо са кацали на Луната?
п.п. на Марс съм само аз  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Misha Не е лесно !

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 868 Общо думи: 32,672 Местожителство: у гъзЪт на географията
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 11:15 am Заглавие: |
|
|
Скорпионите са 3 вида(черен,кафяв и червен) пък Аполо...2-3?
Ам...Колко манастира има в Габровска област? _________________ Доводите срещу безумието пропадат с тихи, съскащи звуци.Мъртви гласове от мъртви грамофонни плочи,реещи се из порутената шахта на паметта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ethereal_Touch Не е лесно !

Регистриран на: 02 Яну 2007 Мнения: 656 Общо думи: 22,819 Местожителство: On The Wrong Side Of Nowhere...
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Ба ли го... един?!
Колко са дълги червата при човека?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Misha Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 12:13 pm Заглавие: |
|
|
4 Соколски,Дряновски и 2 Батошевски(мъжки и девически)
Пък за червата...в някаква детска енциклопедия бях чела навремето че ако се навържат можели да покрият половината път до Луната...ама не помня да са уточнявали за червата на 1 човек ли става въпрос или не Иначе трябва да са от порядъка на 20тина метра доколкото си спомням _________________ Доводите срещу безумието пропадат с тихи, съскащи звуци.Мъртви гласове от мъртви грамофонни плочи,реещи се из порутената шахта на паметта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HaF7a7a Постмодернист

Регистриран на: 14 Авг 2006 Мнения: 789 Общо думи: 27,391 Местожителство: Финландия
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 2:45 pm Заглавие: |
|
|
За червата: няма как да се пробва до луната защото при излитането на ракетата носител (да закара червата до луната) може да се изгорят голяма част от тях от реактивния двигател и после човека до края на живота си ше виси по поликлиниките.
Защо крокодилът е по дълъг отколкото зелен? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Щот не е розов
Яйцето или кокошката? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HaF7a7a Постмодернист

Регистриран на: 14 Авг 2006 Мнения: 789 Общо думи: 27,391 Местожителство: Финландия
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 2:54 pm Заглавие: |
|
|
Защото е дълъг по цялата дължина , а е зелен само отгоре.
според мене е яйцето |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ethereal_Touch Не е лесно !

Регистриран на: 02 Яну 2007 Мнения: 656 Общо думи: 22,819 Местожителство: On The Wrong Side Of Nowhere...
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 3:04 pm Заглавие: |
|
|
Яйцето РУЛЗ!
И да... повече е дълъг!
Защо едната страна на Луната никога не се вижда? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
resident_evil Не е лесно !

Регистриран на: 27 Юни 2004 Мнения: 680 Общо думи: 13,023 Местожителство: на ХЪЛМА НА ВЕНЕРА
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 3:23 pm Заглавие: |
|
|
щот не винаги е осветена ли кво беше пък нали има пълнолуние аве както и да е пиша, че ейся по ТВ гледах иии -> кой е най-полезния плод  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_V!c7oR_ Не е лесно !

Регистриран на: 18 Ное 2004 Мнения: 525 Общо думи: 2,512 Местожителство: Нейде тука
|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 4:00 pm Заглавие: |
|
|
Боровинката ....
------------------
какво е предназначението на глутемитид- а ? _________________ lqlqlqlq |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SpitFire Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 4:20 pm Заглавие: |
|
|
наркотик е май не знам за него нищо друго ...
Колко кости съдържа при раждането човешкият скелет ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|