forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ
 
 AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Синастрия

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Всичко
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Daniel Yordanov
Вчера си купих компютър
Вчера си купих компютър


Регистриран на: 11 Яну 2022
Мнения: 2
Общо думи: 3,688

МнениеПуснато на: Вто Дек 13, 2022 5:47 pm    Заглавие: Синастрия Отговорете с цитат

„Синастрия“ е може би най-мощният обмен на енергии в астрологията, тъй като разглежда отношенията и връзката ни с другите. Всеки от нас носи, различна динамика и интензитет на характер, който за да се прояви, е необходимо да бъде провокиран. Качествата и недостатъците ни, разгръщат пълният си потенциал при взаимовръзката ни с другите. Тя е съединение или сблъсък на всички нива – физическо, витално, ментално, интелектуално и духовно.
Какво е синастрия в астролоята
В астрологията, синастрия са две натални карти наложени една върху друга, комбинирайки ги в синастрична диаграма, която показва как отделните карти взаимодействат помежду си. Най-често се разглеждат партньорските съюзи между мъж и жена, но също така и с вашият приятел, шеф, роднина, дете, дори домашен любимец, ако имате неговите данни за раждане. Тълкуването на двойка хороскопи, изисква изключителен психологически анализ на всяка рождена карта поотделно, а след това, съпоставянето на планети, домове и аспекти с другата рождена карта.
Законът за привличането
Той казва, че подобното привлича подобно. В отношенията търсим сродната душа, за да се огледаме чрез тях, да припознаем себе си и да бъдем разбрани. Личните ми наблюдения в синастрията са, че в приятелските връзки, човек открива много повече себеподобен, отколкото, в които и да било други отношения. В брака и връзката родител-дете, много повече съм наблюдавала как действа законът на кармата. Това са най-важните връзки, които всеки от нас създава, оставяйки толкова силен отпечатък, че един живот не стига. В тези отношения, съдбата почти винаги ни събира с тези хора на база различия, а не на база цялост и единомислие. Истината се ражда в спора и е някъде по средата. И точно там се случва най-голямата динамика и катарзиси в човешките отношения.
Най-голямата любов, най-силното разочарование, страст и обсесия, безрезервна обич и грижа. Отвъд себе си и въпреки себе си. Има брачни синастрии, в които съм виждала наистина хармония. След това идват децата и дисбаланса трябва да бъде уравновесен, разбран и приет. Причината и следствието на духовният принцип е дълъг процес, в които всяка личност, самостоятелно и в общата цялост, следва законът на кармата. Понятието идва от древен санскрит и означава „действие“, „да се направи, създаде“. Кога човек спира да обича? И кога започва да обича отново? Времето ще ни научи на основният принцип – законът на любовта. Защото, и времето, и любовта са по-силни от нас.
Very Happy https://astrology-bg.com/sinastriya/ Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Всичко Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov