forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ
 
 AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ford Mustang Shelby F-150 Super Snake Sport е по-мощен от Mu

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Да говорим за коли
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
koob
Примерен комсомолец
Примерен комсомолец


Регистриран на: 02 Мар 2021
Мнения: 33
Общо думи: 9,287

МнениеПуснато на: Пон Ное 29, 2021 3:40 pm    Заглавие: Ford Mustang Shelby F-150 Super Snake Sport е по-мощен от Mu Отговорете с цитат

Под капака
Базиран на модела с по-къс багажник F-150, Super Snake Sport получава цялостна външна промяна от Shelby American. Под капака откриваме петлитровия V – образен осемцилиндров двигател, захранван от мощен компресор, ползващ отвод от фини карбонови нишки и странично разположени изходи. Всичко това води до резултат от страховитите 770 конски сили – с 10 „кончета“ повече от Mustang GT500.

Резултатът – от 0 до 60 км/ч за период от 3,45 секунди и от 0 до 100 км/ч за само 8,3 секунди. Тези стойности са приблизителни на онези, които от Ford определят за ускорителни стойности за своя Mustang GT500.

Ако този двигател ви се вижда прекалено бърз, има и също вариант от 385 конски сили – тази версия на автомобила не е оборудвана с компресора на F-150 Super Snake Sport, което следва да направи ускорението не чак толкова внезапно и „прилепящо те към седалката“.

Есктериор и функционалност
Независимо от двигателя, моделът F-150 Super Snake Sport е оборудван с многобройни скоростни подобрения. Управлението на автомобила дава усещането за здрав и стабилен контакт с пътната настилка – за това спомага регулируемото окачване, което се състои от подобрени предни спирачки и специализирани амортисьорни скоби. Този нисък външен вид се дължи и на поръчковата предна броня с мрежести решетки и въздушно-вентилирания капак. Комплектът от 22-инчови колела идва със специална гума с високи експлоатационни качества и включва подобрени спирачки: шест-бутални спирачни апарати отпред и дискове с прорезни отвори във всеки от четирите ъгъла.

Shelby не е Shelby, ако няма така известните ленти, и моделът F-150 Super Snake Sport е оборудван и с тях. Добре познатите ленти се простират по цялата дължина на превозното средство – от предната броня до задната част, а тънките диагонални ивици подчертават предните калници. По-нататъшно потвърждение, че говорим за Shelby, получаваме и от лепенките по вратите и страничните панели, както и от отличителната значка-кобра на решетката. Вратите с гордост носят надписа “Shelby”.

Още тук Топновини
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Да говорим за коли Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov