forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ
 
 AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Полезни приложения, които да използвате всеки ден

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Игри в мрежата
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
koob
Примерен комсомолец
Примерен комсомолец


Регистриран на: 02 Мар 2021
Мнения: 33
Общо думи: 9,287

МнениеПуснато на: Вто Окт 19, 2021 2:16 pm    Заглавие: Полезни приложения, които да използвате всеки ден Отговорете с цитат

Голяма част от времето си прекарваме, използвайки телефона си, и вече почти няма човек, който да не разполага с поне едно смарт устройство, с което да се забавлява всеки ден. Дали това ще е телефон или таблет, приложенията, които отнемат от времето ни, винаги са там и чакат да им обърнем внимание.
Знаем, всички влизат във Facebook поне по 10 пъти на ден. Не е лошо да използвате социални медии, разбира се, но днес ще си говорим за няколко полезни приложения, които, макар че губят от времето ви, все пак и успяват да подобрят ежедневието ви по някакъв начин.

Duolingo
В 21 век е хубаво човек да знае поне още един език, освен майчиния си. Бидейки универсален език за почти цялата планета, децата в училище учат предимно английски език, но в доста страни все още има хора, за които той не е близък. Освен това има и стотици други езици, които бихте могли да научите, и които ще са ви от полза, ако обичате да пътувате. Тук на помощ идва приложението Duolingo, с което можете да упражнявате ежедневно избрания от вас език и то по интересен начин, който само ще ви кара да искате още, без да ви омръзне ежедневната интеракция.

Waze
Макар и всеки Android да идва с инсталирани продукти на Google, измежду които е и Google Maps, е хубаво да имате инсталирано поне още едно приложение за навигация. Waze е много удобно, ако шофирате, а и имате възможността да си свалите различни карти. Самото приложение използва сателит за връзка, затова, дори да сте в зона извън покритие, пак няма никакъв шанс да се изгубите, ако сте свалили приложението на устройството си.

Amazon Kindle / Media365 Reader
Четенето е полезно занимание, с което не само поглъщаме интересни истории, но и ни помага да развием интелекта си и да имаме повече знания. Без значение дали харесвате художествена литература или предпочитате да четете по-научни неща, биографии или различни учебници и подобни, то приложения като Amazon Kindle и Media365 Reader ще си ви от огромна полза. В приложението Amazon Kindle ще се качат всички електронни книги, които сте закупили от сайта на Amazon, а в Media365 Reader можете да качвате вашите лични файлове, които сте закупили от родните издателства. Ако нямате четец за книги, то тези 2 приложения идват на помощ, за да уплътнят времето ви с така полезното четене на книги.
още по темата Топновини
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Игри в мрежата Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov