forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ
 
 AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам Детоксикатор+Запер +РС Райф+Магнитно сребърен актив

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Купувам - Продавам
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
st@nmen
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 07 Мар 2007
Мнения: 4011
Общо думи: 663,738

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2018 2:50 pm    Заглавие: Продавам Детоксикатор+Запер +РС Райф+Магнитно сребърен актив Отговорете с цитат

Продавам Детоксикатор+Запер +РС Райф+Магнитно сребърен активатор на вода

При повечето запери предлагани на пазара се набляга основно на тяхното антипаразитно действие, без производителите им да се интересуват особено от факта че запера работи на няколко нива и от тази гледна точка положителната сила и резултати на въздействие върху човешкото тяло може да се увеличат многократно. Нивата на които действа комбинирания запер-детоксикатор са:
- Електрочестотно унищожаване на паразитите в човешкото тяло(вируси, бактерий, гъбички, червеи и др.).
- Стимулиране на имунната система.
- Стимулиране на клетките и клетъчните функции на човешкото тяло.
- Стимулиране на митохондриите(енергийните централи на клетките).
- Стимулиране на биоактивните точки намиращи се на дланите и стъпалата свързани със всички телесни органи и функции, вследствие на което се стимулират процесите на възстановяване на нормалните им функции(по друг начин казано: електро-акупунктура)
- Възстановяване на окислително-възстановителния потенциал на кръвта, което води до бързо стабилизиране на нивата на кръвната захар(особено полезно при диабетици).
- Процес на детоксикация (отрицателните йони и ел.импулси постъпващи в човешкия организъм разрушават връзката между токсините, тежките метали и отровите с човешките клетки, вследствие на което, отровите се изхвърлят чрез урината и потта).
Най-ефективният начин за използване на електронният Запер, е възможността му да действа паралелно и като детоксикатор в комбинация с ефекта на Зепинг срещу паразитиращите вируси и болестотворни микроорганизми в тялото ви. Какво означава това? Държите в дланта си медният тръбен електрод, предназначени за целта. Електродната глава към нея потапяте в леген(съд) с топла вода. Поставяте 2-3 щипки сол във водата. Във водата потяпяте нозете си и включвате уреда в режим „Запер-Детоксикатор”. Ефекта е такъв че освен био-електро-резонансното умъртвяване на вирусите във вас имате йонно – електрохимично неутрализиране на токсините и тежките метали, електрическото им отлепване от човешките клетки а в последствие и изхвърлянето им от човешкия организъм посредством отделителната система. Стимулира се обмяната на веществата и процеси в тялото Ви коригиращи нивото на захарта ви в нормални граници. Неутрализират се излишните киселини. Имате също стабилизиране на кръвното налягане, намаляване и стабилизиране на нивата на кръвната захар. Тялото ви получава отрицателен електрически потенциал, повишава се жизненият тонус, клетките се енергетизират. При този режим се осъществява алкализиране и оживяване на кръвта, организма и имунната система. Алкалната среда предотвратява разрастването или появата на туморни образувания. Възстановяват се ДНК веригите на клетките и нормалното им функциониране. Стимулира се процес на самовъзстановяване на човешкия организъм. Всяка процедура е 40-60 минути без противопоказания освен непроверени при бременност и при използване на сърдечен електростимулатор. Единствените странични ефекти са по-доброто здраве и ясно, и бързо изразените оздравителни процеси. Две процедури са напълно достатъчни на ден. При ползването на Запер-Детоксикатор се постига многократен жизнеутвърждаващ и възстановителен ефект. Първо - имате умъртвяване на вируси, микроорганизми и паразити в тялото. Второ – на електролитен(йонен) принцип в тялото Ви се предизвикват процеси на детоксикация и неутрализиране на токсините, тежките метали и отрови в последствие изхвърлянето им чрез урината. Трето – мощни оздравителни процеси в тялото ви дължащи се на стимулиране на биоактивните точки на стъпалата на нозете ви свързани със всички телесни органи(Електроакупунктура). Още в края на възстановяващата процедура , жизненият тонус и процеси се повишават значително. Резултата е стимулиране и мобилизиране на имунната система и възстановителните процеси на всеки телесен орган.
Разполагате също и с магнитно-сребърен електрод за обработка на питейна вода. При включването му към уреда и потапяне на магнитно-сребърния електрод във вода, за 45 мин. Вие можете да активирате два литра вода. При активирането на вода със магнитно-сребърен електрод и високочестотното поле на Запера, водата се пречиства напълно от налични в нея бактерии, вируси (паразити) , става мека и по-приятна на вкус. Обработената вода добива мощни изразени възстановителни и стимулиращи имунитета свойства, предотвратява образуването на камъни в бъбреците и жлъчката и за няколко месеца редовно пиене разтваря налични камъни. Действа успокояващо, противовъзпалително , намалява или премахва пърхот , идеална за дезинфекция на устната кухина. Може да се приема редовно. Магнитно-сребърната вода се активира на информационен принцип при което, приема свойствата на среброто и положителните за организма и здравето ни свойства на магнитното поле. Освен това посредством използването на уреда в режим РС-Райф , Вие можете да програмирате водата с терапевтичните честоти за дадени заболавания така че да я използвате като мощно възстановяващо средство за вашето здраве.
Същестуващите и продаващи се на пазара детоксикатори са скъпи, от 400лв. до над 1600лв. като принципа им на работа е елементарен като изключим всички „глезотии” по тях. Предлаганият от нас Запер-Детоксикатор дава възстановяващия и очистващ ефект и на най-скъпия вариант на детоксикатор. При използването на Запера като детоксикатор водата няма да се оцвети, както при продаваните детоксикатори при които, оцветяването е очевидно че произтича от потопения във водата електрод и неговото електролитно разграждане а не от напускащи тялото ви токсини. Абсолютна спекулативна и комерсиална лъжа е че при оцветяващите водата детоксикатори, оцветяването и се дължи на отделящи се от тялото, и през нозете токсини. Активния електрод(детоксикираща глава) на китайските и други детоксикатори се състои от два електрода с формата на метални пружини и поставени един в друг, и обвити в пластмасов корпус. Между двата електрода протича голям ток, така че материала от който, са направени се разпада и причинява оцветяване на водата. Китайските детоксикатори са ефективни но не защото оцветяват водата а защото при създаваната електролиза във водата се отделят изключително много отрицателни йони(заряди), които първо - проникват през порите на стъпалата и навлизайки в кръвообращението се съединяват с токсините, предизвиквайки в последствие изхвърлянето им чрез урината. Второ - Отрицателните йони отделяни във водата стимулират всички вътрешни органи стимулирайки биоактивните-акупунктурните точки свързващи се с тях посредством нервните центрове намиращи се на стъпалата. И трето - психологичният плацебо ефект, който на подсъзнателно ниво стимулира възстановителните способности на човешкия организъм.
При използването на Запера като детоксикатор има по-голяма ефективност защото освен изчистването на организма от тежки метали и токсини, високочестотните електрически импулси убиват болестотворните организми, паразити и вируси, така че имате и реален процес на възставовяване. Ефекта е двоен а ефективността срещу паразитите и вирусите със сигурност е повишена няколкократно.
Предлаганият от нас детоксикатор е комбиниран в един уред четири в едно: Детоксикатор + Запер + РС Райф(компютърна приставка) + Магнитно сребърен активатор на вода.

Цена 150лв.
0879123671 ИЛИЕВ



https://bazar.bg/obiava-20631645/prodavam-detoksikator-zaper-rs-rayf-magnitno-srebaren-aktivator-na-voda
_________________
Продажба,изкупуване ,сервиз на лаптопи,компютри,аксесоари.......
Нови и употребявани........
ремонтира,изкупува.....
0899879674 066991946 станимир георгиев
скаип stanimir.georgiev
ОФЕРТИ http://stanmen.bazar.bg/

stanimir.georgiev@start.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Name
[ IP : Logged ]
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Купувам - Продавам Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov