forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам парфюми
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Купувам - Продавам
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ton4o
Вчера си купих компютър
Вчера си купих компютър

Общо думи: 340

МнениеПуснато на: Вто Дек 29, 2009 9:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Брех, не съм очаквал да почнат толкова много да коментират. Главната цел на обявата беше да докарам някой друг качествен Dofollow линк и въобще излизането му на по-предни места в google. Не съм се надявал толкова много хора да почнат да пишат в темата, а по-скоро да бъде закопана много по-назад. Парфюмите са първо качество (по-добро копие няма на парфюмите). Траят 4-5 часа, което си е добре за цената. Не страдам от липса на клиентела, особено по празници, а да не кажа абсолютно всички доволни (винаги има хора, които очакват да са оригинални... пък цените ми са сравнително ниски в сравнение с другите онлайн магазини, които също продават ментета... - не всички, но повечето Wink ). Ако има нещо, пишете на скайп, email или директна поръчка. Даже и телефон съм оставил за поръчка Smile Не влизам често във форумите, където съм пуснал линк и може да не успея да отговоря на всичките ви въпроси. Пак ще повторя, че всички парфюми в сайта са първокачествена РЕПЛИКА! В сайта също има ревюта, историята на парфюмерийните марки и пълен списък от техните парфюми. Преди няколко дена пуснах списък с част от парфюмите, които ще излязат през 2010 - Парфюми 2010. Бих се радвал, ако ви стане интересно и коментирате. Това беше от мен. Ако не вляза във форума, още отсега пожелавам на всекии потребител на този форум... Честита Нова Година! Нека всяко едно желание да се сбъдне!
Мартин Радев

П.С. Нека съм бот...
[ IP : Logged ]
gongcheng
Вчера си купих компютър
Вчера си купих компютър

Общо думи: 32

МнениеПуснато на: Чет Фев 28, 2013 4:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Techo написа:
originalni.be написа:
мм как седи с парфюмите ?
оригинални или добри имитации са поне ?

Как може да задаваш такива въпроси.
Естествено е , че са имитации въпросът по скоро трябва да е
Добри ли са имитациите Laughing Laughing Laughing

утверждение Wink
[ IP : Logged ]
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Купувам - Продавам Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети