Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
getzata Вчера си купих компютър

Регистриран на: 28 Ное 2010 Мнения: 5 Общо думи: 156 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2012 4:32 pm Заглавие: Телевизия! |
|
|
Здравейте ! Искам да си пусна цифрова телевизия, но не знам дали телевизорът ми има такъв цифров тунер. Как да разбера дали има такъв, и ако няма за устройството всеки месец по 5 лв ли се заплаща? Тоест общо 35лв? Аз съм и с интернет?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anatoli Не е лесно !

Регистриран на: 19 Сеп 2003 Мнения: 958 Общо думи: 16,729 Местожителство: Here .. or there .. somewhere
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 8:35 am Заглавие: |
|
|
Има такса 25лв инет + тв
т.е. 30лв с приемник
можеш да потърсиш в google по модела на телевизора и да му видиш характеристиките _________________ Който не плаща в кръчма, плаща в аптека ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 2:33 pm Заглавие: Телевизия! |
|
|
Ами търсих в интернет, но немерих точно това! Телевизора е Crown CS21S500US ако намериш нещо ! Благодаря ти иначе ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
seemore Не е лесно !

Регистриран на: 23 Фев 2004 Мнения: 886 Общо думи: 42,578 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 2:54 pm Заглавие: Re: Телевизия! |
|
|
getzata написа: | Ами търсих в интернет, но немерих точно това! Телевизора е Crown CS21S500US ако намериш нещо ! Благодаря ти иначе ! |
тоз номер да не си го преписал от дистанционното ? щото телевизор с такъв модел и аз не намирам.
Ако не пише че има DVB-C, значи ще трябва приемник. _________________ Гражданска отговорност
http://pcshop.bg/?rfrl=6
2% отстъпка от първата поръчка с промокод RFRL-6 |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 2:59 pm Заглавие: Телевизия! |
|
|
Не отзад на телевизора има лепенка. Ще потърся ако има някви документи, да проверя, ако не с приемника ще е ! Значи и с приемника ще е всичко 30лв? _________________ ٠●ҳҲҳ•٠™$ NiKoLaY $™٠●ҳҲҳ •٠ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anatoli Не е лесно !

Регистриран на: 19 Сеп 2003 Мнения: 958 Общо думи: 16,729 Местожителство: Here .. or there .. somewhere
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 3:43 pm Заглавие: |
|
|
Това явно е модела на дистанцията, друга лепенка ще трябва да е _________________ Който не плаща в кръчма, плаща в аптека ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 5:21 pm Заглавие: Телевизия! |
|
|
Не това е пише Model Number! Ейся ще търся книжката му и ако има още някакви документи! _________________ ٠●ҳҲҳ•٠™$ NiKoLaY $™٠●ҳҲҳ •٠ |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2012 8:51 pm Заглавие: |
|
|
Не намерих нищо Не знам ще видим, като не ще пусна аналогови канали, защото не мога да плащам повече от 30лв. То в пакетните услуги пише 40Mbps + 40 аналогови и 100 цифрови - 30лв, ама не пише със приемника или без? _________________ ٠●ҳҲҳ•٠™$ NiKoLaY $™٠●ҳҲҳ •٠ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n00bn3r Примерен комсомолец

|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2012 10:29 pm Заглавие: |
|
|
Има ли шанс Евроспорт 2 на цифровата да го сменят с дублажа на БГ ?
П.С - Не ми е заради езика, просто дават Бундеслигата  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radowolf Не е лесно !

Регистриран на: 16 Авг 2012 Мнения: 174 Общо думи: 5,275 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Съб Сеп 29, 2012 10:17 am Заглавие: |
|
|
От вчера съм с приемник, т.е. 35 лв общо на месец (20 лв за 40 Мбс + 10 лв за ТВ + 5 лв приемник).
Качеството на картината на скапаното ми телевизорче е страхотно.
Приемника има и USB порт и доколкото схванах може да се записват предавания директно на USB-то, както и да се гледат филми директно от USB-то. Пробвах вчера с един филм в XVid, обаче като отворя мултимедията и папката с филма е празна, т.е. явно не разпознава формата. Та питането ми е към знаещите - в какъв формат трябва да са филмите за да ги разпознава приемника и да могат да се гледат?
Благодаря предварително. _________________ сисадмин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anatoli Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Сеп 29, 2012 10:56 am Заглавие: |
|
|
По принцип .avi-тата ги свири без проблеми _________________ Който не плаща в кръчма, плаща в аптека ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
radowolf Не е лесно !

Регистриран на: 16 Авг 2012 Мнения: 174 Общо думи: 5,275 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Съб Сеп 29, 2012 6:13 pm Заглавие: |
|
|
Преименувах файла защото името му беше много дълго и с много точки между отделните думи и филма тръгна ... сега остана да разбера защо няма звук.
ПП: оказа се че аудиото на файла е зле или от кодирането липсва. С друг филм всичко е наред! _________________ сисадмин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bobini Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Окт 03, 2012 9:58 am Заглавие: |
|
|
Ще бъдат ли добавени BTV HD, BTV Action HD, Ring HD, Nova premier league HD, като се има в предвид, че вече се излъчват от други оператори. Някоe HBO,Cinemax ще бъдат ли пуснати и ще имали някаква допълнителна такса. Изобщо предвижда ли се да се пускат още HD канали, че малко ми се виждат тези и не много популярни за масовата аудитория. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bobini Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2012 10:47 pm Заглавие: |
|
|
Много благодаря за компетентния отговор. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
doggygop Стремително напредничав

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2012 11:38 pm Заглавие: |
|
|
ами да дайте кажете за тези канали, все пак там има интерестни работи. Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|