Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
KokalAudio CarAudio Master

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 706 Общо думи: 36,495 Местожителство: Където звука се ражда....
|
Пуснато на: Пет Юли 16, 2010 3:39 pm Заглавие: Защо нарязаха рампата пред спортна зала? |
|
|
Днес минавам покрай спортната зала и гледам режат рампата....Да тази голяма жълто-синя рампа на която скейтъри ,байкари и малки деца се радват (па макар ,че тя е далеч от това което трябва да е една рампа)
И сега извендъж я махат?Да не би да я смятат за опасен обект?
Силно ме съмнява да са решили да ни сложат по-хубава....Или ще сложат?
Някой идеи? _________________
KokalAudio
Gabrovo Audio Team |
|
Върнете се в началото |
|
 |
none Не е лесно !

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 1211 Общо думи: 29,253 Местожителство: Nothingness
|
Пуснато на: Пет Юли 16, 2010 10:06 pm Заглавие: |
|
|
Почти никой не я използваше, всеки знае че ъгъла беше сгрешен. Дано поне направят нова по-хубава. _________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 706 Общо думи: 36,495 Местожителство: Където звука се ражда....
|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2010 12:53 am Заглавие: |
|
|
Разбрах причината...
А тея наркоманчета пак били бутнали някакъв паметник...незнам кой точно...Естествено той се е счупил...Да им изгният краченцата дано на тези които са го бутнали!Майка им и вандали смотани!
Само трошат тъпите келемета....Много се дразня ,че има толкова много паразите дето едно нещо смислено не са свършили.... _________________
KokalAudio
Gabrovo Audio Team |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mihov Не е лесно !

Регистриран на: 12 Май 2004 Мнения: 420 Общо думи: 4,797 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2010 9:28 pm Заглавие: |
|
|
KokalAudio написа: | Разбрах причината...
А тея наркоманчета пак били бутнали някакъв паметник...незнам кой точно...Естествено той се е счупил...Да им изгният краченцата дано на тези които са го бутнали!Майка им и вандали смотани!
Само трошат тъпите келемета....Много се дразня ,че има толкова много паразите дето едно нещо смислено не са свършили.... |
и аз не мога да разбера какво им доставя удоволствие да правят зулуми на такива хора (келешчета) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
none Не е лесно !

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 1211 Общо думи: 29,253 Местожителство: Nothingness
|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2010 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Питай тези, които палят кошчета, хвърлят пейки в реката и т.н. и най-доброто решение е ако видите такова нещо да сигнализирате на органите на реда. _________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 10:12 am Заглавие: |
|
|
none написа: | Питай тези, които палят кошчета, хвърлят пейки в реката и т.н. и най-доброто решение е ако видите такова нещо да сигнализирате на органите на реда. |
не ми се ще да го пиша така ,но честно като видя такива изпълнения
имам три номера в джоба
-скарвам се с надежда да прекратят....
-ако не са 2,3 по 2 метра и 150 кила с голяма доза неосъзната ярпст съм готов да се сбия....
-ако са много или видимо опасни сигнализиране на органите на реда...
НО да си призная нещо един,два пъти ми се е случвало и с кеф мога да кажа ,че е много приятно да биеш гаден нарушител който до последния момент даже наисти ти налита и той на бой...  _________________
KokalAudio
Gabrovo Audio Team |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|