Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gbtuning Не е лесно !
Регистриран на: 26 Фев 2007 Мнения: 218 Общо думи: 15,984 Местожителство: Netherland,Oudenbosch
|
Пуснато на: Пет Юни 05, 2009 5:55 pm Заглавие: Някой знае ли как се маха simlock на LG KU990 |
|
|
Някой знае ли нещо...че имам един чисто нов... ама е кодиран на vodafone... мисля че може да се разкодира и с някакъв код ...някой знае ли от де мога да си го набавя... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
vitero Не е лесно !
|
|
Върнете се в началото |
|
|
gbtuning Не е лесно !
Регистриран на: 26 Фев 2007 Мнения: 218 Общо думи: 15,984 Местожителство: Netherland,Oudenbosch
|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 9:10 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ти много за подробната тема.... и преди съм се мъчил да го разкодирам по този начин...но проблема ми е следния спазвам напълно инструкциите...до като стигна до стъпка 4 кадето ти прави резержен НВ файл....на мен неможе да ми направи...програмата ми изписва Error NV Backup file not exist и до там и не ми излиза прозореца от стъпка 4
Ако си разкодирвал такъв телефон или просто знаеш що ми се получава така.... ще съм много благодарен ако помогнеш....и ще черпя _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
vitero Не е лесно !
|
Пуснато на: Вто Юни 16, 2009 6:27 am Заглавие: |
|
|
NV backup си го направи предварително като кънекнеш телефона горе от tools има подменю NV backup в излезлия нов прозорец даваш да се кънекне и после от същия бутон да направи резервното компие, и от там давай по указания начин. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|