forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ
 
 AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Национален отбор по футбол(младежи)

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Футбол
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
aNdRo
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 26 Дек 2003
Мнения: 1716
Общо думи: 44,236
Местожителство: Трендафил City

МнениеПуснато на: Пет Сеп 08, 2006 3:10 pm    Заглавие: Национален отбор по футбол(младежи) Отговорете с цитат

Младежите на крачка от Евро 2007

08 септември 2006 | 15:51 | Агенция "Фокус"
Младежкият ни национален отбор по футбол е по-близо отвсякога до класиране в елита на Европа. Нашите извадиха късмет при жребия в централата на УЕФА за втората фаза и ще се изправят срещу Белгия, вместо да срещнат далеч по-силни противници като Италия, Германия, Франция, Португалия. България гостува в първия мач на 7 или 8 октомври и приема своя противник на 10 или 11 октомври. Крайният победител след двата мача се класира за финалите на Европейското първенство в Холандия през май 2007 година. Там ще се разиграват и пет визи за Олимпиадата в Пекин след две години.

Младежите ще играят с Белгия в евроквалификациите
Младежкият национален отбор по футбол ще играе с Белгия във втората фаза на евроквалификациите. Това стана ясно на жребия в централата на УЕФА в Нион. Първият мач е в Белгия на 7 или 8 октомври, а реваншът в София на 10 или 11 октомври. Крайният победител се класира за финалите на Евро 2007 в Холандия. Нашите имаха късмет при жребия и се разминаха с големите сили като Германия, Италия, Франция и Португалия.
ПЪЛЕН ЖРЕБИЙ:
Сърбия - Швеция
Чехия - Босна и Херцеговина
Русия - Португалия
Франция - Израел
Англия - Германия
Италия - Испания
Белгия - БЪЛГАРИЯ

Борислав Михайлов извоювал промяна в регламента на евроквалификациите за младежи
Президентът на БФС Борислав Михайлов е извоювал промяна в регламента на евроквалификациите за младежи, съобщиха от УЕФА по време на жребия за втория етап днес. На първото заседание на Комисията на националните отбори в евроцентралата, чийто член от няколко месеца е Михайлов, е било решено поставените тимове да не са задължително гости в първия мач. Легендарният ни вратар и настоящ шеф на родния футбол е предложил да има жребий и за домакинството, а не винаги поставените отбори да имат предимство. Борислав Михайлов е бил подкрепен от повечето членове на комисията и предложението му е било прието. По този начин при днешния жребий се теглеше и кой да бъде домакин в първия мач. България извади късмет да гостува на Белгия, след което да приеме съперника си в София.

Александър Станков: Жребият е добър
Наставникът на младежкия ни национален отбор по футбол Александър Станков сподели след тегления жребии в Нион за евроквалификациите на Европейското първенство през 2007, че Белгия е бил желан от нас за съперник. “Според мен жребият е добър за България. Това е един от отборите, който искахме да се падне. Не исках да ни се падне Франция. Все пак в тази фаза всичките отбори са добри, но мисля, че ще елиминираме Белгия”, каза Станков за “Гонг”. “Играли сме с Беглия и сме ги победили. Мисля, че имаме шансове да продължим напред. Ще се подготвим достатъчно добре за този мач”, каза още Станков. “Според мен това, че сме домакини в реванша е плюс за нас. Ние играем добре и на чужд терен, но това е по-добре за нас. На 7 и на 11 октомври ще се играят срещите”, допълни треньорът. “Мисля, че има шанс да ползвам Валери и Чавдар за тези срещи, но преди това ще трябва да се говори с националния селекционер на “А” отбора. Този мач има шанс да се играе на националния стадион “Васил Левски”, но това ще го обсъждаме като се приберем. Надявам се да дойдат и много фенове, ако сме направили добър резултат в Белгия, което мисля, че ще сторим”, заяви старши-треньорът на младежите ни Александър Станков.

Борислав Михайлов: Оптимист съм за мачовете с Белгия, можем да се класираме
Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви специално за Агенция "Фокус", че е доволен от жребия за европейските квалификации за младежи, който ни изпрати за съперник Белгия. При успех нашият отбор ще се класира за финалите на Европейското първенство в Холандия през месец май 2007 година. "За мен това е добър жребий. Виждате какви големи отбори можеше да ни се паднат. Аз съм оптимист за мачовете с Белгия. Можем да се класираме за финалите в Холандия, защото разполагаме с добър отбор", заяви легендарният ни вратар. Той потвърди новината на УЕФА, че по негово предложение е било гласувано жребият за домакинство в тази фаза на квалификациите да е пълен. "Да, информацията ви е вярна. По време на първото заседание на Комисията за националните отбори в УЕФА предложих поставените отбори да нямат предимството да играят като гости в първия мач. Мисля, че това е добре за футбола в бъдеще. Предложението ми бе подкрепено от члена на Изпълкома на УЕФА Мариос Лефкаритис (Кипър), както и от представителя на Франция в комисията", допълни Борислав Михайлов.

Лечков: Младежите трябва да имат самочувствие, че са представители на футболна страна
"Играчите от младежкия национален отбор не трябва да се съобразяват със своите противници, а да имат самочувствието, че са представители на една футболна страна". Това заяви специално за Агенция "Фокус" първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков след жребия за евроквалификациите, който ни изпрати Белгия. "На всяка цена трябва да се класираме за европейското първенство. Нашите момчета трябва да бъдат максимално концентрирани в двата мача с белгийците и да постигнат този голям успех", допълни легендарният ни халф и настоящ кмет на Сливен.

Емил Костадинов: Имаме реални шансове да се класираме на Европейското първенство за младежи
Легендарният нападател на България и настоящ член на Изпълкома на БФС Емил Костадинов коментира специално за Агенция "Фокус" жребия за европейските квалификации за младежи, който ни изпрати за съперник Белгия. "Имаме реални шансове да победим и да се класираме за Европейското първенство. Можеше да ни се паднат далеч по-силни противници. Имаме отличен отбор, с отлични футболисти и е реално да мислим за успех. Треньорът Александър Станков ще събере момчетата четири-пет дни преди първия мач в Белгия", заяви Костадинов, който е отговорник за младежките и юношеските формации в БФС.

Младежите на Белгия победиха Ирландия и Гърция в групата си
Съперникът на България във втората фаза на квалификациите за Европейското първенство за младежи Белгия отстрани Ирландия и Гърция в четвърта група на предишния етап. В първия си мач "червените дяволи" надвиха Ирландия с 1:0 като гости. Гола вкара халфът Маартен Мартенс, който играе в холандския АЗ Алкмаар. В сряда белгийците стигнаха драматично до 2:1 над Гърция у дома. Защтникът на ФК Джейсън Ванделанойт си вкара автогол в 67-та минута за 0:1 и при този резултат напред отиваше Ирландия. Халфът на Генк Фарис Харун, обаче отбеляза две попадения в 69-та и 88-та минута и осигури първото място на Белгия.

Съставът на младежкия тим на Белгия
Агенция "Фокус" ви представя състава на младежкия тим на Белгия, който ще се изправи срещу България следващия месец:
Вратари: Михаел Кордиер (ФК Брюксел), Логан Байли (РК Генк)
Защитници: Ян Вуйтенс (Хераклес Алмело), Лоран Циман (Шарльороа), Мартийн Монтейнс (Рьозеларе), Стив Колпаерт (ФК Брюксел), Ландри Мюлемо (Сент Трюиден), Джейсън Ванделаноа (ФК Брюж), Гюнтер Венауденарде (НЕК Ниймеген), Маруан Фелайни (Стандарт Лиеж);
Полузащитници: Джонатан Блондел (ФК Брюж), Килиан Овермайер (Локерен), Фарис Харун (РК Генк), Мохамед Месуди (Вилем II), Маартен Мартенс (АЗ Алкмаар);
Нападатели: Диетер ван Торнхут (Рода), Том Де Мул (Аякс Амстердам), Женавион Юлу-Матондо (ФК Брюж), Стийн де Смет (Серкъл Брюж), Кевин Миралас (Лил)
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Name
[ IP : Logged ]
ivo27
Вратар
Вратар


Регистриран на: 21 Яну 2005
Мнения: 2690
Общо думи: 56,620

МнениеПуснато на: Вто Сеп 11, 2007 8:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
11 септември 2007 | 09:10 Агенция "Фокус"

Лондон. Англия е фаворит в днешната евроквалификация с България за младежи според водещия световен букмейкър "Sportingbet". Залози за победа на британците се приемат при коефициент 1,57. Равенството е оценено с 3,60, а евентуална победа на България с 5,00. Мачът започва в 19,00 часа на стадион "Българска армия". До момента нашият отбор е със загуба от Черна гора (1:2) като домакин, докато англичаните имат победа с 3:0 над същия съперник като гост. Другите два отбора в групата са Португалия и Ирландия.


Според мен 0:2.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
HuRr1cAn3
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 23 Яну 2007
Мнения: 61
Общо думи: 3,370
Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Вто Сеп 11, 2007 8:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

О, коефициенти започващи с 1.5 почти никога не излизат. Надявам се днес това да се потвърди. Успех на нашите! Аз прогнозирам 1х, клонящо към единицата Wink.
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Skype Name
[ IP : Logged ]
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Футбол Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov