Предишната тема :: Следващата тема |
Среща на Форума |
За |
|
70% |
[ 39 ] |
Против |
|
29% |
[ 16 ] |
|
Общо гласове : 55 |
|
Автор |
Съобщение |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 7:13 pm Заглавие: |
|
|
и аз ше дойда хахха чакайте ме ...ако закъснея _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
N1kX Не е лесно !

Регистриран на: 19 Сеп 2006 Мнения: 659 Общо думи: 23,446 Местожителство: Се тая...
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 11:33 am Заглавие: |
|
|
Aко не ние ще дойдем при теб бря нямаш пр0блем  _________________ 0176 Me Im Famous !
Runnin My Momma Crazy ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MasterAIP Cuore Sportivo

Регистриран на: 24 Сеп 2003 Мнения: 850 Общо думи: 9,608 Местожителство: somewhere over the rainbow
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 11:50 am Заглавие: |
|
|
[quote="svetlio"]хората като давидиан , дринкин-а , лъчо , анатоли , батери , мастер айп , уфо и още някой от 1вите...а да и нолан и емералд ...другите да не се сърдят ама 2003-04 бяха отдавна , вече не са си много по габрово т.е. някой от тях де...и аз бях ентусиаст и аз организирах ...те ви трябват а не
такива от сорта на ...ами аз може аз тва аз не знам ами добра е идеята...бла бла ....та в Балкан като място е доста добре за 1ва среща само трябва да се запазят централните маси....като за сефте и бройка хора ще са предостатъчни...всеки ще може да си чува приказката ако е през деня а и ще е в едно прилично заведение ако не друго....с този пост просто изказвам мнение...критики и нападки не приемам , който иска може да ме послуша който не не....[/quote]
yeah някои още сме тука  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Duratec Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2006 Мнения: 466 Общо думи: 20,343 Местожителство: v garaja
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 11:59 am Заглавие: |
|
|
svetlio аз пък точно теб не съм виждал едно време на тея срещи ! Всички други, които изброи и БАРОНДИ също, Иво^^ и аз сме ходили, и Рената...
и сега какво се реши ? кога и къде ? _________________
KOKAL AUDIO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MasterAIP Cuore Sportivo

Регистриран на: 24 Сеп 2003 Мнения: 850 Общо думи: 9,608 Местожителство: somewhere over the rainbow
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 12:02 pm Заглавие: |
|
|
блинд-а беше редовен и тои бе
redhat, protector^, Razor ... имаше и още редовни  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Duratec Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2006 Мнения: 466 Общо думи: 20,343 Местожителство: v garaja
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 12:04 pm Заглавие: |
|
|
еми аз него не го помня....
ау, как може да забравя исо че и миро дългия.. _________________
KOKAL AUDIO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MasterAIP Cuore Sportivo

|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 12:10 pm Заглавие: |
|
|
имам някъде снимки от форумите, ако не забравя утре ще ги кача и ш постна линк  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DaViDiaN Музикохолик

Регистриран на: 29 Дек 2003 Мнения: 3992 Общо думи: 17,360 Местожителство: Два етажа по - горе от Shefa
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 4:14 pm Заглавие: |
|
|
ако трябва да изброяваме бая хора са идвали дори и за един и два пъти...
и на мен ми се иска да се поднови онази традиция, но сме несериозни, няма кой да ни подкара  _________________ If There Was A Single Day I Could Live,
A Single Breath I Could Take,
I'd Trade All The Others Away...
За да откриеш перфектния човек, трябва първо да се влюбиш в него! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SpitFire Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 5:21 pm Заглавие: |
|
|
ами нека си изберем така едно местенце като за начало пък ако се получи за напред може да се разберем за дуго..
трябва да има място естествено ако се саберем повечко хора щото примерно в "Йо Йо" е тясно и няма да се чуваме (тва само пример беше щото и времето не пасва мн мн ) като за начало кой каде обича да ходи ? или предложения за най одачно място пък да измислим мястото после ще се разберем и за датата и така нека всичко си върви динамично пък дано да стане нещо  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ice keep walking...

Регистриран на: 05 Окт 2003 Мнения: 3163 Общо думи: 27,985 Местожителство: унас,увас и утях
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 6:42 pm Заглавие: |
|
|
на сутришните почти не бях идвал... ама нощтните не ги пропусках  _________________ ftfhj56yrdh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
uBaHoB` Just me
Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 618 Общо думи: 40,564 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 7:32 pm Заглавие: |
|
|
по-добре секи да кажи кога му се води свободното време и колкото можи повече хора да се съберем  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlio Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2003 Мнения: 953 Общо думи: 17,346 Местожителство: On the verge of chaos
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 7:53 pm Заглавие: |
|
|
който не ма е виждал...мен кво ме интересува? _________________ Be The Change You Wish To See In The World!
Impossible Is Not A Fact....It Is Just An Opinion! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rich_girl Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 9:46 pm Заглавие: |
|
|
вижте.мен неделите са ми свободни(но не и тази,просто така се случи)а за място.като балкан и ренесанса са удобни за такива срещи примерно _________________ Единственият начин да се отървеш от изкушението,е да му се отдадеш! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DaViDiaN Музикохолик

Регистриран на: 29 Дек 2003 Мнения: 3992 Общо думи: 17,360 Местожителство: Два етажа по - горе от Shefa
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 11:10 pm Заглавие: |
|
|
аз ту съм втора ту първа, така че зависи  _________________ If There Was A Single Day I Could Live,
A Single Breath I Could Take,
I'd Trade All The Others Away...
За да откриеш перфектния човек, трябва първо да се влюбиш в него! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SpitFire Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 12:45 am Заглавие: |
|
|