|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Seraf Не е лесно !
Регистриран на: 27 Яну 2004 Мнения: 744 Общо думи: 17,018 Местожителство: Trendafil City
|
Пуснато на: Вто Авг 14, 2007 12:02 am Заглавие: |
|
|
Вързан си за релсите, а тъпият влак не спира да минава... _________________ Temporary constructs of a feeble human intellect...trying desperately to justify an existence that is without meaning or purpose! |
|
Върнете се в началото |
|
|
smith Не е лесно !
Регистриран на: 31 Дек 2004 Мнения: 234 Общо думи: 6,387 Местожителство: гр.Габрово
|
Пуснато на: Вто Авг 14, 2007 11:14 pm Заглавие: |
|
|
Misha написа: | Да не се опитва да докаже противното И да не се плаши | мерси за съвета.опитвам се да немисля за това че в живота ми има някого за когото ми пука.Иначе се заглеждам по другите момичета но не е същото както преди.И за сега съм верен. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Misha Не е лесно !
Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 868 Общо думи: 32,672 Местожителство: у гъзЪт на географията
|
Пуснато на: Вто Авг 14, 2007 11:45 pm Заглавие: |
|
|
Пак заповядай Не знам колко помагaм,но с радост давам съвети _________________ Доводите срещу безумието пропадат с тихи, съскащи звуци.Мъртви гласове от мъртви грамофонни плочи,реещи се из порутената шахта на паметта.
Последната промяна е направена от Misha на Чет Авг 16, 2007 3:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
|
spirit Не е лесно !
Регистриран на: 17 Окт 2006 Мнения: 589 Общо думи: 45,926 Местожителство: 2206 Gabrova (1976 GR3)
|
Пуснато на: Сря Авг 15, 2007 12:27 am Заглавие: |
|
|
smith написа: | опитвам се да не мисля за това, че в живота ми има някого, за когото ми пука |
Че какво ти пука от това, че има за кого да ти пука? На мен ми пука и за много други хора, не само за любимата - нормално си е.
Друг е въпроса ако те е страх, че може да загубиш тази.. опора? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|