|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)
Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 10:39 pm Заглавие: |
|
|
ахахахахаххахахахахахаха _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 1:43 am Заглавие: |
|
|
Това което се случи е много лошо за българският футбол ... но имаха нужда рогата да паднат!!! Прекалено съм запален и пристрастен, за да не си призная, че се радвам много, ама то не бяха изхвърляния, не бяха приказки, не бяха бижутери, пелета, дековци... а какво стана накрая.. просто един син балон гръмна! След 2 седмици и след победи с 6:0 в Сандански и после срещу Берое, ще почне да се дуе нов.... както и да е! Футболните идиоти на Европа отново се проявиха и вече имат 8 поредни загубени мача в Европа и имат 1 вкаран гол в тях...
и бтв: Абе къде е батко(ф)??? За Наско Раев чух че е на сафари за слонски ху.ове, ама къде отиде Бай Ганьо? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Ethereal_Touch Не е лесно !
Регистриран на: 02 Яну 2007 Мнения: 656 Общо думи: 22,819 Местожителство: On The Wrong Side Of Nowhere...
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 7:41 am Заглавие: |
|
|
Аз съм убедена, че този път беше виновен стадиона...
Хахахахах.... |
|
Върнете се в началото |
|
|
flameon Не е лесно !
Регистриран на: 27 Фев 2005 Мнения: 1264 Общо думи: 63,506 Местожителство: На пичка си ленина и още малко нататък :)
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 9:24 am Заглавие: |
|
|
ще видим свинете пък съсъ сичките си нови попълнения какво ще направят... _________________ BARBIE IS A MOTHERFUCKIN' BIATCH!!!
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Регистриран на: 02 Яну 2007 Мнения: 656 Общо думи: 22,819 Местожителство: On The Wrong Side Of Nowhere...
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 9:29 am Заглавие: |
|
|
Айде ако обичаш по-полека с думичките, да не се обиждаме, а?
И даже и ЦСКА да паднат, няма вашия мач да бъде броен за победа |
|
Върнете се в началото |
|
|
flameon Не е лесно !
Регистриран на: 27 Фев 2005 Мнения: 1264 Общо думи: 63,506 Местожителство: На пичка си ленина и още малко нататък :)
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 9:31 am Заглавие: |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: | Темпере отбор е слаб
малко чуван - непознат,
спука той от бой рогата,
здраво бръкна им в гъзята.
По традиция говежда
всичко синьо се навежда
и финландски мощен член
лашка синия кретен.
Баси, много вече стана -
то Олимпия Любляна,
то Ааласт и то Люцерн,
вече писна ни, не щем!
Футболни сме идиоти -
туркофилни патриоти,
цяла ни Европа знае -
антифутбол как играем
|
хах аз ли обиждам да зема и аз да измисля 1 за ЦСКА ма не ми се знимава с глупости в момента _________________ BARBIE IS A MOTHERFUCKIN' BIATCH!!!
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 9:33 am Заглавие: |
|
|
Хаха.. не го бях видяла, сорка
Иначе стихчето е хубавко де
Ивоооо, къде си Ивоооо? От толкова брада не те виждааам |
|
Върнете се в началото |
|
|
smith Не е лесно !
Регистриран на: 31 Дек 2004 Мнения: 234 Общо думи: 6,387 Местожителство: гр.Габрово
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 11:22 am Заглавие: |
|
|
Ethereal_Touch написа: | Хаха.. не го бях видяла, сорка
Иначе стихчето е хубавко де
Ивоооо, къде си Ивоооо? От толкова брада не те виждааам | нах-лесно ми е да кажа,че съм от ЦСКА а Левски са шибаняци,но истината е че ако бяха били Левски щях да се радвам,а сега ми е криво и ми е най лесно да кажа,че съм от ЦСКА.И че Левски не ме интерисува.незнам дали ви звучи познато това. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 12:29 pm Заглавие: |
|
|
flameon написа: | ще видим свинете пък съсъ сичките си нови попълнения какво ще направят... |
Ще видим .. остава ти да се надяваш само _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
adrenaLIne Не е лесно !
Регистриран на: 21 Ное 2004 Мнения: 1120 Общо думи: 10,778 Местожителство: maaaRRRRs
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: | Футболните идиоти на Европа отново се проявиха и вече имат 8 поредни загубени мача в Европа и имат 1 вкаран гол в тях...
|
Не бих се точил толкова ,защото миналата година ЦСКА бяха много
по-зле и не го казвам понеже съм левскар,а като реалист.
И аз съм на мнение , че ЦСКА направиха добра селекция тази година,
но има много мачове до края ... та те още не са почнали !
И какво е срамното ,че сме паднали от отбор който е в 7-8-9 кръг на
първенството си (нащо не е почнало) , добре подреден и спазващ тактическите указания тим.
Ако сте слушали поне Крум Савов из глупостите,които ръсеше по едно
време около 80 мин започна да иронизира цялата държава и каза
истината около българския футбол,докато има корупция и всеки гледа
да прибере няма как да стигнем дори Финландия по бази и отношение
към спорта ... _________________ N DEY SAY |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 2:10 pm Заглавие: |
|
|
Крум търсеше проблемите навсякъде, но не и на терена, не и във футболистите, не и в безличната селекция, не и в пионката на Батков и на Наско - Мъри ... не и в самия Бай Ганьо и госпожа Наска Раева ... Крум е синя курва и цяла България го знае, отделно дето не става и за коментатор.. като е мъж и е казал истината, да каже и имена де!?
Ами бате щом не виждаш нищо срамно да отпаднеш от 9 годишен отбор-дърводелци не знам кое е срамно тогава ... то 2те поредни отпадания от Олимпия са по-малко срамни.. И как така ревахте че вече сте в ШЛ, че чакате групите и изведнъж ... Ми то няма нищо срамно да паднем от скиори... Такива отбори трябва да идват в България и да бъдат убивани от бой ... а не да си пишат историята с Левски ... щото тва си е срам не само за Левски, ами и за България!
За ЦСКА в Европа ще говоря след 1 седмица ... сега е важно на 11 да отупаме Литекс ВСИЧКИ В ЛОВЕЕЕЕЕЕЕЕЧ !!!!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
ivo27 Вратар
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 4:46 pm Заглавие: |
|
|
Хайде без думички като: прасета, говеда, свине, рогати, чорбари, евреи и т.н., че да не ставам лош. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 6:06 pm Заглавие: |
|
|
тва ли е най-важното _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
DaViDiaN Музикохолик
Регистриран на: 29 Дек 2003 Мнения: 3992 Общо думи: 17,360 Местожителство: Два етажа по - горе от Shefa
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 7:00 pm Заглавие: |
|
|
Е поне сега ще се приземите малко на земята. Айде пожелавам ви догодина поне на третия предварителен кръг да отпаднете. _________________ If There Was A Single Day I Could Live,
A Single Breath I Could Take,
I'd Trade All The Others Away...
За да откриеш перфектния човек, трябва първо да се влюбиш в него! |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 7:06 pm Заглавие: |
|
|
DaViDiaN написа: | Е поне сега ще се приземите малко на земята. Айде пожелавам ви догодина поне на третия предварителен кръг да отпаднете. | _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|