| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пет Сеп 01, 2006 11:33 am Заглавие: |
|
|
ш забранят...ха..т'ва са страхотни коли ве...класическия олдскуул  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Сеп 01, 2006 3:57 pm Заглавие: |
|
|
За мене са грозни! Предпочитам някой изваян дизайн, кви са тия кутии за обувки  _________________ Astra модератор!  |
|
|
 |
Hristo Не е лесно !

Регистриран на: 08 Ное 2003 Мнения: 1104 Общо думи: 5,502 Местожителство: Arkaim
|
Пуснато на: Пет Сеп 01, 2006 4:14 pm Заглавие: |
|
|
че се и клатят по завойте, освен ако не е с изцяло подменено окачване + подсилване на калпавото шаси _________________
 |
|
|
 |
Ca60 Не е лесно !

Регистриран на: 19 Юли 2006 Мнения: 741 Общо думи: 16,399 Местожителство: Варна
|
Пуснато на: Пет Сеп 01, 2006 5:31 pm Заглавие: |
|
|
по-скоро за колекционери иначе за мен не са лоши _________________ go ahead, look around |
|
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Пет Сеп 01, 2006 5:48 pm Заглавие: |
|
|
| не ми харесват определено... |
|
|
 |
dRiNKiN_pARk Metal Militia

Регистриран на: 14 Авг 2006 Мнения: 668 Общо думи: 30,243 Местожителство: Пловдив 4000, ж.к. Тракия xxx
|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2006 2:14 am Заглавие: |
|
|
мен пък си ме кефят. Това също е изваяно, просто трябва да се вгледате за да забележите изяшността му...
май само hdimitrov ме разбира
| hdimitrov написа: | | GTO ама като на оня 3-те хикса.. дет стреля с ракето от фаровете.... хахаххаха |
батка, т'ва май е 72 или 79 - те във филма бяха споменали точно модела...
DJANO, тез коли струват повече отколкото най-бързата кола, почти съм обеден и... престави си т'ва копе с двигател на... квот си пожелаеш 16 цилидрово 466 кс.... примерно
| Hristo написа: | | че се и клатят по завойте, освен ако не е с изцяло подменено окачване + подсилване на калпавото шаси |
хахахаха
не съм голям специалист по колите, ама мисля, че тва беше голяма глупост. _________________
четете П Р А В И Л А Т А и се съобразявайте с тях !
LYRICS2BG.com преведени текстове на български |
|
|
 |
Hristo Не е лесно !

Регистриран на: 08 Ное 2003 Мнения: 1104 Общо думи: 5,502 Местожителство: Arkaim
|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2006 9:00 am Заглавие: |
|
|
Ми мисли си, ако мислиш, че преди 40 години са били достатъчно напреднали за да го направят кадърно се лъжеш, виж им стойката(на не тунингованите през 2002+г.) те са на 20см от земята. за дрифтове също не може да става дума-преобръщат се за едното нищо
само за драг стават, те и затова си организират тези състезания по правите американски пътища.
не вярвай на всичко което се вижда по филмите, защото там само външността на колата е видима за погледа ни, всичко друго е сменено, в някой случай дори и двигателя не е ди ърижинал _________________
 |
|
|
 |
dRiNKiN_pARk Metal Militia

Регистриран на: 14 Авг 2006 Мнения: 668 Общо думи: 30,243 Местожителство: Пловдив 4000, ж.к. Тракия xxx
|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2006 10:34 am Заглавие: |
|
|
много ясно бе
аз ако тръгна да си вземам е почти невъзможно да си взема оригинална, примерно GTO, 1979 а повечето са така да се каже "реставрации" с (не ти говоря за бързи и яростни на вин дизел на баща му тунингования форд) сменен двигател и вътрешна гарнитура, и... това-онова още и цената му мигновено скача много повече от на повечето (да не кажа всички) по-по-... колички... _________________
четете П Р А В И Л А Т А и се съобразявайте с тях !
LYRICS2BG.com преведени текстове на български |
|
|
 |
GaNdja_FeRmEr Не е лесно !

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 239 Общо думи: 1,142 Местожителство: Plachkovci
|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2006 8:01 pm Заглавие: |
|
|
Хей, по-леко хора. Още малко заради една кола ще се збиете. Аз като върл фен и собственик на Шкода, много ми се иска да карам една Октавиа 2 натъпкана с всички екстри  _________________ Не оставяй днескашната работа за утре,като можеш да я свършиш и в други ден!!! |
|
|
 |
Sauron Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2006 9:04 pm Заглавие: |
|
|
И какво толкова ти харесва Октавията? Аз карам с всички есктри, че и 4х4 на всичкото отгоре ама си вози като дърво  _________________ Sauron The Lord of the Earth |
|
|
 |
malkiq Не е лесно !

Регистриран на: 23 Юли 2006 Мнения: 815 Общо думи: 27,964 Местожителство: GB BG
|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2006 11:33 pm Заглавие: |
|
|
Еи ти 2 варианта:
-Искаш стъбилност - твърдо окачване(шкодата)
-Искаш да вози меко- меко окачване(лада)
Средно положение няма(или пък може би Реното е нещо средно  |
|
|
 |
GaNdja_FeRmEr Не е лесно !

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 239 Общо думи: 1,142 Местожителство: Plachkovci
|
Пуснато на: Нед Сеп 03, 2006 11:09 pm Заглавие: |
|
|
| Sauron написа: | И какво толкова ти харесва Октавията? Аз карам с всички есктри, че и 4х4 на всичкото отгоре ама си вози като дърво  |
Е, къде ще ми сравняваш Октавия 4х4 с нормална октавия Елеганс примерно  _________________ Не оставяй днескашната работа за утре,като можеш да я свършиш и в други ден!!! |
|
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 10:01 am Заглавие: |
|
|
Проверете натдаванията за GT-500 в и-бей... има един "екземпляр" достигнал цена над 400000 долара ..... а това, че не бил стабилен и с калпаво шаси... хахахах, колко е калпаво щом може да издържи скромните над 400 к.с. и то от двигател като на влекач над 7 литра.. _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 10:27 am Заглавие: |
|
|
| dRiNKiN_pARk написа: | много ясно бе
аз ако тръгна да си вземам е почти невъзможно да си взема оригинална, примерно GTO, 1979 а повечето са така да се каже "реставрации" с (не ти говоря за бързи и яростни на вин дизел на баща му тунингования форд) сменен двигател и вътрешна гарнитура, и... това-онова още и цената му мигновено скача много повече от на повечето (да не кажа всички) по-по-... колички... |
Скъпите са имеенно тези които не са реставрирани ...  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
|
 |
Hristo Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 11:44 am Заглавие: |
|
|
убеден ли си доколко ги удържа тия 400 коня, само не ми казвай че е стабилен като една спортна кола от 95-та нагоре
готини са като визия и мощност, но това не е нищо без контрол. не се ли бутне с модерна техника такава кола на едно екстремно качване и спускане на Шипка примерно, или друг пъс с много и хубави завои, ще се пребиеш като куче
в Америка нямат много такива "криви" шосета и не ги е бъркало това-магистрала над 200км прав път и газ до долу _________________
 |
|
|
 |
|