Предишната тема :: Следващата тема |
Бръснете ли си краката (само от мъжки пол да отговарят в анкетата) |
Да |
|
33% |
[ 21 ] |
Не |
|
66% |
[ 42 ] |
|
Общо гласове : 63 |
|
Автор |
Съобщение |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 8:40 am Заглавие: |
|
|
краката не .... аз по краката много косъм мноо нешо ама то крака нормално ....нагоре ако имаш желетка от косми ...е препоръчително за да не приличаш на чубанин като отидеш на басейн хаха  _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lohnes Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2004 Мнения: 1771 Общо думи: 1,857 Местожителство: Scotland
|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 8:11 pm Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | краката не .... аз по краката много косъм мноо нешо ама то крака нормално ....нагоре ако имаш желетка от косми ...е препоръчително за да не приличаш на чубанин като отидеш на басейн хаха  |
ето едно експертно мнение хаахахах та е*а в 4обанина и тебе  _________________ Where there is a will, there is a way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mFa 1c0 Не е лесно !

Регистриран на: 19 Ное 2003 Мнения: 1183 Общо думи: 7,519 Местожителство: EastSide
|
Пуснато на: Пет Авг 25, 2006 7:41 pm Заглавие: |
|
|
батко никога нема да си обръсне къдриците повече ) _________________ |__|___|Удряй|___|___|___|
__|___|Главата_|___|___|__
|___|___|Си тук__|___|___|_
__|___|__Боклук|___|__|___| |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

Регистриран на: 03 Ное 2004 Мнения: 972 Общо думи: 3,315 Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 1:22 pm Заглавие: |
|
|
CRis7iano написа: | Обръснах си краката, изрусих си косата, и пак ми налитат жени, а не мъже! Виждам се в чудо вече напрао, какво трябва да направя...  | мн си красив! (обещавам, че повече никога няма да лъжа!) хаха не че нещу ама да не мислиш че с бръснати крака и руса коса си някъв плейбой ? хахах
не че е гейско да си ги бръснеш, ама на мен не ми харесва ^^ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CRis7iano Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 2:45 pm Заглавие: |
|
|
Така си мислех, ама ти ми разби илюзиите...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 5:01 pm Заглавие: |
|
|
CRis7iano написа: | Обръснах си краката, изрусих си косата, и пак ми налитат жени, а не мъже!  | айде бе
ivo27 написа: | Тук няма прав според мен. Всеки си прави каквото иска. Не е казано, че като си бръсна краката съм гей, както не е е казано, че ако не ги бръсна съм задръстен. | за това бръсни само единия крак
Аз лично не си бръсна краката, щото не виждам смисъл. Нито да кажем имам супер много косми .... но според мен тва си е въпрос на личен избор ... мнго приятели си бръснат краката .. други не ... аз не мисля да го правя! Вярно е, че доста се изпотявам по краката, но нали веднага се къпя .... и това не е оправдание .. де а знам ... всеки си знае! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ice keep walking...

Регистриран на: 05 Окт 2003 Мнения: 3163 Общо думи: 27,985 Местожителство: унас,увас и утях
|
Пуснато на: Чет Авг 31, 2006 1:48 am Заглавие: |
|
|
нз за вас ама аз не си ги бръсна по простата причина че не са ми толкоз космати кат джунгла.... инак бих ги обръснал
а кво да кажем за МфА ицо :П
П.П. аре добавям и Анкета към темата  _________________ ftfhj56yrdh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Чет Авг 31, 2006 7:39 am Заглавие: |
|
|
Да бе ше бръсна... 4 лева ми струва едно бръснене на брадата представяте ли си да обръсна и краката.... аз да не съм косачка в рацете....  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PUNKk Примерен комсомолец

|
Пуснато на: Чет Авг 31, 2006 8:19 am Заглавие: проблема с компиляцией ядра |
|
|
ну как по мне, так сайт про граффити должен поживее выглядеть чтоли, не так чтобы нагружать зрение слишком, а вмеру, минимализм тут не прокатит)) А вообще как вариант сделать оформлление каждого разде
Последната промяна е направена от PUNKk на Пон Дек 21, 2009 10:07 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Чет Авг 31, 2006 9:14 am Заглавие: |
|
|
..поече хаха...естественно че не си бръсна краката...обаче т'ва да не се обръснеш под мишниците или да си остайш джонито в гората е грозна раота... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Caisa666 Не е лесно !

Регистриран на: 29 Окт 2004 Мнения: 655 Общо думи: 681 Местожителство: Geto S-a !!!
|
Пуснато на: Чет Авг 31, 2006 3:06 pm Заглавие: |
|
|
бе нема такива раоти да няма да заприличваме на кукли че да тряя си бръснем пак и караката .. _________________ I’m here without you baby but your still on my lonely mind, I think about you baby and I dream about you all the time!!! I’m here without you baby but your still with me in my dreams, And tonight it’s only you and me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Magic-Man Не е лесно !

Регистриран на: 04 Авг 2006 Мнения: 578 Общо думи: 7,946 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Чет Авг 31, 2006 6:05 pm Заглавие: |
|
|
hdimitrov написа: | Да бе ше бръсна... 4 лева ми струва едно бръснене на брадата представяте ли си да обръсна и краката.... аз да не съм косачка в рацете....  |
Ела доло ща мина с машинката без пари  _________________ Специално за АЗ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Чет Авг 31, 2006 7:16 pm Заглавие: |
|
|
Требе ти храсторез..  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Чет Авг 31, 2006 7:38 pm Заглавие: |
|
|
ахахахахахахахахахахаххааха _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_V!c7oR_ Не е лесно !

Регистриран на: 18 Ное 2004 Мнения: 525 Общо думи: 2,512 Местожителство: Нейде тука
|
Пуснато на: Чет Авг 31, 2006 8:18 pm Заглавие: |
|
|
хахахахахахахах ... с резачката напрао _________________ lqlqlqlq |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|