forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ
 
 AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

БГ футболисти зад граница
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
 
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Футбол
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Enzo_MonTeLLa
("Лесно е!" аз ша почерпя)


Регистриран на: 03 Фев 2005
Мнения: 3215
Общо думи: 124,961
Местожителство: Трявна, щата Сомалия

МнениеПуснато на: Пет Юни 17, 2005 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

От мен да знаете, че Марто е сигурен Wink Стилиян със сигурност няма да заиграе, а за Бербатов не се знае !!! Ама Мартин е 95 % Гаранция Лично той ми каза Razz
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Name
[ IP : Logged ]
shyne
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 05 Сеп 2004
Мнения: 1150
Общо думи: 2,388
Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 10:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Фредерик Антонети:

Манчев е отличен нападател

Владимир Манчев е на път да поправи грешката си, като отиде в испанския аутсайдер Леванте, който изпадна в Сегунда дивисион. На път е да се върне във Франция. След престоя му в Лил новият му отбор ще се казва Ница. Старши треньорът на "червено-черните" Фредерик Антонети даде първото си интервю за българска медия пред вестник "Топспорт". Корсиканецът говори за Манчев, за българския футбол, за Стоичков.

- Добър ден, г-н Антонети, търсим ви от българския вестник "Топспорт"?
- Да, кажете за какво става въпрос.
- Безпокоим ви заради почти сигурното идване на Владимир Манчев в Ница, където вие сте старши треньор.
- Действително искам вашия сънародник Владимир Манчев, защото е отличен нападател.
- Помните ли сезона му в Лил?
- Разбира се. Иначе нямаше да настоявам да дойде в Ница. Още от престоя му в Лил ми направи впечатление, че за чужденец много бързо научи френски език. Това също е една от причините да искам да го взема при мен, защото Владимир няма да има проблем в общуването със съотборниците си.
- Смятате ли, че направи грешка, като не остана във Франция?
- Това, което е направил, е било негов избор. Важното е, че сега има възможност да играе пак във Франция.
- Коя ви е любимата тактическа схема?
- Определено 4-3-3. А Владимир го виждам изнесен силно в предни позиции.
- Познавате ли българския футбол, след като взимате българин?
- Относително. Гледах по телевизията световната квалификация България - Швеция в София.
- Тогава май не сте видели най-доброто от българския футбол?
- Да, загубихте с 0:3 насред вашата столица, но какво от това. Бяхте победени по-скоро защото нямахте шанс, а шведите реализираха техните контраатаки. Хареса ми много Бербатов. Него съм го гледал и в мачове на Леверкузен. Също така ми се понравиха и други ваши футболисти, но не им запомних имената.
- Какво ще кажете за Стоичков като треньор?
- Нормално е всеки млад наставник първо да срещне повече трудности, отколкото успехи. Смятам, че той ще влезе бързо в час и победите на Стоичков като треньор предстоят.
- А какво ви е мнението за него като футболист?
- О, нямам думи! Жив свидетел съм как японците умираха за него. Той имаше такава харизма там, която не подлежи на описване. Когато бях треньор на Гамба (Осака), той гостуваше като футболист с отбора си Кашива Рейсол. И през цялото време публиката скандираше името му. Невероятно!
- Беноа Кое игра един сезон в ЦСКА и въпреки възрастта си остави впечатления на невероятен професионалист и коректен съотборник. Вашето мнение за него?
- Напълно се покрива. Както знаете, аз съм корсиканец, но се разминахме с Беноа. Когато той игра в Бастия, аз бях треньор на Сент Етиен. Това не ми пречеше да следя неговите изяви. И не само там. Беноа е съвестен футболист. И затова направи добра кариера в Марсилия, Нант, ПСЖ и Интер.
- Докато бяхте треньор в Сент Етиен, споменаваха ли български имена, играли там?
- По-възрастните хора си спомнят отлично Георги Славков и особено Георги Димитров. Не съм играл срещу нито един от двамата. Но си спомням прекрасно Димитров, който беше страхотен защитник. Елегантен, правеше безупречни шпагати.
- Като дете кой е бил вашият идол?
- Във Франция Мишел Платини и Мариус Трезор. В чужбина като всеки малчуган харесвах тези, които бяха най-силни по това време. А това бяха Аякс и Байерн. Но най обичах националния тим на Холандия от 1974 година с Кройф, Резенбринк, Peп. Бях като болен, когато загубиха на финала на световното първенство от ФРГ. С риск да омръзна, че споменавам едно име, ще кажа, че от треньорите също харесвам стила на Йохан Кройф.
- От кой тип наставници сте - суровите или тези, които общуват с футболистите?
- (Смее се) А, аз съм хуманист. Обичам контакта с хората.
- Да ви върна пак към Ница. Какво ще атакувате през новия сезон - купата на Интертото, групите на УЕФА или заветно място в Шампионската лига?
- Не обичам да се изхвърлям и да давам прогнози предварително. Нека да мине лятната подготовка, да видя как изглежда отборът и тогава ще се ориентирам по-добре в обстановката.
- Знаете ли, че на датата 24 май на вашето подписване на договора с футболния клуб Ница у нас в България се чества най-големият български празник на писмеността и културата?
- В такъв случай това е добър знак за Владимир Манчев и за мен като негов треньор.
- Суеверен ли сте?
- Като повечето футболисти и треньори. Нали знаете, че всеки си има своите привички преди и след мач. Но си ги пазим за нас.
- Какво правите в свободното време?
- Отдавам го на семейството си. А може ли и аз да ви задам един въпрос?
- Да, разбира се.
- Какво е вашето мнение за Манчев като футболист...
- Ще ви дам само един пример. Когато България гостува на Хърватия в Загреб за световната квалификация, резултатът бе 2:0 за домакините. С влизането на Манчев в игра българите изравниха с два гола на Мартин Петров и Бербатов. Топката от двата фланга за двете попадения бе перфектно подадена именно от Владо Манчев. В бившия му отбор ЦСКА още търсят остър футболист като него. Това достатъчно ли ви е като оценка?
- Да, благодаря ви. И аз така мисля, че Манчев е подвижен и опасен играч. И затова го искам в Ница.
_________________
Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
shyne
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 05 Сеп 2004
Мнения: 1150
Общо думи: 2,388
Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Чет Юни 30, 2005 6:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Чавдар Янков:

Всичко в Хановер е прецизно като “Мерцедес”

Младият национален халф Чавдар Янков от понеделник е в Германия, където ще облича следващия сезон екипа на Хановер 96 в Първа Бундеслига. С доскорошната звезда на Славия е и героят от САЩ-94 Петър Александров, който е негов придружител и преводач в първия месец на аклиматизацията в новия клуб. За живота в Хановер с Янков специално за Фокус разговаря Асен Виденов.

- Чавдаре, сигурно си впечатлен от промяната, която виждаш и усещаш в Германия?
- Наистина тук всичко е прецизно и перфектно като луксозен “Мерцедес”. Тъкмо такъв автомобил от “А” класа ме чакаше пред вратата на новия ми дом, още щом пристигнахме тук от летището. Сам си избрах апартамента предишния път, когато бях в Хановер, той е напълно обзаведен. Не е изненада, че тук цари страхотна организация и дисциплина не само във футбола. Всичко по договора ми се изпълнява. Сега за мен най-важното е да науча немския език, защото Пепи Александров един ден ще си тръгне. Затова веднага почвам да взимам уроци, а по-сериозните занимания ще започнат, когато предсезонната ни подготовка приключи.
- Вече направи две тренировки, а утре те чака и първата контрола?
- Това ще е бенефисен мач срещу местен аматьорски отбор. Играещият треньор на техния клуб наскоро е починал, при това е бил едва на 32 години. Най-известният германски тенисист Николас Кифер ще ми партнира, в състава на Хановер 96 ще се включат няколко известни имена от спорта и шоубизнеса като Кифер, за да се съберат повече пари за семейството на напусналия този свят футболист и наставник от аматьорския тим. Затова на мача ще има много фоторепортери. Иначе ние сме на подготовка в Хановер до 12 юли, когато заминаваме на лагер в Олденбург, който е на 120 км разстояние оттук. Там ще играем контроли срещу пловдивския Локомотив, НАК Бреда и тима на Олденбург.
- Разбрах от Пепи Александров, че старши треньорът Евалд Линен е възхитен от скромността и старанието ти в подготовката?
- Всички в Хановер се отнасят с голямо уважение към мен, затова съм много доволен от отношението на шефовете, мениджърите, треньорите и съиграчите си. Всички искат непрекъснато да ми помагат с каквото могат. Днес минахме сериозни медицински изследвания. Вече непрекъснато ме търсят от медиите, дадох интервюта за местния вестник и за прочутия "Билд". Германските журналисти дълго ме разпитваха какво знам за града и отбора на Хановер, за мачовете ми с националния екип и за ролята на селекционера Стоичков за израстването ми.
- Свикна ли вече с новото си прозвище?
- Нямам нищо против, дори харесвам прякора си Чак, с който ме наричат вече всички в отбора. Викат ми Чак или Чаки, защото и в Германия обичат съкратените имена, така по-лесно се общува не само на терена. Засега още не правим тежки тренировки, но съотборниците ми гледат да ми помагат. В състава има много известни футболисти като голмайстора Кристенсен, бившия играч на Байерн Тарнат, капитана Лала, който е много опитен албански защитник, вратаря Енке, който беше в Барса, като Хашимян и други. Засега говоря с тях повече на английски, но скоро почвам уроците по немски език. Придружителят ми Петьо Александров много ми помага.
- Не всичко ще е цветя и рози, другите футболисти също искат да са титуляри?
- Силната конкуренция в средната линия само ме амбицира още повече да се наложа в титулярния състав на тима. За мен Хановер е голям скок в кариерата ми и искам да остана в тима още доста сезони. В халфовата линия има известни футболисти, но това не ме отчайва, а само ме кара още по-упорито да търся мястото си в титулярния състав. Говорих за малко по телефона с Мартин Петров, той ми каза да съм спокоен и да си играя играта, въпреки че тук надделяват силата, волята и себераздаването. Дано Марто премине в Атлетико, пожелах му го от сърце.
- Гледал си по телевизията последните мачове от турнира за купата на Конфедерациите?
- Това бе невероятна футболна фиеста, бразилците бяха неповторими. За мен обаче победите на Хановер ще носят най-голяма радост. Не забравям и приятелите си в Славия и националния тим, но сега трябва да покорявам футболна Германия.
_________________
Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
shyne
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 05 Сеп 2004
Мнения: 1150
Общо думи: 2,388
Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Чет Юни 30, 2005 6:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лъчо Танев: Готов съм да се откажа от моя процент по трансфера на Мартин Петров

Агенция "Фокус"

София. Мениджърът Лъчезар Танев изрази готовност да се откаже от своя процент по трансфера на Мартин Петров в Атлетико (Мадрид), за да може българският нападател да премине на “Висенте Калдерон”. “Трансферната цена на Мартин е фиксирана на 10 млн. евро. От тази сума 7,5% е за самия футболист, а други 7,5% са за мен и моя партньор. Така във всички случаи Волфсбург може да вземе най-много 8,5 млн. евро. Аз съм готов да се откажа от моя дял”, заяви Танев пред радио “Спорт”.
_________________
Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
shyne
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 05 Сеп 2004
Мнения: 1150
Общо думи: 2,388
Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Чет Юни 30, 2005 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гаранциите за плащане са единствената пречка пред трансфера на Мартин Петров
Преговорите между Атлетико (Мадрид) и немския Волфсбург за българския нападател Мартин Петров продължават, пише “АС”. Клубът от испанската столица предложи сумата от 9 млн. евро и единственото обстоятелство, което стои пред германското ръководство, е това какви гаранции ще получат за изплащането на парите. От Волфсбург не са сигурни, че мадридчани разполагат с тази сума и затова Петров продължава да тренира под ръководството на треньора Холгер Фах. Двата клуба ще се опитат да се разберат за условията на плащане в близките няколко дни, за да може от следващата седмица българинът вече да заиграе в Примера Дивисион.
_________________
Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
shyne
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 05 Сеп 2004
Мнения: 1150
Общо думи: 2,388
Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Чет Юни 30, 2005 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Леванте не пусна Манчев в Сампдория
Агенция "Фокус"

Валенсия. Ръководството на Леванте отклони предложението на Сампдория за закупуването на Владимир Манчев, разкрива вестник “Лас провинсиас” в днешния си брой. Офертата на италианския клуб е била на стойност по-малка от 1,6 млн. евро, които Ница предложи преди няколко дни. По тази причина президентът на клуба от Валенсия Педро Виляроел отклони офертата на участника в Серия “А”, който ще играе в турнира за Купата на УЕФА. Владо Манчев беше на крачка от трансфер в Ница, но не се разбра с ръководството на французите за личните си условия и всичко пропадна.

Модератор:
изтрих 11 мнения, които нямаха място в тази тема.

_________________
Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
franky
Фен на Челси


Регистриран на: 27 Апр 2004
Мнения: 3530
Общо думи: 70,660
Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London

МнениеПуснато на: Пет Авг 18, 2006 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

FT Grenoble [2 - 1] Tours

31' [1 - 0] J. Juan

45' [2 - 0] H. Yanev

80' [2 - 1] V. Doukantie
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Name
[ IP : Logged ]
Enzo_MonTeLLa
("Лесно е!" аз ша почерпя)


Регистриран на: 03 Фев 2005
Мнения: 3215
Общо думи: 124,961
Местожителство: Трявна, щата Сомалия

МнениеПуснато на: Пет Авг 18, 2006 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Laughing
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Name
[ IP : Logged ]
franky
Фен на Челси


Регистриран на: 27 Апр 2004
Мнения: 3530
Общо думи: 70,660
Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London

МнениеПуснато на: Съб Авг 19, 2006 4:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Портсмут - Блекбърн - 1-0, 26 мин Светльо Тодоров Very Happy
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Name
[ IP : Logged ]
ivo27
Вратар
Вратар


Регистриран на: 21 Яну 2005
Мнения: 2690
Общо думи: 56,620

МнениеПуснато на: Нед Авг 27, 2006 6:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Biasca - Grasshoppers 1:5

Краси луд. Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
IZVERGA
Fuck Milk...Got Beer?


Регистриран на: 10 Мар 2005
Мнения: 3151
Общо думи: 90,422
Местожителство: Е:БългарияГаброво?

МнениеПуснато на: Нед Авг 27, 2006 8:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

явно ше стане треньор от него а не като ицо Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Name
[ IP : Logged ]
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Футбол Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov