Предишната тема :: Следващата тема |
Бръснете ли си краката (само от мъжки пол да отговарят в анкетата) |
Да |
|
33% |
[ 21 ] |
Не |
|
66% |
[ 42 ] |
|
Общо гласове : 63 |
|
Автор |
Съобщение |
Celena Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 11:14 am Заглавие: |
|
|
Ами понякога просто се налага. Не знаете какви космати мъже има! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PUNKk Примерен комсомолец

|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 12:15 pm Заглавие: варианты пирога стены в парилке |
|
|
Джиа - отличный фильм. И Джолли там, скорей всего, была сама собой - я имею в виду ее бунтарское поведение - потому и сыграла в этом фильме замечательно. Я действительно ее зауважала после
Последната промяна е направена от PUNKk на Пон Дек 21, 2009 9:27 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
replay Не е лесно !

Регистриран на: 03 Ное 2004 Мнения: 378 Общо думи: 996 Местожителство: V konteinera "Milko UsheF" Tam Kato Trygnesh Po Pytq za Gerry :)
|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 1:44 pm Заглавие: |
|
|
PUNKk написа: | Хахха всеки си праи избора сам каде да се брасне или каде не. Аз сам за ПРОТИВ махането на космите по Краката | то оставаше и да си за.. тогава нямаше да те вземам за мъж хаха  _________________ GeT NasTy |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 3:19 pm Заглавие: общее дело в личном аспекте |
|
|
Может Мадонна и кАббалистка, это сейчас модно, но вот не еврйка все же. Итальянка, она итальянка. И личность неординарная, это сейчас у нее спокойнее стали выступления, а раньше были достаточно откров
марс можно увидеть только в ясную погоду, ночью, минимум с 10-ого этажа несильнозасаженного высокими домами района в цифровой телескоп, и если при этой всей обстановке еще и выть и забрызгивать всё т
Последната промяна е направена от PUNKk на Пон Дек 21, 2009 11:48 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Ca60 написа: | само не разбрах що бръсненето под мишниците не е гейско а по краката е ?..или и под мишниците е гейско ? |
еми ако почнеш да се потиш по краката ше разбереш  |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 3:25 pm Заглавие: ксенон в противотуманки |
|
|
TruckDriver А чем плохо сало? Нас когда зимой загнали под Волгоград, так я венгерским шпигом и формовым шоколадом спасался ( это такой был грубый - из отходов производства) - как раз прислали
Последната промяна е направена от PUNKk на Пон Дек 21, 2009 11:47 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aNdRo Не е лесно !

Регистриран на: 26 Дек 2003 Мнения: 1716 Общо думи: 44,236 Местожителство: Трендафил City
|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 3:26 pm Заглавие: |
|
|
ха... тук беше и разковничето
Хората, които спортуват, а не спиртуват като вас, са добре запознати с изпотяването на краката и то обилно изпотяване, както го казвам, все едно са ме мазали с олио
Иначе това е както с брадата бре хора, някои си пускат брада - според други е гадно и искат да са идеално избръснати постоянно.
Иначе по темата аз не си бръсна краката, друго ги правя _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 3:28 pm Заглавие: предлагаю отблагодарить создателей сайта |
|
|
Приходи завтра у нас пока что не полный контакт. так что чему-нибудь научим и не покалечим.
Последната промяна е направена от PUNKk на Пон Дек 21, 2009 9:17 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 3:29 pm Заглавие: |
|
|
PUNKk написа: | е аз казвам че за мен е доста тъпо да видя някои с обраснати крака |
дори и момичета ли  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 3:42 pm Заглавие: |
|
|
Celena написа: | Ами понякога просто се налага. Не знаете какви космати мъже има! |
е тамън като се търкаляте в леглото после да ти пази топличко
и само да добавя,че както е личен избор на мъжете дали да си обезкосмяват краката,така е личен избор и на другите хора дали да ги мислят за гейове или не,хахах
а донякъде съм съгласна с Аглая,че "силния" пол,всъщност се оказва слаб и не търпи изобщо на болка(пример:вчера видях един познат,тъкмо беше ходил да си пробива ушите и ЦЯЛ ДЕН ми ви на главата колко го боли...а болка въобще няма хаха,другото е,че всички мъжки споделят,че не могат да си махат космите с друго освен със самобръсначка или машинка,защото боли.) Извод:  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 3:45 pm Заглавие: |
|
|
мъжете търпят на една болка жените на друга...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 3:47 pm Заглавие: дутые арки на седан |
|
|
У меня отвесик 1кг! Итак вес 105,5кг! Уряяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!!!
Последната промяна е направена от PUNKk на Пон Дек 21, 2009 10:49 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 3:47 pm Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му и AGLAQ^ като са отворени да си напраят Тату на целия гръб да ги видя колко търпят  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 3:52 pm Заглавие: |
|
|
много ми тънка кожата и ще ми закачат отдолу ребра,кости и т.н.,твойто е друго
а и говорим в момета за съвсем нормални и обичайни "бокли" от ежедневието,не за татуиране  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 3:53 pm Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му написа: | много ми тънка кожата и ще ми закачат отдолу ребра,кости и т.н.,твойто е друго
а и говорим в момета за съвсем нормални и обичайни "бокли" от ежедневието,не за татуиране  |
страхливка  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|