| Предишната тема :: Следващата тема |
| За кого ще гласувате? |
| Коалиция за България |
|
14% |
[ 12 ] |
| НДСВ |
|
18% |
[ 16 ] |
| ОДС |
|
12% |
[ 11 ] |
| ДСБ |
|
2% |
[ 2 ] |
| Новото време |
|
9% |
[ 8 ] |
| ДПС |
|
0% |
[ 0 ] |
| Коалиция на Розата |
|
0% |
[ 0 ] |
| БНС |
|
1% |
[ 1 ] |
| Атака |
|
21% |
[ 18 ] |
| друг |
|
2% |
[ 2 ] |
| няма да гласувам |
|
17% |
[ 15 ] |
|
| Общо гласове : 85 |
|
| Автор |
Съобщение |
BULLET Вчера си купих компютър

Регистриран на: 19 Юни 2005 Мнения: 8 Общо думи: 0 Местожителство: СТАРА ЗАГОРА
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 4:06 pm Заглавие: |
|
|
О Д С  _________________ Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син,
синьо знаме ще се вее,
само 'Левски' ще се пее.
Е-е-е-е, сини богове,
цялата земя пред вас на колене!
ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ 1914 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 4:30 pm Заглавие: |
|
|
| PokePkaTa написа: | | Аве АТАКА!!! Тва си е! Друго няма!!! И мен никой не може да ме разубеди!!! |
 |
|
|
 |
T.N.F. Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 4:42 pm Заглавие: |
|
|
Ти си крайно син явно
БСП в Атака!  |
|
|
 |
botroid Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 7:31 pm Заглавие: |
|
|
| Ivankov написа: | ми в повечето държави на Балканите имаше такива войни и те сега са по-добре от нас!
|
И по твойта уж "пораснала" логика тряя и тук да стане война че да станем по-добре тей ли?! |
|
|
 |
martto Не е лесно !

Регистриран на: 20 Дек 2004 Мнения: 595 Общо думи: 0 Местожителство: бул. Ленин 21
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 7:32 pm Заглавие: |
|
|
Ей хора, проверихте ли си кой, в коя секция е разпределен да гласува
Аз съм в 65  _________________ HASTA LA
VICTORIA
SIEMPRE |
|
|
 |
botroid Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 7:42 pm Заглавие: |
|
|
Нещо на есесовци ли се прайте, щурмоваци ли ко?
АТАКА е раково заболяване върху тялото на България! Превзетия патриотизъм и прекаления национализъм на тия крайно леви и крайно десни лумпени само ще влошат още повече нещата и ще провокират расови изстъпления и насилие в сравнително мирната ни страна! |
|
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 7:43 pm Заглавие: |
|
|
| botroid написа: | | Ivankov написа: | ми в повечето държави на Балканите имаше такива войни и те сега са по-добре от нас!
|
И по твойта уж "пораснала" логика тряя и тук да стане война че да станем по-добре тей ли?! |
да. Теб страх ли те е ... НП, ще те скрия в мазето ми и като ги смачкаме ще те извадя
Марто, много отдавна проверих - в 82 секция в 11-то, ако не се лъжа пак ще е в бившата ми класна стая 103  |
|
|
 |
botroid Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 7:50 pm Заглавие: |
|
|
| PokePkaTa написа: | | Аве АТАКА!!! Тва си е! Друго няма!!! И мен никой не може да ме разубеди!!! |
Друго няма щото не си търсила. Лозунгите и призивите на АТАКА са най-лесни за възприемане, но пък програмата им е най-трудна за реализиране :) Всичко в нея са само думи на треторазредни политици и такива "извън борда", разни загубеняци и лузъри, дето не могат да си намерят място в никоя друга партия. Сега чрез безумната си пропаганда, те се надяват да се облажат от депутатските кюфтета и власта! |
|
|
 |
martto Не е лесно !

Регистриран на: 20 Дек 2004 Мнения: 595 Общо думи: 0 Местожителство: бул. Ленин 21
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 8:19 pm Заглавие: |
|
|
| botroid написа: | Нещо на есесовци ли се прайте, щурмоваци ли ко?
АТАКА е раково заболяване върху тялото на България! Превзетия патриотизъм и прекаления национализъм на тия крайно леви и крайно десни лумпени само ще влошат още повече нещата и ще провокират расови изстъпления и насилие в сравнително мирната ни страна! | Ами ти нещо на философ ли се правиш? Нещата ще се влошат само ако влезем в ЕС! И то много ще се влошат...... Единственият начин да се спасим от ЕС (и то не е много сигурно) е ако сме оправлявани от социалисти (крайно леви, както ти ги наричаш). _________________ HASTA LA
VICTORIA
SIEMPRE |
|
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 8:35 pm Заглавие: |
|
|
аз съм пък в 24 секция в 8 основно  _________________
 |
|
|
 |
vitero Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 8:35 pm Заглавие: |
|
|
| botroid написа: | | PokePkaTa написа: | | Аве АТАКА!!! Тва си е! Друго няма!!! И мен никой не може да ме разубеди!!! |
Друго няма щото не си търсила. Лозунгите и призивите на АТАКА са най-лесни за възприемане, но пък програмата им е най-трудна за реализиране Всичко в нея са само думи на треторазредни политици и такива "извън борда", разни загубеняци и лузъри, дето не могат да си намерят място в никоя друга партия. Сега чрез безумната си пропаганда, те се надяват да се облажат от депутатските кюфтета и власта! |
Много точно казано, Волен Сидеров с тази пропаганда спечели доста подържници, но надали би изпълнил и 10% от лозонгите които издига, просто всичко е един предизборен киорфишек като царя преди 4г. дето щеше да ни опрай за 800дни. |
|
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 8:58 pm Заглавие: |
|
|
| franky написа: | аз съм пък в 24 секция в 8 основно  |
И аз съм в 8-мо, само дето съм в 21-ва секция
А по въпроса за АТАКА ... това си е личното право на всеки човек да гласува за когото си иска, нали? На мен ми харесват идеите им и ако изпълнят дори 10% пак ще е по-добре от сега ... Като започнем със СПИРАНЕТО НА НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ, което за мен е най-голямата помиярщина която може да бъде измислена
Та ... вие щом искате гласувайте и за ЕВРОРОМА ако искате, то си е ваша работа ...  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 9:02 pm Заглавие: |
|
|
Българи да АТАКУВАМЕ !!!
АТАКА! АТАКА ! АТАКА ! _________________
 |
|
|
 |
martto Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 9:03 pm Заглавие: |
|
|
| PokePkaTa написа: | СПИРАНЕТО НА НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ[/b], което за мен е най-голямата помиярщина която може да бъде измислена |
Амеееее измислиха и по-голяма, ама добре, че има още здравомислещи хора. Не помниш ли, че бяха решили да вдигат паметник на Сюлейман Паша на в. Столетов.......  _________________ HASTA LA
VICTORIA
SIEMPRE |
|
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 9:04 pm Заглавие: |
|
|
| martto написа: | | PokePkaTa написа: | СПИРАНЕТО НА НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ[/b], което за мен е най-голямата помиярщина която може да бъде измислена |
Амеееее измислиха и по-голяма, ама добре, че има още здравомислещи хора. Не помниш ли, че бяха решили да вдигат паметник на Сюлейман Паша на в. Столетов.......  |
ццццццццц майкооооооо че те да го дигнат ако пък някой не го срине или най-малкото да го надраска с графити сме ебаси държавата чесно тфа не мога да го повярвам _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
|
 |
|