forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Хороскопа :) 16.05.2005г

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> КЕФ @ НЕТ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Djano
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 13,855

МнениеПуснато на: Пон Май 16, 2005 1:01 pm    Заглавие: Хороскопа :) 16.05.2005г Отговорете с цитат

ОВЕН
Arrow Днес ще ви се наложи да се справяте с множество пречки и противоречия в контактите с приятели, родители и партньора в любовта. Вярвайте в собствените си качества и възможности. В любовта не бъдете обсебени от идеята, че трябва да се интересувате единствено от собствените си чувства, желания и стремежи, защото ще си навлечете недоволството на интимната си половинка.
ТЕЛЕЦ
Arrow Днес натоварването ви на работното място ще е значително увеличено, особено ако не знаете по какъв начин да структурирате ангажиментите си. Независимо колко трудно ви е наложително е да не забавяте изпълнението на вече плануваните от вас делови инициативи, тъй като в противен случай ще загубите доверието гласувано ви от началниците ви в службата. .
Близнаци
Arrow Днес ще се справите с многобройните предизвикателства отправени ви от страна на делови партньори, началници и високопоставени особи. Възможно е на преден план да излязат въпроси касаещи членовете на вашето семейство, особено по-възрастните представители. Необходимо е да използвате пълноценно личното си свободно време за размисъл, за да предвидите възникването на редица трудности в близко бъдеще. .
РАК
Arrow Днес се предпазвайте от разочарования в професионалната сфера. Не вярвайте на обещания дадени ви от началници и делови партньори. Внимателно слагайте подпис на документи. Необвързаните представители на знака ще се стремят към прекомерно разнообразие в интимно отношение, което може да стане причина за редица неприятности.
ЛЪВ
Arrow Днес дори и да се сблъскате със сериозни затруднения на работното си място не бързайте да правите заключения, тъй като рискувате да пропуснете добър шанс да промените ситуацията в в професионалната област в своя полза. Предпазвайте се от необмислени решения в материален план.
ДЕВА
Arrow Днес ще имате възможност да заемете по-добра позиция на работното си място. Професионалната ви ориентация, която заемате в службата може да спечели благоволението на високопоставена особа. Доходите ви най-вероятно ще се увеличат, което ще ви даде възможност да осъществите някои планувани промени в дома, офиса или в гардероба си. Не се стремете на всяка цена да налагате мнението си над интимната си половинка. Стремежът ви да минипулирате околните може да ви струва скъпо в емоционален план.
ВЕЗНИ
Arrow Днес не е благоприятен за стартиране на нови делови инициативи, за които нямате достатъчно опит и не разполагате с необходимата ви подкрепа, за да ги доведете до успешен финал. Не влагайте наличните си средства в крупни покупки. Отделете достатъчно време за себе си.
СКОРПИОН
Arrow Днес се опитайте предварително да прецените ситуацията в която ще ви се наложи да постигнете съответните положителни резултати в професионалната сфера и чак тогава преминете към действие. Не се поддавайте на чужди провокации, които могат да окажат негативен ефект върху вас и се опитайте да се освободите от заблудите, които изкуствено подхранвахте дълго време. Идеализмът ви във финансовата сфера може да стане причина за някои парични загуби.
СТРЕЛЕЦ
Arrow Днес следвайте собствените си инстинкти в професионално, лично и финансово отношение. Интуицията ще ви помага да се предпазвате от грешки, както и по-лесно да намирате къде се крият вашите шансове и възможности за отлична реализация в делово отношение. Разумът и силната любов към интимната ви половинка ще ви е от помощ при разрешаване възникналите вече недоразумения в отношенията помежду ви.
КОЗИРОГ
Arrow Днес чрез ваши приятели и познати може да попаднете на интересни предложения и ангажименти в професионалната сфера, от които в бъдеще да се облагодеталствате финансово. Не отхвърляйте отправените ви оферти за разширяване на дейността ви. Създавайте приятни емоции не само на себе си, но и на тези които ви заобикалят в ежедневието. Не завиждайте за чуждия успех.
ВОДОЛЕЙ
Arrow Днес ще сте изцяло погълнати от многобройните си ангажименти на работното си място. Стремете се да се освободите от негативните си мисли по отношение на своя стара делова инициатива. Пълноценната и положителна реализация на работното ви място ще зависи изцяло от решенията и действията, които предприемате. Не сте застраховани срещу парични загуби и кражби.
РИБИ
Arrow Днес ще увеличите значително финансовите си приходи благодарение на устна уговорка или чрез подписване на договор. Стремежът ви към дребните наслади от живота ще ви осигури редица приятни мигове с обичаните от вас личности. Избягвайте скуката, еднообразието и рутината в професионален и личен план.

*Тези които не вярват на хороскопа си да не го казват ако обичат ( не че аз вярвам ) Razz
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
Tigerina
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 410

МнениеПуснато на: Пон Май 16, 2005 2:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да не би да си решил всеки ден да пишеш зодиакалния хороскоп или днес е някакво особено изключение Question
HellRose
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 3,315
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 16, 2005 2:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе нз ама ако иска секи ден да пише че ми е инт Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Name
kiki
пухче предполагам... *без предполагам!

Общо думи: 22,333
Местожителство: South Of Heaven

МнениеПуснато на: Пон Май 16, 2005 3:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Стремежът ви към дребните наслади от живота ще ви осигури редица приятни мигове с обичаните от вас личности .

А дано пък.Wink
Не че врявам,че ще стане така,но надеждата умира последна.Wink
п.п.:Дажно,не вярвам. Mr. Green
Djano
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 13,855

МнениеПуснато на: Пон Май 16, 2005 4:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kiki написа:
Цитат:
Стремежът ви към дребните наслади от живота ще ви осигури редица приятни мигове с обичаните от вас личности .

А дано пък.Wink

И аз ве Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
y-project
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 7,345
Местожителство: В Залата

МнениеПуснато на: Сря Май 18, 2005 1:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"Съборете покрива .. нека звездите влезят и във вашия дом .. " Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Name
kiki

МнениеПуснато на: Сря Май 18, 2005 1:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Djano написа:
kiki написа:
Цитат:

А дано пък.Wink

И аз ве Very Happy

Държа да отбележа че съм разменила буквите съвем случаино и после съм забарвила да проверя за подобни грешки. Mr. Green
а да...и май да се извиня за което.
The_Shadow
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 0
Местожителство: In_The_ShadoW_ReaLM

МнениеПуснато на: Сря Май 18, 2005 1:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

y-project написа:
"Съборете покрива .. нека звездите влезят и във вашия дом .. " Laughing Laughing Laughing

хахаах и аз тей викам сами ше си го напрайте даже Razz
JusT_DiE
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 0
Местожителство: B Heu3BecTHocT

МнениеПуснато на: Сря Май 18, 2005 1:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kiki написа:
Цитат:

А дано пък.Wink

при мен нямаше нищо с пари Laughing
kiki

МнениеПуснато на: Сря Май 18, 2005 2:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

JusT_DiE написа:
kiki написа:
Цитат:

А дано пък.Wink

при мен нямаше нищо с пари Laughing

Каточели аз съм имала приятни мигове с любими личности.
И нямам и нямам и пак нямам....
Уж не ми пука.
Както и да екойто се интересува може да разбере или ен може...
Бъхахааа
Я да мълкна. Mr. Green
CkoT
Dangerous Mindz
Dangerous Mindz

Общо думи: 23,044
Местожителство: on debian

МнениеПуснато на: Сря Май 18, 2005 3:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

брао...аз съм имал пари ли ве?...пак не съм разбрал Smile....
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> КЕФ @ НЕТ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети