Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 1:01 pm Заглавие: Хороскопа :) 16.05.2005г |
|
|
ОВЕН
Днес ще ви се наложи да се справяте с множество пречки и противоречия в контактите с приятели, родители и партньора в любовта. Вярвайте в собствените си качества и възможности. В любовта не бъдете обсебени от идеята, че трябва да се интересувате единствено от собствените си чувства, желания и стремежи, защото ще си навлечете недоволството на интимната си половинка.
ТЕЛЕЦ
Днес натоварването ви на работното място ще е значително увеличено, особено ако не знаете по какъв начин да структурирате ангажиментите си. Независимо колко трудно ви е наложително е да не забавяте изпълнението на вече плануваните от вас делови инициативи, тъй като в противен случай ще загубите доверието гласувано ви от началниците ви в службата. .
Близнаци
Днес ще се справите с многобройните предизвикателства отправени ви от страна на делови партньори, началници и високопоставени особи. Възможно е на преден план да излязат въпроси касаещи членовете на вашето семейство, особено по-възрастните представители. Необходимо е да използвате пълноценно личното си свободно време за размисъл, за да предвидите възникването на редица трудности в близко бъдеще. .
РАК
Днес се предпазвайте от разочарования в професионалната сфера. Не вярвайте на обещания дадени ви от началници и делови партньори. Внимателно слагайте подпис на документи. Необвързаните представители на знака ще се стремят към прекомерно разнообразие в интимно отношение, което може да стане причина за редица неприятности.
ЛЪВ
Днес дори и да се сблъскате със сериозни затруднения на работното си място не бързайте да правите заключения, тъй като рискувате да пропуснете добър шанс да промените ситуацията в в професионалната област в своя полза. Предпазвайте се от необмислени решения в материален план.
ДЕВА
Днес ще имате възможност да заемете по-добра позиция на работното си място. Професионалната ви ориентация, която заемате в службата може да спечели благоволението на високопоставена особа. Доходите ви най-вероятно ще се увеличат, което ще ви даде възможност да осъществите някои планувани промени в дома, офиса или в гардероба си. Не се стремете на всяка цена да налагате мнението си над интимната си половинка. Стремежът ви да минипулирате околните може да ви струва скъпо в емоционален план.
ВЕЗНИ
Днес не е благоприятен за стартиране на нови делови инициативи, за които нямате достатъчно опит и не разполагате с необходимата ви подкрепа, за да ги доведете до успешен финал. Не влагайте наличните си средства в крупни покупки. Отделете достатъчно време за себе си.
СКОРПИОН
Днес се опитайте предварително да прецените ситуацията в която ще ви се наложи да постигнете съответните положителни резултати в професионалната сфера и чак тогава преминете към действие. Не се поддавайте на чужди провокации, които могат да окажат негативен ефект върху вас и се опитайте да се освободите от заблудите, които изкуствено подхранвахте дълго време. Идеализмът ви във финансовата сфера може да стане причина за някои парични загуби.
СТРЕЛЕЦ
Днес следвайте собствените си инстинкти в професионално, лично и финансово отношение. Интуицията ще ви помага да се предпазвате от грешки, както и по-лесно да намирате къде се крият вашите шансове и възможности за отлична реализация в делово отношение. Разумът и силната любов към интимната ви половинка ще ви е от помощ при разрешаване възникналите вече недоразумения в отношенията помежду ви.
КОЗИРОГ
Днес чрез ваши приятели и познати може да попаднете на интересни предложения и ангажименти в професионалната сфера, от които в бъдеще да се облагодеталствате финансово. Не отхвърляйте отправените ви оферти за разширяване на дейността ви. Създавайте приятни емоции не само на себе си, но и на тези които ви заобикалят в ежедневието. Не завиждайте за чуждия успех.
ВОДОЛЕЙ
Днес ще сте изцяло погълнати от многобройните си ангажименти на работното си място. Стремете се да се освободите от негативните си мисли по отношение на своя стара делова инициатива. Пълноценната и положителна реализация на работното ви място ще зависи изцяло от решенията и действията, които предприемате. Не сте застраховани срещу парични загуби и кражби.
РИБИ
Днес ще увеличите значително финансовите си приходи благодарение на устна уговорка или чрез подписване на договор. Стремежът ви към дребните наслади от живота ще ви осигури редица приятни мигове с обичаните от вас личности. Избягвайте скуката, еднообразието и рутината в професионален и личен план.
*Тези които не вярват на хороскопа си да не го казват ако обичат ( не че аз вярвам ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tigerina Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Да не би да си решил всеки ден да пишеш зодиакалния хороскоп или днес е някакво особено изключение  _________________ With the lights out it's less dangerous |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

Регистриран на: 03 Ное 2004 Мнения: 972 Общо думи: 3,315 Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 2:34 pm Заглавие: |
|
|
абе нз ама ако иска секи ден да пише че ми е инт  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 3:05 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Стремежът ви към дребните наслади от живота ще ви осигури редица приятни мигове с обичаните от вас личности . |
А дано пък.
Не че врявам,че ще стане така,но надеждата умира последна.
п.п.:Дажно,не вярвам.  _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Май 16, 2005 4:42 pm Заглавие: |
|
|
kiki написа: | Цитат: | Стремежът ви към дребните наслади от живота ще ви осигури редица приятни мигове с обичаните от вас личности . |
А дано пък.
п.п.:Дажно,не вярвам.  |
И аз ве  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
y-project Не е лесно !

Регистриран на: 29 Авг 2004 Мнения: 709 Общо думи: 7,345 Местожителство: В Залата
|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 1:24 pm Заглавие: |
|
|
"Съборете покрива .. нека звездите влезят и във вашия дом .. "  |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Djano написа: | kiki написа: | Цитат: | Стремежът ви към дребните наслади от живота ще ви осигури редица приятни мигове с обичаните от вас личности . |
А дано пък.
И аз ве  |
Държа да отбележа че съм разменила буквите съвем случаино и после съм забарвила да проверя за подобни грешки.
а да...и май да се извиня за което. _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Shadow Не е лесно !

Регистриран на: 11 Ное 2004 Мнения: 688 Общо думи: 0 Местожителство: In_The_ShadoW_ReaLM
|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 1:53 pm Заглавие: |
|
|
y-project написа: | "Съборете покрива .. нека звездите влезят и във вашия дом .. "  |
хахаах и аз тей викам сами ше си го напрайте даже  _________________ ВсЯкА ЕпоХа СъНуВа СвОя НаСлЕдНиК ^®^ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JusT_DiE Не е лесно !

Регистриран на: 12 Май 2004 Мнения: 1382 Общо думи: 0 Местожителство: B Heu3BecTHocT
|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 1:56 pm Заглавие: |
|
|
kiki написа: | Цитат: | Стремежът ви към дребните наслади от живота ще ви осигури редица приятни мигове с обичаните от вас личности . |
А дано пък.
при мен нямаше нищо с пари  _________________ Човекът е едно несъвършено изречение с много правописни грешки ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 2:12 pm Заглавие: |
|
|
JusT_DiE написа: | kiki написа: | Цитат: | Стремежът ви към дребните наслади от живота ще ви осигури редица приятни мигове с обичаните от вас личности . |
А дано пък.
при мен нямаше нищо с пари  |
Каточели аз съм имала приятни мигове с любими личности.
И нямам и нямам и пак нямам....
Уж не ми пука.
Както и да екойто се интересува може да разбере или ен може...
Бъхахааа
Я да мълкна.  _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 3:50 pm Заглавие: |
|
|
брао...аз съм имал пари ли ве?...пак не съм разбрал .... _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|