forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ
 
 AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Епизод 5: Дай-Пицата отвръща на удара!

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> КЕФ @ НЕТ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RazoR
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 14 Ное 2003
Мнения: 83
Общо думи: 0
Местожителство: DEEP DOWN IN The OCEAN

МнениеПуснато на: Пет Май 13, 2005 8:59 pm    Заглавие: Епизод 5: Дай-Пицата отвръща на удара! Отговорете с цитат

Епизод 5: Дай-Пицата отвръща на удара


Вейдър отново го мъчеше артрита, но напук на това той реши да се поразходи малко из Корусант. Облече се (т.е. сложи си пелерината, останалите неща така или иначе не можеше да махне лесно), и се качи на своя любим TIE Advanced X1, останал му като скъп спомен от разрушаването на първата Звезда на смъртта.
След като похвърка насам-натам, изведнъж радара му засече неизвестен сигнал. Вейдър се насочи към него, и видя един младеж да се носи с бясна скорост из въздуха. Приличаше му на тъмен джедай, или поне така се беше облякъл, само дето носеше някакви смешни тъмни очила, неизвестно защо. Вейдър натисна ENTER за да изравни скоростта на изтребителя си с неговата, отвори страничното стъкло, и го дръпна вътре с помощта на Силата.
Младежът очевидно остана доста изненадан от този развой на събитията, и само се заоглежда ококорено. Накрая го погледна, и каза:

- Ти Агент ли си ?
- Не, аз съм Дарт Вейдър.
- Дърт какво ?
- Не дърт бе, мухльо - Дарт Вейдър. Дарт е титла. А ти кой си, да го еба ?
- Аз съм Блео. Гонех белия заек, но той бягаше много бързо.
- Момче, да не те е напекло слънцето, какви бели зайци бе ?
- Ма той беше на една пичка на ръката, само татуировка, не истински...
- К'во ?
- Абе аз съм повелителят на Дай-Пицата, и с Пор-фейс и Жминити спасяваме света от тиранията на машините.

Вейдър замислено се почеса по каската. Това момче съвсем явно не беше с всичкия си, но все пак успя да го заинтригува. Звучеше му като приключение, а той отдавна не беше участвал в такова. А и напоследък, на стари години, му се искаше поне за малко да се почувства като в доброто старо време.

- Я ми обясни за какво точно става дума. Ама по-спокойно и с по-кратки думички.
- Ми таковата... те машините ни завладели, лепнали ни по едно етикетче "Варта - по-добрите батерии" (бел. ред. - Това тук не е скрита реклама. Е, поне не е скрита), и ни посадили в едни буркани да правим ток, и същевременно ни пускат разни лайна да ни се въртят в мозъка, така че да си мислим, че живеем в реален свят, докато ние всъщност сме в Дай-Пицата, където има едни такива Агенти - едни пичове с костюми и кабели в ушите, които скачат от тяло в тяло, а ние се движим през телефонните линии, учим кунг-фу през едни дупки в главите, и отвреме навреме ходим по стените. И целта ни е да ги спрем. Разбра ли ме ?

Второто почесване на каската не даде по-добър резултат. Вейдър разбра, че явно си има работа с душевноболен индивид. Е, да, душевноболен индивид, който явно имаше умението да си лети насам-натам, което именно беше подозрителното в цялата история.

- Ок, пич, искаш ли да ти помогна ?
- Ами... не знам... ами ако си Агент ? Под маската ? Може би и ти имаш спираловиден кабел в ухото и слънчеви очила ?
- Това, което наричаш слънчеви очила си имам, ама ми е вградено в каската. А и кабели по мене дал господ. Обаче има една малка подробност - нямам уши, така че явно не съм Агент, поне според твоите критерии. А и ти да не мислиш, че който и да било нормален човек би ходил насам-натам в броня като моята, ако имаше друг избор ?
- Ама не... аз...
- Слушай - отиваме, натръшкваме всички възможни Агенти, и после те оставям да си вършиш работата, става ли ?
- Ми... щом искаш...

Вейдър докара изтребителя до един покрив, посочен му от Блео, и кацна на него. Двамата излязоха, и се вмъкнаха в една врата. Там обаче ги чакаше един човек със сив костюм и кабел в ухото, точно както Блео го беше описал. Дарт Вейдър излезе напред.

- Виждам, че си си довел и приятелче... г-н Андерсън.
- К'ъв си ти бе ?
- Аз съм Агент Смит.
- А аз съм Дарт Вейдър, Лорд на Сит.
- А пък аз съм Блео, повелителят на Дай-Пицата !!! - изпъчи се гордо Блео, поглеждайки иззад рамото на Вейдър.
- Да бе, кретен, знаем - отвърнаха Вейдър и Смит в един глас.
- Ами прощавайте... аз не можах да се сдържа.
- Г-н Вейдър, - церемониално започна Агент Смит - изглежда си нямате представа за какво става въпрос. Човекът зад вас е опасен луд. По погрешка глътна едно червено хапче, което предизвиква изключително силно стомашно разстройство, в следствие на което бедният човек прекара около седмица заключен в тоалетната си. Поради това изгуби ума си, както и обянието си, но придоби странен афинитет към черните дрехи и слънчевите очила. Освен това започна да твърди, че всички живеем в един виртуален свят, наречен "Дай-Пицата", докато всъщност телата ни произвеждат електрическа енергия. Разбира се, беше приет в едно болнично заведение, където хората осъзнаваха мащабите на заблудата му, и се държаха разбиращо към проблемите му. Но той, изглежда, беше успял да осигури бягството си, не без съучастничеството на двама други затворници, и се изплъзна от ръцете ни. Предполагаме, че именно един от тях е внушил тази заблуда в г-н Андерсън. И по-конкретно един афро-американец, наречен Пор-фейс, който мнозина смятат за най-опасния човек на планетата.
- И защо ?
- Ами вижте, това вече не ясно. Според мен той е просто един чернокож с мазна усмивка и лице на пор, както може да се предположи и от името му. Но слуховете са си слухове, и аз не мога да пренебрегна. Докато беше все на свобода, г-н Пор-фейс живееше в канализацията в една стара боклучийска кофа, която беше преустроил в космически кораб или поне той така си мислеше. Дори го беше кръстил... "Неебоклукнегър", ако не се лъжа.
- Да, подозирах аз, че момчето е лудо. Добре де, а ти все пак кой си ? И какъв агент си ?
- Струва ми се, че името ми Ви е подвело, г-н Вейдър. В изблик на странно чувство за хумор бях кръстен от баща си Агент. За съжаление майка ми е била в реанимацията в този момент, поради трудното раждане, и аз съм бил регистриран по този начин. Разбира се, малко след това и баща ми е приет по спешност в болницата поради изключително тежка форма на пребиване с точилка от страна на майка ми, както и осемнадесеткратно падане от първия етаж.
- Осемнайсет ?
- Майка ми беше изключително упорита жена, макар и да не се учеше лесно от грешките си. Баща ми - също. А на въпроса Ви кой съм всъщност, ще отговоря, че съм ръководител на болничното заведение, където г-н Андерсън е на лечение в момента. Макар и да не го осъзнава през по-голямата част от времето и упорито да продължава да се катери по стените в килията си, и след това да скача оттам с надеждата да полети. За съжаление винаги свършва с натъртени задни части на пода.
- Аха, ясно, а как тогава летеше, когато го срещнах ?
- В този факт няма нищо учудващо. В днешно време специалните ефекти са на изключително високо ниво - Холивуд в пълен с нископлатени аниматори и програмисти. Смятам, че това обяснява всичко. И така, г-н Вейдър, ще ми позволите ли да отведа г-н Андерсън, преди да е отлетял пак нанякъде ?
- Ами... да... щом е такава ситуацията - махай ми го от главата. Изглежда и аз само си губя времето.
- В такъв случай, бихте ли тръгнал с мен, г-н Андерсън ?
- Името ми е Блео !!! - изврещя с оцъклен поглед Блео.
- Разбира се, г-н Андерсън. Отново ви предлагам - елате с мен.
- Никога ! Никога няма да се превърна в батерия !

Агент Смит щракна с пръсти и от сенките около тях наизскачаха различни мъже в бели престилки и с размерите и приблизителната форма на гардероби, нахлузиха на Блео една ризка с дълги ръкави, завързаха ги един за друг, след което му завързаха и връзките на обувките една за друга, и започнаха да го извлачват от помещението. В един момент Блео, който до този момент се съпротивляваше неистово, успя да зърне на ръката на един от пазачите татуировка, която изобразяваше двойка бели зайци, които с изключителен възторг се чифтосваха, и рязко се кротна. На устните му се появи усмивка, и той заподскача след пазача.

- Благодаря ви за съдействието, г-н Вейдър. - усмихнато каза Агент Смит.
- Ами, таковата... май няма защо...
- В такъв случай - довиждане.

Вейдър омърлушено се прибра в изтребителя си. Похвърча известно време насам-натам, мислено се закле да не участва повече в такива простотии, и отново си легна в неудобното легло, профилирано специално за неговия костюм. Намести си възглавницата с изрязана в нея вдлъбнатина за каската, и заспа.




Автор : Иван Цирков (BlaDeR)
_________________
Forsaken by destiny, forsaken by my own mind
I must remove my skin to see belief in your eyes
-----------------------FearFactory------------------

http://www.data-bg.net/pub/rack6/razor81/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
Fena
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 27 Сеп 2004
Мнения: 1008
Общо думи: 22,057

МнениеПуснато на: Пет Май 13, 2005 9:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

поредната ебавка с Star Wars... и все пак е яка
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
CooL-DaddY
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 17 Апр 2005
Мнения: 305
Общо думи: 3
Местожителство: Miami Beach

МнениеПуснато на: Пет Май 13, 2005 9:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ам това е мн яко
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
Obi One Nairobi
Примерен комсомолец
Примерен комсомолец


Регистриран на: 13 Май 2005
Мнения: 39
Общо думи: 0

МнениеПуснато на: Пет Май 13, 2005 10:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ъ-ъ-ъхъ тфа не сум го прочел штот мноо дълго фе.... ъ-ъ- да беше го посъкратил малко феее ъ-ъ-бъхъ туп туп
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
GaNdja_FeRmEr
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 23 Май 2004
Мнения: 239
Общо думи: 1,142
Местожителство: Plachkovci

МнениеПуснато на: Съб Май 14, 2005 12:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И ако не беше толкоЗ дълго Smile ...... можеше и да се опитам да го прочета.
_________________
Не оставяй днескашната работа за утре,като можеш да я свършиш и в други ден!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
CooL-DaddY
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 17 Апр 2005
Мнения: 305
Общо думи: 3
Местожителство: Miami Beach

МнениеПуснато на: Съб Май 14, 2005 8:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ее малко по-дългичко и кво....струва си да се прочете Very Happy ко ви мързи толкоз Cool Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
sexy_veselq4ka
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 21 Мар 2005
Мнения: 498
Общо думи: 1,620
Местожителство: Габрово, Стара Загора

МнениеПуснато на: Съб Май 14, 2005 8:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

яко е притва доста Smile
_________________
Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед... и това са две гърненца с мед
Един съвет лягаи да спиш,Една лъжа идвам при теб,Една истина ще те скъсам от секс,Една подробност незнам кога.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Name
[ IP : Logged ]
Caisa666
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 29 Окт 2004
Мнения: 655
Общо думи: 681
Местожителство: Geto S-a !!!

МнениеПуснато на: Съб Май 14, 2005 9:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

GaNdja_FeRmEr написа:
И ако не беше толкоЗ дълго Smile ...... можеше и да се опитам да го прочета.

me 2 Rolling Eyes
_________________
I’m here without you baby but your still on my lonely mind, I think about you baby and I dream about you all the time!!! I’m here without you baby but your still with me in my dreams, And tonight it’s only you and me!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Name
[ IP : Logged ]
GaNdja_FeRmEr
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 23 Май 2004
Мнения: 239
Общо думи: 1,142
Местожителство: Plachkovci

МнениеПуснато на: Съб Май 14, 2005 10:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хай-накрая го прочетох ... заболяха ме очите aaaargh! но иначе е добро Smile
_________________
Не оставяй днескашната работа за утре,като можеш да я свършиш и в други ден!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
nikx
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 25 Юни 2004
Мнения: 576
Общо думи: 0
Местожителство: По света и у Нас...

МнениеПуснато на: Съб Май 14, 2005 12:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Олее туй мнн яко браво Разор ! Very Happy
Ами има ли еп 1 2 3 4 ? :П
_________________
If U Can't Beat Them Join Them ! Very Happy

http://www.data-bg.net/pub/rack6/nikx
Music Is My Life..If My Winamp Stops Im Dead... ;]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
[ IP : Logged ]
CkoT
Dangerous Mindz
Dangerous Mindz


Регистриран на: 18 Окт 2004
Мнения: 2500
Общо думи: 22,980
Местожителство: on debian

МнениеПуснато на: Съб Май 14, 2005 12:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

радва мноу Smile
_________________
You can never get enough of what you don't need to make you happy.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger Skype Name
[ IP : Logged ]
RazoR
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 14 Ное 2003
Мнения: 83
Общо думи: 0
Местожителство: DEEP DOWN IN The OCEAN

МнениеПуснато на: Съб Май 14, 2005 2:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nikx написа:
Олее туй мнн яко браво Разор ! Very Happy
Ами има ли еп 1 2 3 4 ? :П

Има и за 1, 4 и 6
_________________
Forsaken by destiny, forsaken by my own mind
I must remove my skin to see belief in your eyes
-----------------------FearFactory------------------

http://www.data-bg.net/pub/rack6/razor81/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
D_A_R_K_M_A_N
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 18 Ное 2004
Мнения: 296
Общо думи: 0
Местожителство: am4i...konteiner No8

МнениеПуснато на: Нед Май 15, 2005 12:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

то бая отдавна ги бях чел тия ма са яки брао Smile
_________________
YoU GoT SeRVeD
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
nikx
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 25 Юни 2004
Мнения: 576
Общо думи: 0
Местожителство: По света и у Нас...

МнениеПуснато на: Нед Май 15, 2005 11:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

RazoR написа:
nikx написа:
Олее туй мнн яко браво Разор ! Very Happy
Ами има ли еп 1 2 3 4 ? :П

Има и за 1, 4 и 6


Може ли 1 линкче към тези :П Laughing
_________________
If U Can't Beat Them Join Them ! Very Happy

http://www.data-bg.net/pub/rack6/nikx
Music Is My Life..If My Winamp Stops Im Dead... ;]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
[ IP : Logged ]
RazoR
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 14 Ное 2003
Мнения: 83
Общо думи: 0
Местожителство: DEEP DOWN IN The OCEAN

МнениеПуснато на: Нед Май 15, 2005 9:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nikx написа:


Може ли 1 линкче към тези :П Laughing

Arrow http://bulvotch.zavinagi.com/texts/razkazi/main.htm
_________________
Forsaken by destiny, forsaken by my own mind
I must remove my skin to see belief in your eyes
-----------------------FearFactory------------------

http://www.data-bg.net/pub/rack6/razor81/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> КЕФ @ НЕТ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov