forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ
 
 AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Божинов

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Футбол
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
davin4i
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 12 Яну 2004
Мнения: 180
Общо думи: 0
Местожителство: Gabrovo

МнениеПуснато на: Пон Яну 31, 2005 11:30 pm    Заглавие: Божинов Отговорете с цитат

Валери Божинов бе привлечен от Фиорентина в последните минути преди затварянето на зимния трансферен прозорец....още инфо:
http://www.focus-sport.net/news.php?news_id=1107198359335&PHPSESSID=34926313be1ee90ee24170494b17a6ef

още инфо: http://www.focus-sport.net/news.php?news_id=1107196058131&PHPSESSID=89789fd5a046ddf16d1949ac5dcdc5be
_________________
samo levski...aaaaa i barca

http://www.data-bg.net/pub/rack11/tonimir/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
[ IP : Logged ]
MetaMan
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 20 Мар 2004
Мнения: 1211
Общо думи: 0
Местожителство: MIAMI

МнениеПуснато на: Вто Фев 01, 2005 3:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Божинов скоро време ще вземе и златната топка Twisted Evil Twisted Evil
_________________
Интелигентността е: преднамереност, гъвкавост и продуктивен МЪРЗЕЛ!!!!!!!
I'M NOT A SLAVE TO A GOD THAT DOESN'T EXSIST
I'M NOT A SLAVE TO WORLD THAT DOESN'T GIVE A SHIT

LIVERPOOL FC FOREVER
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
[ IP : Logged ]
bangooo
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 15 Юни 2004
Мнения: 341
Общо думи: 0
Местожителство: The secret gates to the sex town

МнениеПуснато на: Сря Фев 02, 2005 12:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ето и обзор за трансфера на Божинов:
Българският нападател Валери Божинов избра да играе с №99 в новия си клуб Фиорентина, съобщи официалният сайт на “виолетовите”. Джампиеро Пацини, който идва от Аталанта, ще носи фланелката с №20, а привлеченият от Милан Марко Донадел ще е с №16.
Стотици тифози дойдоха на “Артемио Франки”, за да приветсват Валери Божинов като играч на Фиорентина, съобщава официалният сайт на клуба. Българският голаджия бе бурно аплодиран от привържениците на домакините при пристигането си. Валери парафира за срок от 4,5 години плюс опция за още 4 години.

Президентът на Фиорентина Андреа дела Вале не пести суперлативи за Валери Божинов, след като вчера клубът успя да закупи българския нападател. “Няма как всички да не сме изключително щастливи, че Валери вече е един от нас. Неоспорим факт е, че привлякохме най-големия талант в Италия. С този трансфер прехвърлихме бюджета на клуба, но си струваше. Доволни сме, че Божинов избра Фиорентина, независимо офертите от далеч по-престижни и богати клубове. Той ще бъде основна част от нашия план за бъдещето, който трябва да бъде реализиран от Дино Дзоф като спортен директор и Чезаре Прандели като треньор”, заяви Антонио дела Вале пред клубния сайт на Фиорентина. Днес по обяд Валери Божинов ще бъде представен официално като ново попълнение на клуба.

“Привличането на Божинов е страхотен удар за Фиорентина. Българският нападател е много ценен по две причини. Първо, с начина си на игра той ще бъде от голяма полза за треньора Дино Дзоф в оставащите до края на сезона мачове на отбора. Второ, Валери е на едва 18 години млад и бъдещето е пред него. Той се явява като една отлична инвестиция”, коментира наставникът на Падова Ренцо Уливиери. “13 милиона евро за футболист е голяма сума, като се има предвид в какви тежки времена живеем и каква стагнация се наблюдава на футболния пазар. Но, за всички е ясно, че това си струваше”, добави Уливиери.

Легендата на италианския Фиорентина Джанкарло Антоньони коментира пред местното радио “Lady Radioil” удара, който “виолетовите” направиха минути преди затварянето на зимния трансферен прозорец като купиха Валери Божинов от Лече.
“Мисля, че Валери вече е опитен футболист, въпреки все още ненавършените 19 години, каза Антоньони. – Ясно е, че Фиорентина е много по-различен отбор от Лече, но съм сигурен, че за него няма да има проблем да се адаптира бързо. Дали съм очаквал този удар от Фиорентина? Мисля, че клубът изненада всички с взимането на Божинов. Не трябва обаче да се подценява и трансферът на Пацини. Това са двама абсолютно непредвидими футболисти, много са бързи и са в състояние да създадат изключителни трудности на всяка съперникова защита. Затова те трябва да бъдат подкрепени и подпомогнати от целия отбор. Утре играем с Палермо. Спомням си, че когато бях на 19 години, почти колкото е сега Божинов, вкарах на “розанерите” и спечелихме с 2:0”.

“Божинов беше най-голямата ценност в отбора ни, но в толкова тежък момент, в какъвто се намира италианският футбол, най-важно от всичко е да реализираме добри икономически резултати”. Така спортният директор на Лече Панталео Корвино обясни решението на клубното ръководство да се раздели с бижуто си. “Нямаше начин да не вземем под внимание факта, че сумата, която ни предлагат е космическа в сравнение с това, което ние дадохме, за да го вземем преди години от Малта”.
Корвино потвърди, че Земан е подкрепил сделката. “Зденек е най-големият бизнесмен сред футболните треньори, които познавам, коментира Корвино. – Той много правилно прецени ситуацията и разбра, че икономическият резултат в случая е по-важен за нас”.

Губернаторът на Чукотка и собственик на английския Челси Роман Абрамович си има италиански брат, написа електронното издание “Голсити”. От петрола, към обувките – продуктът няма значение, важното е, че ефектът от спечелените пари е еднакъв. Андреа дела Вале по професия е президент на Фиорентина. През миналото лято той пръсна 55,5 милиона евро, за да съживи Фиорентина. Последният му удар, след Наката, Миколи, Мареска, Дайнели, Киелини, Йоргенсен, Ободо, Уйфалуши, Валдес, Пацини и Донадел е и най-гръмотевичен – Валери Божинов.
“Само за половин час купих един от най-големите таланти в света, похвали се пред медиите на стадион “Артемио Франки” Андреа дела Вале. – Сега се чувствам като пилот от Формула 1, който преди секунди е спечелил състезанието за Гран при на Монако в Монте Карло. Чувствам се омаломощен и изчерпан”.
Умората у Дела Вале обаче бързо беше изместена от огромното му желание да разкаже на всички как е успял да се докопа до най-желания футболист през зимния трансферен прозорец. “Фактът, че българинът предпочете Фиорентина пред Челси означава само едно – проектът, по който работим е важен и успешен, коментира Дела Вале. – А това ме изпълва с гордост. Защото винаги е много трудно да откажеш оферта от Роман Абрамович”.
Дзоф на пейката, а Пацини, Миколи и Наката партньори на Божинов в нападението на Фиорентина. Това трябва да е отборът на мечтите за Дела Вале, коментира “Голсити”. “Сега трябва много бързо да се измъкнем от деликатнато позиция, в която се намираме, коментира босът. – В класирането сме на доста притеснителното 15-о място”.
В междинния 22-и кръг утре Фиорентина се изправя срещу Палермо на Дзампарини. Именно този човек най-много настояваше и в продължение на 4 дни води усилени преговори за купуването на Божинов.
“Ще бъде много интересен сблъсък, коментира Дела Вале. – Оставил съм обаче на треньора да прецени дали веднага да пусне Валери Божинов в игра в този мач, или да не го използва изобщо. Чакам с нетърпение да видя какво ще се случи”.

“Около Нова година имаше индикации, че може да премине във Фиорентина . Исках той да заиграе в тази част на Италия. Фиорентина беше най-добрият вариант. Той от 5 години е в Италия. Свикнал е с нравите и езика. Във всяка друга страна адаптацията му щеше да бъде трудно. Валери започна да плаче по телефона, когато ми съобщи новината”, заяви майката на Валери Божинов – Пепа Ангелова пред радио Гонг.
“Те ме продадоха, въпреки че не исках, ми обясни Валери. Обади се още 4-5 пъти, преди да се успокои. Той си има лична кола. Очаква да му я закарат във Флоренция в четвъртък. До края на седмицата ще му покажат да си избере жилище. И тримата – аз, Валери и Сашо Ангелов очакваме, че може да премине скоро и в друг италиански отбор. Надявам се. Пожелавам му да е в Милан. Иска ми се да играе там. Дали ще е Милан или Ювентус – където Господ е решил. Ще ми се да е в отбор от малко по-висок ранг. Там ще му бъде по-лесно”, допълни майката.

Генералният директор на италианския гранд Ювентус Лучано Моджи вниателно наблюдаваше отстрани сделките по време на зимния трансферен прозорец. Този път Фиорентина беше големият играч на пазарната сцена. “Виолетовите” от Флоренция направиха най-големия удар в меркатото с купуването на Валери Божинов минути преди затварянето на прозореца.
“С двама нападатели като Божинов и Миколи всеки отбор може да се качи на върха на Айфеловата кула, коментира Лучано Моджи. – Сделката за българина не ме изненада. Божинов е много добър футболист. А Дела Вале е един от малкото собственици на клубове в Италия, който има финансовата възможност да направи големия удар и да вземе Валери Божинов”.
_________________
"Трябва да вярваш че си най-добрия,а после да докажеш че си прав."
Бил Шенкли
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
[ IP : Logged ]
shyne
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 05 Сеп 2004
Мнения: 1150
Общо думи: 2,388
Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Съб Фев 05, 2005 7:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

45' Sampdoria [2 - 0] Fiorentina

9' S. Volpi ч.к. V. Bojinov

11' ч.к. D.D. Carri

15' [1 - 0] F. Flachi

32' [2 - 0] M. Tonetto
ч.к.-червен картон
еми ко да кажа момчето нещо му става
майка му каза че той не е искал да напуска лече
но са го принудили защото по този начин лече си
урежда финансите
все пак 13 мил евро
вав това време на криза не са никак малко
явно промяната обстановката за сега не му влияе много добре
_________________
Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
shyne
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 05 Сеп 2004
Мнения: 1150
Общо думи: 2,388
Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Съб Фев 05, 2005 7:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ivo82 написа:
да ве, преди малко чух това за картоните по Канал 3

ами и в livescore.com
го пише
аз от там го копирах ама картоните не излизат и за тва таи го напраих
_________________
Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
franky
Фен на Челси


Регистриран на: 27 Апр 2004
Мнения: 3530
Общо думи: 70,660
Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London

МнениеПуснато на: Съб Фев 05, 2005 9:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Валери не е доволен от този трансфер
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Name
[ IP : Logged ]
W3s7
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 05 Яну 2005
Мнения: 270
Общо думи: 768
Местожителство: trqvna

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 9:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kvo da vi kaja Question Question spored men mom4eto e mn dobro i 6te stane golqm fotbolist,no sq se izloji malko s 4erveniq karton v 9 min.
_________________
It's All About The House Music And It Always Will Be
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
shyne
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 05 Сеп 2004
Мнения: 1150
Общо думи: 2,388
Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 9:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

бих казал че не очаквах да се келеши толкова
взе се вече за прекалено голяма звезда
днеска като гледах ами той чакаше някой да направи нещо и да скочи да удари някой
_________________
Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
franky
Фен на Челси


Регистриран на: 27 Апр 2004
Мнения: 3530
Общо думи: 70,660
Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 9:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

споко,Ицата ще оправи работите !
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Name
[ IP : Logged ]
bangooo
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 15 Юни 2004
Мнения: 341
Общо думи: 0
Местожителство: The secret gates to the sex town

МнениеПуснато на: Сря Фев 09, 2005 9:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Определно е изнервен.Може би се дължи на това че е 19г. и не е свикнал на такова внимание.Видя се днес какви пропуски направи и когато се сблъскаха Кежман и Топузаков в наказателното поле той скочи да се бие веднага.Смятам,че скоро ще се отърси от напрежението и ще е този Божинов,който беше в Лече.
_________________
"Трябва да вярваш че си най-добрия,а после да докажеш че си прав."
Бил Шенкли
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
[ IP : Logged ]
ivo27
Вратар
Вратар


Регистриран на: 21 Яну 2005
Мнения: 2690
Общо думи: 56,620

МнениеПуснато на: Вто Май 10, 2005 2:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Привържениците на Фиорентина определиха Валери Божинов за най-добър в мача срещу Киево (2:1 с победен гол на българския нападател) от първенството на Италия. Божинов събра 34,4 процента от гласовете, а на второ място остана Миколи с 28,3%. Във временното генерално класиране за най-добър играч на Фиорентина от началото на сезона води Миколи със 112 точки, а Божинов е на 14-а позиция с 22. След всеки кръг привържениците на тима определят първите шест най-добри, като първият получава 10 точки, вторият - 6, третият - 4, четвъртият - 3, петият - 2 и шестият - 1.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Футбол Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov