Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CraZy`f-4e Не е лесно !

Регистриран на: 01 Май 2004 Мнения: 180 Общо думи: 4 Местожителство: pri delfy
|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 4:43 pm Заглавие: |
|
|
Vseki si ima strahove ,koito trqbva da preodolee ,no mislq ,4e naistina straha da ne ostane6 sam nqkoga e nai-golqm ... dori i nqkoi da ne si go kazvat napravo ...taka ,4e mislete kak se durjite s nai-bliskite si hora i gi obi4aite ...  _________________ Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfy Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2003 Мнения: 588 Общо думи: 719 Местожителство: http://gabrovo.kef/esa/blok-a/et.2
|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 7:49 pm Заглавие: |
|
|
mene puk ne me e strah 6tot nema da ostana sam  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 3:49 pm Заглавие: |
|
|
страхувам се от кучия студ навън _________________

"аз съм българче обичам..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ezekiel Вчера си купих компютър

Регистриран на: 20 Мар 2005 Мнения: 3 Общо думи: 0 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2005 1:16 am Заглавие: |
|
|
No Fear-tova e moeto moto , a za smurtta nemislq 4e nqkoi trqbva da se strahuva ot neq tq e neizbejna.A CkoT tva za Strah me e da ne me e strah mn hubavo 4e go znae6 i o6te po-hubavo 6te e ako go razbira6. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2005 2:13 pm Заглавие: |
|
|
Много страшни раоти има на тоя ши*ан свят хораа...и много работи не сме ги и усещали(добре че).....незнам какво разбирам но....
а ти човече за да не усетиш страх от предупреждение почни да пишеш на кирилца шот тука има правила...не от най убавите но по добре спазвай  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
W3s7 Не е лесно !

Регистриран на: 05 Яну 2005 Мнения: 270 Общо думи: 768 Местожителство: trqvna
|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2005 3:40 pm Заглавие: |
|
|
от ноу раоти се страхуам ама няма да ги кажа щото ще пукнете се илите  _________________ It's All About The House Music And It Always Will Be |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sexy_veselq4ka Не е лесно !

Регистриран на: 21 Мар 2005 Мнения: 498 Общо думи: 1,620 Местожителство: Габрово, Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2005 5:17 pm Заглавие: |
|
|
абе секи 4овек си има страх дори и този дето казва 4е няма аз имам мноооооооо слабости наи-голямата ми слабост е страха тов е неизбейно не6то мнооооооооооооооо хора които ме заобикалят ги е страх от змии гу6тери паяци и тъи подобни но мен не ме е страх но пък тях може да неги е страх от не6то от което пък мен ме е страх така4е е невъзможно някои да няма страх  _________________ Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед... и това са две гърненца с мед
Един съвет лягаи да спиш,Една лъжа идвам при теб,Една истина ще те скъсам от секс,Една подробност незнам кога. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FuckeR^ Примерен комсомолец

Регистриран на: 01 Апр 2005 Мнения: 37 Общо думи: 0 Местожителство: gabrovo
|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 6:57 pm Заглавие: |
|
|
хаха няма човек който да не го е страх от нешто.то просто не е вазможно да има такаф човек.абре ти си била мн хитра да ти кажа sexy_veselq4ke не мой да няма човек който да не го е страх от ништо ВСЕКИ ИМА СТРАХОВЕ!!  _________________ Whatch 0u7 Punk Is Com1ng |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 21 Мар 2005 Мнения: 498 Общо думи: 1,620 Местожителство: Габрово, Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 7:17 pm Заглавие: |
|
|
FuckeR^ написа: | хаха няма човек който да не го е страх от нешто.то просто не е вазможно да има такаф човек.абре ти си била мн хитра да ти кажа sexy_veselq4ke не мой да няма човек който да не го е страх от ништо ВСЕКИ ИМА СТРАХОВЕ!!  |
добреде аз какво съм написала секи има страх мене ме е страх от някои не6та ама има хоракоито ги е страх от не6та от които мен не ме е страх  _________________ Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед... и това са две гърненца с мед
Един съвет лягаи да спиш,Една лъжа идвам при теб,Една истина ще те скъсам от секс,Една подробност незнам кога. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 9:10 pm Заглавие: |
|
|
хахаха аве да ти кажа таз тема малко..... то мн ясну 4е е тай че секи го е страх от нешто.ама пак туи за змиите да ти кажа почти секи го е страх от тях.хахах пуу ве4е и ас незнам како прикаам  _________________ Whatch 0u7 Punk Is Com1ng |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 9:34 pm Заглавие: |
|
|
само глупака е безстрашен правете си сметки . Аз обичам страха той си е в реда на нещата ...неговата цел е да предпазва. _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 9:36 pm Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | само глупака е безстрашен правете си сметки . Аз обичам страха той си е в реда на нещата ...неговата цел е да предпазва. |
мда много си прав
а и искам да кажа на FuckeR^ мислех да си зимам питон за вкъ6ти 4е мнооооооооооо ми аресва  _________________ Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед... и това са две гърненца с мед
|
Върнете се в началото |
|
 |
frina Не е лесно !

Регистриран на: 24 Фев 2005 Мнения: 57 Общо думи: 0 Местожителство: Бичкинята
|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 7:07 pm Заглавие: |
|
|
Аз напълно съм съгласна със CkoT. _________________ Но ето, че в очите ми препуска време
и ето, че съм влюбен и съм стон.
И мога с дланите си да хвана вятър,
и мога да се смея и тъжа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 11:19 am Заглавие: |
|
|
ама питон от каф род.6тото знам ли та каф питон ти аресва.ма на за ко ти е ве ахахахх де ше со го вре6 тоз питон.хахах напрао ма разби ше си земала питон  _________________ Whatch 0u7 Punk Is Com1ng |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Obi One Nairobi Примерен комсомолец

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 10:13 pm Заглавие: |
|
|
страхувам са от себе си штот по някой пут кат ми прещрака нещо и са превръштам в Дзвера от Република Найроби ъ-ъ-ъхъ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|