Предишната тема :: Следващата тема |
ъъъъъ |
Да аз сам супер откачалка, простотията ми е в кравта |
|
35% |
[ 30 ] |
Не аз сам интелигентен човек и не прая токива неща |
|
12% |
[ 11 ] |
абе от време на време |
|
51% |
[ 44 ] |
|
Общо гласове : 85 |
|
Автор |
Съобщение |
DoOm_MaSTeR Не е лесно !

Регистриран на: 04 Яну 2005 Мнения: 483 Общо думи: 0 Местожителство: na pristani6teto na dokovete
|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 10:23 pm Заглавие: простотия |
|
|
падате ли си поне малко по простотията, вършите ли някви глупости, тапотии, олигофрении ако щете аа
п.п.сори за малко тъпата тема ама все пак.... _________________ rua |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 10:25 pm Заглавие: Re: простотия |
|
|
DoOm_MaSTeR написа: | п.п.сори за малко тъпата тема ама все пак.... |
мдам, за това има и раздел КЕФ @ НЕТ и ти много добре го знаеш това  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 10:26 pm Заглавие: |
|
|
Ами откачам от време на време, дето се вика " ХАПИ МЕ КУЧЕТО " хахах. Кви са тез анкети днес не знам. Оня за някво Одяколони пей в другата тема. Абе ей някой хубав ден ще ме прихапи както трябва и ша ********* на форума  _________________ Astra модератор!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DoOm_MaSTeR Не е лесно !

Регистриран на: 04 Яну 2005 Мнения: 483 Общо думи: 0 Местожителство: na pristani6teto na dokovete
|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 10:27 pm Заглавие: |
|
|
Djano написа: | Ами откачам от време на време, дето се вика " ХАПИ МЕ КУЧЕТО " хахах. Кви са тез анкети днес не знам. Оня за някво Одяколони пей в другата тема. Абе ей някой хубав ден ще ме прихапи както трябва и ша ********* на форума  |
ами тая тема ми хрумна точно по повод на оня с "одЯколона" _________________ rua |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 10:28 pm Заглавие: |
|
|
Който ме е виждал в даскало знае какво представлявам, пък тебе Доом май те видях вече  _________________ Astra модератор!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DoOm_MaSTeR Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 10:29 pm Заглавие: |
|
|
де в даскало ли или на някоя снимка качена в ФТП-то _________________ rua |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DoOm_MaSTeR Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 10:43 pm Заглавие: |
|
|
баси как ми преместиха темата във КЕФ НЕТ _________________ rua |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Caisa666 Не е лесно !

Регистриран на: 29 Окт 2004 Мнения: 655 Общо думи: 681 Местожителство: Geto S-a !!!
|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 9:48 am Заглавие: |
|
|
а ве понякога като ме изпере и простоотията е на МАХ .... ама според мене няма лошо от време на време .. да се изпростява иначе ше умрем от скука  _________________ I’m here without you baby but your still on my lonely mind, I think about you baby and I dream about you all the time!!! I’m here without you baby but your still with me in my dreams, And tonight it’s only you and me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_bioHAZArd_ Не е лесно !

Регистриран на: 04 Окт 2004 Мнения: 1373 Общо думи: 31,249 Местожителство: България, Габрово
|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 9:52 am Заглавие: |
|
|
мне аз съм супер културен и мама ме е научила да съм добро детенце и да стана гордостта на града  _________________ Уважавай Бога ! Обичай Жената ! Пази Родината !
http://www.bgtuner.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 11:17 am Заглавие: |
|
|
аз и простотия? хахах нее аз никога ама никога не съм прайл простотий аз съм най проимерното момче във форума хахах
даже тука по едно време бех почнал да псуам наред ама то беше случайност хахах.....  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 2:06 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм от най кротките ... Някой да ме е виждал или да е чувал че правя простотий? Или някой някога да ме е наричал откачалка?  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 2:16 pm Заглавие: |
|
|
всички са ангелчета и аз включително!  _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GOD^_^ Не е лесно !

Регистриран на: 09 Юни 2004 Мнения: 1941 Общо думи: 19,447 Местожителство: ...при Падналите ангели...
|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 3:53 pm Заглавие: |
|
|
оо аз кат полудея и не знам ко прая! Направо всички ги разсмивам кат за световно!
Понякога направо ми идват едни откачени и не зная ко прикаам!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 4:10 pm Заглавие: |
|
|
аз съм интелигентен човек и не правя такива неща _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shefa Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 4:52 pm Заглавие: |
|
|
Абе аз съм интелигентен човек , но като всеки такъв от време на време ме избива ба простотия ама гледам да е нещо по - интелигентно
не да правя лицеви опори в трола например !
А ако употребявам алкохол доста често ми се случва
да изпростявам и то много, ама много бързо падам под масата после  _________________
Don't smoke cigarettes, don't take any drugs, don't go out at night - just 0176 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|