Предишната тема :: Следващата тема |
Против гейовете ли сте? |
Не. Живеем с свободна страна. Всеки заслужава да се отансят с него като с човек преди всичко. |
|
23% |
[ 32 ] |
Да. Дразнят ме много! И не защото искам да ги дискриминирам, просто начина по който се държат! |
|
45% |
[ 61 ] |
Де да знам... гейска му работа. |
|
30% |
[ 41 ] |
|
Общо гласове : 134 |
|
Автор |
Съобщение |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 9:10 am Заглавие: |
|
|
мен лично не ме дразнят в мирк щото няам но иначе на живо не ги понасям и не ме бърка че сме свободна държава още по ме дразни факта че те все са нечии приятели и че да на е*еш няа проблем ма да ги натъпаш има, аве да им е*ба майката ве, ако имат сестра още по добре _________________

"аз съм българче обичам..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sauron Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 3:55 pm Заглавие: |
|
|
Хайде бе какво чак пък толкова. Че някой бил Гей голяма работа. И те са хора като всички останали, е някои може да са по ненормални от други, ама то и при "нормалните" има пълни откачалки тъй че първо виж себе си, пък после съди другите. Лично аз не съм против тях а това дето някои пишат че не са против докато не се срещнат как да го разбирам че като го срещнеш ще го убиеш??? Ами ако той е 2 метра и тренира бодибилдинг или пък е културист. Кво прайваш тогава? Ха да видим момченцата с малките п***и каво ще направят. Най много да пуснат по една вода. Ха-ха. :cool1: _________________ Sauron The Lord of the Earth |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ebav4o™ Не е лесно !

Регистриран на: 04 Фев 2005 Мнения: 202 Общо думи: 0 Местожителство: gabrovo™
|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 4:03 pm Заглавие: |
|
|
Sauron написа: | Хайде бе какво чак пък толкова. Че някой бил Гей голяма работа. И те са хора като всички останали, е някои може да са по ненормални от други, ама то и при "нормалните" има пълни откачалки тъй че първо виж себе си, пък после съди другите. Лично аз не съм против тях а това дето някои пишат че не са против докато не се срещнат как да го разбирам че като го срещнеш ще го убиеш??? Ами ако той е 2 метра и тренира бодибилдинг или пък е културист. Кво прайваш тогава? Ха да видим момченцата с малките п***и каво ще направят. Най много да пуснат по една вода. Ха-ха. :cool1: |
абе човек наш квой туи да видиш как двама гея се целуват , ебах кво е извратено ! Идити както ги гледаш и да отидеш и да им набийш една топалка и да не станат !  _________________ Chetoh v Edna Kniga Che Alkohola Vredi Na Organizma , Znachi Spiram Da Cheta Knigi ! ® |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sauron Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 5:41 pm Заглавие: |
|
|
Е добре какво толкова, ми обичат се хората. Ти с твоята приятелка не се ли целуваш? А може и други работи да правиш
(пожелавам ти го).
Като не ти харесва защо тогава ги гледаш?  _________________ Sauron The Lord of the Earth |
|
Върнете се в началото |
|
 |
botroid Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 7:50 pm Заглавие: |
|
|
ebav4o™ написа: | по приемливо е лесбика от колкото гей поне аз така смятам |
Все същото си е целуването, независимо дали гейове или лесбита го правят. А за теб са приемливи лесбийките, щото като ги видиш и ти стаа малката пи*ка.
Последната промяна е направена от botroid на Съб Мар 26, 2005 11:25 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sauron Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 7:56 pm Заглавие: |
|
|
Че какво му е по приемливото. Щото на теб ти харесва да гледаш жени. Е не че на мен ми е неприятно (лезбийките) ама не реагирам по различно отколкото ако са мъже. _________________ Sauron The Lord of the Earth |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 8:32 pm Заглавие: |
|
|
Sauron написа: | Е добре какво толкова, ми обичат се хората. Ти с твоята приятелка не се ли целуваш? А може и други работи да правиш
(пожелавам ти го).
Като не ти харесва защо тогава ги гледаш?  |
ей това изказване супер много ми хареса.Много си прав! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
val1o Дали да стана антиквар ?

Регистриран на: 04 Фев 2005 Мнения: 50 Общо думи: 0 Местожителство: New York
|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 8:57 pm Заглавие: |
|
|
Малеее мн зле раотата!Само като видя ГЕЙ и ми са гади ама само не знайте колко !Само си помислете обществото с какъв предмет ги оприличава -ПЕДАЛ.хах Ми давайте аре тулелирайте ги още пък то накрая само гейове ша останат и няма да има никава раждаемост!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sauron Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 9:33 pm Заглавие: |
|
|
Добре де какво лошо е педала. В колата си имаш три. Или караш колело? _________________ Sauron The Lord of the Earth |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lohnes Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2004 Мнения: 1771 Общо думи: 1,857 Местожителство: Scotland
|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 9:47 pm Заглавие: |
|
|
Sauron написа: | Добре де какво лошо е педала. В колата си имаш три. Или караш колело? |
приятел, ти нещо зе да ме съмняваш хаахахах _________________ Where there is a will, there is a way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 9:50 pm Заглавие: |
|
|
lohnes написа: | Sauron написа: | Добре де какво лошо е педала. В колата си имаш три. Или караш колело? |
приятел, ти нещо зе да ме съмняваш хаахахах |
Той те съмнява ами ти защо му викаш приятел?  _________________ Astra модератор!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lohnes Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2004 Мнения: 1771 Общо думи: 1,857 Местожителство: Scotland
|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 9:53 pm Заглавие: |
|
|
Djano написа: | lohnes написа: | Sauron написа: | Добре де какво лошо е педала. В колата си имаш три. Или караш колело? |
приятел, ти нещо зе да ме съмняваш хаахахах |
Той те съмнява ами ти защо му викаш приятел?  |
хахахааха
и ти ли искаш да се влючиш ахахах _________________ Where there is a will, there is a way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sauron Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 10:00 pm Заглавие: |
|
|
За lohnes. Имах предвид изказването: "Само си помислете обществото с какъв предмет ги оприличава -ПЕДАЛ" Имам предвид какво е лошото на предмета педал?
_________________ Sauron The Lord of the Earth |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ebav4o™ Не е лесно !

Регистриран на: 04 Фев 2005 Мнения: 202 Общо думи: 0 Местожителство: gabrovo™
|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 10:02 pm Заглавие: |
|
|
botroid написа: | ebav4o™ написа: | по приемливо е лесбика от колкото гей поне аз така смятам |
Все същото си е целуването, независимо дали гейове или лесбита го правят. А за теб за приемливи лесбийките, щото като ги видиш и ти стаа малката пи*ка. |
тос пък ве !!!
вари си играи в пясачника ве !  _________________ Chetoh v Edna Kniga Che Alkohola Vredi Na Organizma , Znachi Spiram Da Cheta Knigi ! ® |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2005 10:02 pm Заглавие: |
|
|
Sauron написа: | За lohnes. Имах предвид изказването: "Само си помислете обществото с какъв предмет ги оприличава -ПЕДАЛ" Имам предвид какво е лошото на предмета педал?
|
Ясно ни е за какво става на въпрос, ама нали трябва да се бъзикаме И да и кажа гейовете ме дразнят многооо
И защо подяволите темата е в Еротика, какво им е еротичното на педерастите?  _________________ Astra модератор!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|