Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Вто Мар 22, 2005 10:30 pm Заглавие: |
|
|

Последната промяна е направена от Enzo_MonTeLLa на Нед Апр 17, 2005 8:35 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

Регистриран на: 05 Сеп 2004 Мнения: 1150 Общо думи: 2,388 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Вто Мар 22, 2005 10:34 pm Заглавие: |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: | ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ аз сум тотално объркан( и влюбен ) Сорка за Хоаким, хахаха как съм се изцепил Севиля хихи Много ясно, че е от Бетис, мен Бетис ми е любимия отбор !!! А за Дзамброта, аз съм останал с впечетлението, че е полузащитник , ама явно не е !!! |
както ти казах той беше халф но от 2 години играе бек и в Юве и в националния отбор _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D~I~D~O Не е лесно !

Регистриран на: 22 Фев 2005 Мнения: 60 Общо думи: 0 Местожителство: К'во ти пука
|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2005 3:47 pm Заглавие: |
|
|
Предварително SORRY ако се повтори моето мнение с някое друго!!! Та значи....чухтели АРСЕНАЛ как се разпада? През лятото Ашли Коу ще премине в Челси, Рейес в Реал Мадрит а за Пирес още незнам каде ще премине!!! Голям SHIT!!!! Нестига че са слаби ами сега ко ша става!!!  _________________ Никога не се отказвай от една мечта само защото е нужно много време,за да я постигнеш!!! Времето така и така ще мине!!!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

Регистриран на: 05 Сеп 2004 Мнения: 1150 Общо думи: 2,388 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2005 3:49 pm Заглавие: |
|
|
D~I~D~O написа: | Предварително SORRY ако се повтори моето мнение с някое друго!!! Та значи....чухтели АРСЕНАЛ как се разпада? През лятото Ашли Коу ще премине в Челси, Рейес в Реал Мадрит а за Пирес още незнам каде ще премине!!! Голям SHIT!!!! Нестига че са слаби ами сега ко ша става!!!  |
ам аз доколкото знам
арсенал са отказали на челси за ашли коу и той ще остане при тях _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2005 3:49 pm Заглавие: |
|
|
това за Ашли Коул не е вярно. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 1:41 am Заглавие: |
|
|
Франц Бекенбауер ще се кандидатира за шеф на УЕФА! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Poc Не е лесно !

Регистриран на: 25 Ное 2004 Мнения: 304 Общо думи: 245 Местожителство: 1-ви Реактор ВВЕР-440
|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 2:14 am Заглавие: |
|
|
Ivankov написа: | Франц Бекенбауер ще се кандидатира за шеф на УЕФА! |
Мишел Платини също се е кандидатирал и ще му е конкуренция  _________________
    |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2005 9:36 am Заглавие: |
|
|
и аз ще се кандидатирам ве
кви са тез бекенбауер и платини
те за Иван Славков чува ли ли са тея двамата пенсионери
ей ша иде и ще опрай фубола този младеж Батето _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 9:06 am Заглавие: |
|
|
Англия - Северна Ирландия - 4:0 -два от головете са на Джо Коул и Франк Лампард съответно първия и четвъртия!!! Пък Лампард колко пати извежда Оуен само срещу Маик Тейлър..и той се в него бии и поземя..този Оуен не му е мястото там. Браво Франки !!! Браво Джо!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 8:42 pm Заглавие: |
|
|
shyne написа: | franky написа: | Ще кажа че Славчо Тошев става само за резерва на Митко , но и за това не съм много сигурен.Сигурно Ицо ще вземе Стоян Колев |
ами аз какво казах
трябва му резерва
просто няма български вратар който да измести иванков
каквото и да правят той е най-добрия сред българските вратари
но с малко опит тошев може да е следващия
защото не виждам кой друг може и емил петков този на юношите но той още няма навършени 20 години до колкото знам |
аве викам да се обадя на Камата за Емо Митков а ? Наиш ли как денси в трола ахаааххаа ако така и варди..малиииииииии  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 8:44 pm Заглавие: |
|
|
тва ми е последния пост тука и ще ппиша в другата тема
емо митков е дърт
ама виж може да му предложиш дилян
срещу едно шише ракия на мач няма да минават центъра и като знащитник и като халф ей _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 7:31 pm Заглавие: |
|
|
всички спортни събития в Италия за този уикенд са отложени заради състоянието на Папата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2005 4:30 pm Заглавие: |
|
|
Футболистите ни вече в ЕС
Брюксел. Футболистите са първите българи, които влизат в Европа, четем в "24 часа". След решение на Върховния европейски съд от вторник нашите играчи вече не би трябвало да се смятат за чужденци в отборите, които са от 25-те страни-членки на Европейския съюз.Листата от 101 страни, които могат да имат претенции техните футболисти да се смятат за равноправни на тези от ЕС и да не бъде ограничавана бройката им в даден тим, бе оповестена в Брюксел в сряда. Революционното решение е следствие на заведено дело от руснака Игор Симутенков срещу испанската федерация. Той протестирал, че няма право да играе в „Тенерифе" заради ограничението за играчи извън ЕС. Делото е заведено въз основа на споразумение, подписано между Русия и ЕС, съгласно което се забранява изрично дискриминацията на работното място, респективно не позволява Симутенков да бъде третиран като чужденец и заради ограничението на бройката на футболисти извън ЕС да не може да попада в състава на „Тенерифе". Комисията на ЕС вече обяви, че освен Русия подобно партньорско споразумение има с още 100 държави. Освен дискриминацията на работното място в него са включени правила за условията на работното място, както и принципи на заплащането. 77 от тези стани са от Африка и Карибския басейн. В останалите 24 освен Европа са представени и членки на бившия СССР. Според експерти в спортното право техните представители трябва да получат лиценз за футболисти от ЕС благодарение на споразумението. Единственото допълнително условие е играчите да имат работна виза и разрешение за престой в дадената страна.Според пресата в Германия това е част от глобализацията във футбола, която обаче едва ли ще бъде одобрена от по-голямата част от феновете. Решението на съда по случая „Симутенков" може да се окаже също толкова революционно, като и това по делото „Босман".
съобщи Агенция "Фокус"
тази новина е радост за мойте очи надявам се и за вашите _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 10:14 am Заглавие: |
|
|
Волейбол - мъже:
ако някой не е разбрал:
Шампион е Левски
Купата е за Славия |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2005 12:28 pm Заглавие: |
|
|
да се извиня предварително на феновете на Арсенал за загубата им от ЧЕЛСИ довечера! Сори момчета  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|