Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
patokaaaa Не е лесно !

Регистриран на: 07 Мар 2004 Мнения: 264 Общо думи: 0 Местожителство: v ko4inata na selo
|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 10:07 pm Заглавие: |
|
|
GOLFA беше до Текстила в петак много як много ме ефи малееее  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
patokaaaa Не е лесно !

Регистриран на: 07 Мар 2004 Мнения: 264 Общо думи: 0 Местожителство: v ko4inata na selo
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 11:07 pm Заглавие: |
|
|
че те половината коли по добри от този голф.. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vladi Не е лесно !

Регистриран на: 07 Дек 2004 Мнения: 118 Общо думи: 3,440 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 11:08 pm Заглавие: |
|
|
BIOHAZARD написа: | ако тоя Голф е спечелил първо място...
хахахахаххахахах
баси смешния фест, той никой не ходи бре
Че голфа не е лош, няма спор, ама чак първо място - смешна работа  |
Значи, имаше доста добри автомобили(има някаква възможност по- късно и снимки да кача, но предполагам че ще има хора които ще ме изпреварят). Голфа на Чопара спечели, може би заради това че е доста "изчистен"като тунинг и най-вече заради самия цвят.Уточнявам, има някомко категории една от тях е оптичния тунинг, тоест външен вид. В другите категории победителя е друг.
Имаше и един Фиат Типо, тои беше бегачката на самия тунинг фест(конски сили 300+) не са доуточнени. Между другото той е на върха от няколко години насам.
За музика мога да кажа, че имаше един Голф 2, които беше ужас а съшо и Опел Корса, на които задния багажник едва не се отвори от баса, имаше и други доста добри саундове. Габровски ван, макра Пежо(ако някои се сеща за една синя Форд Сиера-на министъра, музиката беше негова едно време а сега е в това Пежо)
П.С. Организацията обаче беше доста слаба _________________ Freedom, Sancho, is one of the most precious gifts that heaven has bestowed upon men
Don Quixote, Miguel de Cervantes Saavedra, 1605 year
Distributed проект дава $$ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divak Не е лесно !

Регистриран на: 25 Фев 2004 Мнения: 560 Общо думи: 0 Местожителство: Габрово
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divak Не е лесно !

Регистриран на: 25 Фев 2004 Мнения: 560 Общо думи: 0 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 10:51 am Заглавие: |
|
|
BIOHAZARD написа: | ако тоя Голф е спечелил първо място...
хахахахаххахахах
баси смешния фест, той никой не ходи бре
Че голфа не е лош, няма спор, ама чак първо място - смешна работа  |
аве ти вместо да се гордеш че габровец е станал номер едно са скъса да го критикуваш ако извадиш някоя по-добра кола от тая тогава са прави на голямата работа щот тоя тунинг наистина е много изчистен и
доста красив не е някой кич
евала на човека той е номер едно _________________ 2 fast 2 furious 4 you
http://www.data-bg.net/index.php?action=voteuser&id=399 Един глас никога не е излишен.
    |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BIOHAZARD Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 10:54 am Заглавие: |
|
|
Хора какво става, не мога да разбера какво става? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evo Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 10:57 am Заглавие: |
|
|
На мен също голфа много ми допада като тунинг и при това най-ми харесвам че е много изчистен и прецизно направен и си заслужава да спечели за оптичен тунинг. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BIOHAZARD Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 11:06 am Заглавие: |
|
|
Divak, АБЕ, мразя да ми говорят на БЕ (едно и също е БЕ и ВЕ).
Радвам се, че е габровец, ма тоя Голф не е за първо място!
Ми как няма да критикувам, като нещата не са реални.
Пак казвам, Голфа е супер, но не е за 1-во място!
Бил изчистен... миии то наградата не е за базов модел с леки "кръпки" а за тунинг Те такива "кръпки" имат вече почти всички коли, които не са на някви дъртаци а на по-млади хора с малко повече пари. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LordOfEvil Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 11:08 am Заглавие: |
|
|
Нищо особенно не е... мноо ми е интересно как точно са решили че такова трябва да е класирането. _________________ 'Cause we made the darkside and the rightside is to have no fear!
GLOBCOM - PAY MORE FOR LESS! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_LUD_ Не е лесно !

Регистриран на: 28 Ное 2004 Мнения: 154 Общо думи: 0 Местожителство: Athina
|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 11:47 am Заглавие: |
|
|
тоз голф са му дали 1 място само заради цвета много добре е направено. _________________ jivota e samo edin!!!JIVEITE!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vladi Не е лесно !

Регистриран на: 07 Дек 2004 Мнения: 118 Общо думи: 3,440 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Ха-ха-ха, Ако някои си мисли за подкупи, то това е голям "смех". Самите мнения на очевидци на тунинг феста(а това са хора, които често ходят по такива мероприятия), бяха за този голф. Никой не каза нещо от рода "днес няма хубави тунинги и затова е спечелил този". Наградата за победителя бе една купа, антикрило, туба с масло и разни украшения, които няма каде да ги слага на този автомобил. Кой ще се занимава с подкупи. А до колкото знам Софианци имат пари да сложат в джоб почти всеки, но него са избрали.
П.С. Автомобила е тунингован в сервиза на Форд-мото-пфое. Сумата пари която е дал за да тунингира този голф е около 10000 лева(в тази сума се включва и цената на закупения автомобил). Аз лично не познавам толкова добре човека, но това е единствения автомобил до сега в града, който ми "грабна" окото. Вижте го на живо и тогава коментирайте. Наблюдавайте и самите джанти, които имат лек утенък, като самия цвят на автомобила(самия цвят на Голфа е хамелеон). Мисля, че повечето сте свикнали да коментирате снимки а не на живо да видите самите "Експонати". _________________ Freedom, Sancho, is one of the most precious gifts that heaven has bestowed upon men
|
Върнете се в началото |
|
 |
BIOHAZARD Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 12:44 pm Заглавие: |
|
|
лично аз съм го виждал 3-4 пъти  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LordOfEvil Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 12:46 pm Заглавие: |
|
|
Хах... и кво боядисали един сериен автомобил? Според мене наградата трябва да се даде на тоя който го е боядисвал не на собственика... _________________ 'Cause we made the darkside and the rightside is to have no fear!
GLOBCOM - PAY MORE FOR LESS! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vladi Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 1:31 pm Заглавие: |
|
|
LordOfEvil написа: | Хах... и кво боядисали един сериен автомобил? Според мене наградата трябва да се даде на тоя който го е боядисвал не на собственика... |
Купата е точно за Фирмата която го е изработила, а подаръците са за притежателя. това забравих да ви го спомена. _________________ Freedom, Sancho, is one of the most precious gifts that heaven has bestowed upon men
|
Върнете се в началото |
|
 |
|