Предишната тема :: Следващата тема |
Коя пицария най-много Ви кефи |
Темпо |
|
27% |
[ 15 ] |
Ла скала |
|
65% |
[ 36 ] |
Густо |
|
5% |
[ 3 ] |
Мания |
|
1% |
[ 1 ] |
Мамбо |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Общо гласове : 55 |
|
Автор |
Съобщение |
DMX Не е лесно !

Регистриран на: 08 Окт 2003 Мнения: 3800 Общо думи: 9,743 Местожителство: Vegesack
|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 10:17 pm Заглавие: |
|
|
Аладина не ви ли кефи  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 11:16 pm Заглавие: |
|
|
DMX написа: | Аладина не ви ли кефи  |
xahxahhaaxxaxa
тоз пак и той вицове зе да разказва кефят ме пиците дето трябва да изям 10 от тях да се наям ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divak Не е лесно !

Регистриран на: 25 Фев 2004 Мнения: 560 Общо думи: 0 Местожителство: Габрово
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 12:14 am Заглавие: |
|
|
с втасали краставици и малко месо и мазни картофи
не благодаря не ме кефи ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
DMX Не е лесно !

Регистриран на: 08 Окт 2003 Мнения: 3800 Общо думи: 9,743 Местожителство: Vegesack
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 12:16 am Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | DMX написа: | Аладина не ви ли кефи  |
xahxahhaaxxaxa
тоз пак и той вицове зе да разказва кефят ме пиците дето трябва да изям 10 от тях да се наям ! |
Луд ли си ве не ги ли виждаш колко са големи и дебели  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BATTERY Forum Police

Регистриран на: 23 Окт 2003 Мнения: 240 Общо думи: 6,365 Местожителство: Sad.Wings.Of.Destiny.Globcom.net
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 2:46 am Заглавие: |
|
|
c1rca написа: | and_MG написа: | Темпо и Йорк | И аз съм така преди ми харесваше много в Ла Скала ама са ми казвали, че има хлебарки и си ям в Темпо, не че ходя много често де |
предпоследния път когато ходих дайе прайхме снимки на една такава н нахалница която седеше и благо ни гледаше в продължение на около 1 час, само дето апарата беше на човек от съседната маса.. иначе сега щях да ви приложа една снимчица
за мен лично си е Темпо.. _________________ Хотелите в България - Бърза онлайн резервация на хотел в България за Вашата почивка.
Уеб студио Абидос - поръчайте сега уеб сайт със собствена система за управление на съдържанието (CMS) на цена по-ниска от разработката на сайт с готова такава система! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 8:57 am Заглавие: |
|
|
на мен Густо,защото сервитиорките винаги са засмяни пък и пиците ми харесват _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 9:29 am Заглавие: |
|
|
BATTERY написа: | c1rca написа: | and_MG написа: | Темпо и Йорк | И аз съм така преди ми харесваше много в Ла Скала ама са ми казвали, че има хлебарки и си ям в Темпо, не че ходя много често де |
предпоследния път когато ходих дайе прайхме снимки на една такава н нахалница която седеше и благо ни гледаше в продължение на около 1 час, само дето апарата беше на човек от съседната маса.. иначе сега щях да ви приложа една снимчица
за мен лично си е Темпо.. |
axhaxhaxahaХАЬХАЬхаьхаьхаХАЬХАЬХаьхаьхаьхаьхьахьхаьхаьхХЬАХьахаьхаьхаьхаь имало хлебарки ми ще има хлебарки навсякъде където има храна има и хлебарки .....!!! всмисъл разни закусвални познавам част от персонала в Темпо които си правят шампионат с хлебарките ....там също има много хлебарки от ХЕИ са идвали и който и да дойде не може да се махнат .....!! поне тея хлебарки не са от тея каналните ! Единия имаше малка хлебарка в телефона даже ...  _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
MetaMan Не е лесно !

Регистриран на: 20 Мар 2004 Мнения: 1211 Общо думи: 0 Местожителство: MIAMI
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 12:15 pm Заглавие: |
|
|
franky написа: | на мен Густо,защото сервитиорките винаги са засмяни пък и пиците ми харесват |
това за сервитьорките е вярно _________________ Интелигентността е: преднамереност, гъвкавост и продуктивен МЪРЗЕЛ!!!!!!!
I'M NOT A SLAVE TO A GOD THAT DOESN'T EXSIST
I'M NOT A SLAVE TO WORLD THAT DOESN'T GIVE A SHIT
LIVERPOOL FC FOREVER
YOU'LL NEVER WALK ALONE |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 3:46 pm Заглавие: |
|
|
DRINKIN_PARK написа: | аз май съм за La Scalla, ама не съм ходил в новите 2 пицарии |
ми и аз така.
Ама каточели и ет си празвалиха пиците.....  _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|