Предишната тема :: Следващата тема |
А някой знае ли какво харесват жените?:) |
то туй е като космоса-малко необяснимо и непонятно:) |
|
52% |
[ 90 ] |
ам....низнам аз нивга ни сам са интирисувъл много |
|
2% |
[ 4 ] |
амчи мъже какво друго |
|
21% |
[ 38 ] |
абе на някои пука ли му?! |
|
23% |
[ 41 ] |
|
Общо гласове : 173 |
|
Автор |
Съобщение |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 12:23 pm Заглавие: |
|
|
едва ли има народна песен дето наква извънземни кацат на земята и си казват "ау кви сладури" _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 12:24 pm Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му написа: | едва ли има народна песен дето наква извънземни кацат на земята и си казват "ау кви сладури" |
как да няа ве тзък нищо неразбираш от народна музика хахахах _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 12:27 pm Заглавие: |
|
|
ако я има качена кажи да си я изтегля да я чуя
може и да ми хареса  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
i6tvan Не е лесно !

Регистриран на: 12 Сеп 2004 Мнения: 161 Общо думи: 106 Местожителство: пътувам с влакове и съм с лаптоп
|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 1:10 pm Заглавие: |
|
|
мисля,че понякога жените не искат по-доброто.
примерно графиката на half-life 2 е много по-добра от тази на zuma deluxe,обаче цъкат зумата,като че ли живота им зависи от това.
ас лично предпочитам ХЪЛЪ-то,не мога да ги разбера |
|
Върнете се в началото |
|
 |
neospace Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 11:38 am Заглавие: Пари |
|
|
много ми е чудно защо никой не спомена пари.
Може и да не си го признават, но тва винаги оказва
голямо влиание?!?!? _________________ [img]http://forum.data-bg.net/album_pic.php?pic_id=2664[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 12:50 pm Заглавие: |
|
|
жените искат по-големия пат, по-голямата пачка, сичко друго е само заблуда _________________

"аз съм българче обичам..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vorador Не е лесно !

Регистриран на: 24 Яну 2004 Мнения: 278 Общо думи: 1,151 Местожителство: Криптата
|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 1:32 pm Заглавие: |
|
|
az puk ne mu razbiram oshte sam mnoo maluk i mama ne mi dava da zaka4am kaki4kite  _________________
Кръвта се храни с кръв. Кръвта зове за кръв. Кръвта била е, е и ще пребъде. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 4:42 pm Заглавие: |
|
|
Vorador написа: | az puk ne mu razbiram oshte sam mnoo maluk i mama ne mi dava da zaka4am kaki4kite  |
така ще кажеш, майка ти да не следи кво пишеш по форумите а
жените могат да се заблуждават че не знаем аккво искат, напротив и то много добре, но всеки си намира начини да ги задоволи някакси _________________

"аз съм българче обичам..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 4:55 pm Заглавие: |
|
|
anilaG написа: | Vorador написа: | az puk ne mu razbiram oshte sam mnoo maluk i mama ne mi dava da zaka4am kaki4kite  |
така ще кажеш, майка ти да не следи кво пишеш по форумите а
жените могат да се заблуждават че не знаем аккво искат, напротив и то много добре, но всеки си намира начини да ги задоволи някакси |
много тоЧно _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vorador Не е лесно !

Регистриран на: 24 Яну 2004 Мнения: 278 Общо думи: 1,151 Местожителство: Криптата
|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 6:35 pm Заглавие: |
|
|
hmm razkrit sym
az znam kakvo iskat ama za sq nqma da vi akja
daite po edno lev4e i moje da razmislq hihihihi  _________________
Кръвта се храни с кръв. Кръвта зове за кръв. Кръвта била е, е и ще пребъде. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ice keep walking...

Регистриран на: 05 Окт 2003 Мнения: 3163 Общо думи: 27,985 Местожителство: унас,увас и утях
|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2005 6:40 pm Заглавие: |
|
|
Vorador написа: | hmm razkrit sym
az znam kakvo iskat ama za sq nqma da vi akja
daite po edno lev4e i moje da razmislq hihihihi  |
а ти направо що не ми дадеш 100 000 лвчета и аз мога да ти кажа?
тай става ли ?
"хихихихи" _________________ ftfhj56yrdh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alvan Не е лесно !

Регистриран на: 07 Яну 2005 Мнения: 631 Общо думи: 24,357 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2005 1:06 am Заглавие: |
|
|
Dizzy написа: | Аз лично не знам какво искам Всеки 5 минути съм с различно мнение, но това не ми пречи  | BRAVO DIZZY OBICHAM TAKIVA JENI  _________________ Ако богатството се измерваше в безсмислени коментари в интернет, щяхме да сме най богата страна на света!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2005 9:51 am Заглавие: |
|
|
c1rca написа: | c1rca написа: | A и като питате какво искат жените, кажете какво искате вие от тях...?  | Ае т'фа кажете де, напрайхте се все 1 не сте го видели :П  |
да готви , да чисти ,да пере ,да гледа децата ,да се *** без да я питам иска или не иска .....да е красива до 30 ....нататъка спокойно ш си намеря някоя друга .... да не ми губи времето ХАХХаххаахахахх!!!!!!!! ай кат толкоз питаш да ти кажа ся _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2005 12:16 pm Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | c1rca написа: | c1rca написа: | A и като питате какво искат жените, кажете какво искате вие от тях...?  | Ае т'фа кажете де, напрайхте се все 1 не сте го видели :П  |
да готви , да чисти ,да пере ,да гледа децата ,да се *** без да я питам иска или не иска .....да е красива до 30 ....нататъка спокойно ш си намеря някоя друга .... да не ми губи времето ХАХХаххаахахахх!!!!!!!! ай кат толкоз питаш да ти кажа ся |
хахахахахаахахахахаах....е тва е Е ТВА ЕЕ! ХАХАХАХ _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
botroid Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2005 10:06 pm Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | ...да е красива до 30 ....нататъка спокойно ш си намеря някоя друга .... |
Или тя ще си намери друг, особено ако погрознееш след 30 и най-вече ако нямаш парички! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|