Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
STANIMIR Не е лесно !

Регистриран на: 29 Юли 2004 Мнения: 84 Общо думи: 0 Местожителство: gabrovo
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 9:50 pm Заглавие: |
|
|
имало няква супер авария и щтели да работят цяла но6т за остраняването и .КЬМ 8 щтели да я пуснат.Май няма вода в целия град |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DaViDiaN Музикохолик

Регистриран на: 29 Дек 2003 Мнения: 3992 Общо думи: 17,360 Местожителство: Два етажа по - горе от Shefa
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 9:51 pm Заглавие: |
|
|
STANIMIR написа: | имало няква супер авария и щтели да работят цяла но6т за остраняването и .КЬМ 8 щтели да я пуснат.Май няма вода в целия град |
а дано _________________ If There Was A Single Day I Could Live,
A Single Breath I Could Take,
I'd Trade All The Others Away...
За да откриеш перфектния човек, трябва първо да се влюбиш в него! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 9:51 pm Заглавие: |
|
|
УЖАС!!!
Само да не е 2 дена ...  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DoOm_MaSTeR Не е лесно !

Регистриран на: 04 Яну 2005 Мнения: 483 Общо думи: 0 Местожителство: na pristani6teto na dokovete
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 9:52 pm Заглавие: |
|
|
ко се оплаквате толкоз може да е и по зле можеха да ми спрат тока _________________ rua |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 9:54 pm Заглавие: |
|
|
Ами да ... можеха и тока да ни спрат и да тръгваме към пещерите  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 9:55 pm Заглавие: |
|
|
hxaxahhax da :}}}}} и аз вече нямам до преди малко имаше ..и се окъпах благо .... ся си седя по халатче и не ме ебе !хахха _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Педя човек Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 9:57 pm Заглавие: |
|
|
ВиК нямат ли уеб сайт да видим там бре ?
или в gabrovo.bg... май тей беше сайт-а.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
|
|
аз звънях казаха че сутринта ще я пуснат ам по добре отколкот два дена  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

|
|
|
ShortY написа: | hxaxahhax da :}}}}} и аз вече нямам до преди малко имаше ..и се окъпах благо .... ся си седя по халатче и не ме ебе !хахха |
Завиждам ти ... дори не можеш да си представиш колко много ... _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 9:58 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | ShortY написа: | hxaxahhax da :}}}}} и аз вече нямам до преди малко имаше ..и се окъпах благо .... ся си седя по халатче и не ме ебе !хахха |
Завиждам ти ... дори не можеш да си представиш колко много ... |
хахаха зависта е лошо нещо ....ами ...поне има сняг :П) !!!
Рокерката с плюмка давай като на 13я войн те така се къпеха ама на мене нешо мноо не ми допадна ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
DoOm_MaSTeR Не е лесно !

Регистриран на: 04 Яну 2005 Мнения: 483 Общо думи: 0 Местожителство: na pristani6teto na dokovete
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 9:59 pm Заглавие: |
|
|
който се окъпал окъпал аз ше се къпя утре сутринта, пак амо тогаз няма вода ше им е.. ВиК-ската майка _________________ rua |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
|
|
[quote="ivo82"][quote="STANIMIR"]Май няма вода в целия град[/quote]
в южно Габрово имат[/quote]
я кажи че нещо не мога да схвана кои квартали спадат към южно габрово? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

|
|
|
ShortY написа: | PokePkaTa написа: | ShortY написа: | hxaxahhax da :}}}}} и аз вече нямам до преди малко имаше ..и се окъпах благо .... ся си седя по халатче и не ме ебе !хахха |
Рокерката с плюмка давай като на 13я войн те така се къпеха ама на мене нешо мноо не ми допадна ! |
И на мен не ми допада ... предпочитам да се къпя в мляко...като Клеопатра  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:00 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | ShortY написа: | PokePkaTa написа: | ShortY написа: | hxaxahhax da :}}}}} и аз вече нямам до преди малко имаше ..и се окъпах благо .... ся си седя по халатче и не ме ебе !хахха |
Рокерката с плюмка давай като на 13я войн те така се къпеха ама на мене нешо мноо не ми допадна ! |
И на мен не ми допада ... предпочитам да се къпя в мляко...като Клеопатра  |
ехехехеххе баят ..... мляко ..... гледай да не го пресечеш че аз много обичам млекце да пия :П) за тфа са ми здрави костите и нишо не се чупи поне засега хаха ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2005 10:00 pm Заглавие: |
|
|
имаше няква дето се къпела в сок от ягоди,но не помня коя беше _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|