Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
s7r1kR Не е лесно !

Регистриран на: 01 Ное 2004 Мнения: 106 Общо думи: 0 Местожителство: NYC - Harlem
|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 2:25 pm Заглавие: |
|
|
офф изжинявам са никва представа няах 4е е момиче кирка... хм..ще го имам предвид  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 2:29 pm Заглавие: |
|
|
s7r1kR написа: | офф изжинявам са никва представа няах 4е е момиче кирка... хм..ще го имам предвид  |
вземи схавни и как се признася ника ли....
мисля че транскрипцията трябва да е нещо от рода на Сирка....ама можеше и с Ц да беше.....аве мога го каза ама не мога го написа....на кратко - Ива.А сега спирам с флуда....  _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

Регистриран на: 03 Ное 2004 Мнения: 972 Общо думи: 3,315 Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 2:35 pm Заглавие: |
|
|
ivo82 написа: | s7r1kR написа: | не си го писала сама нали  |
 | 10x 4е му каза место мене
п.с. ц1рца ХАХАХ c1rca de се 4ета СИРКА
кики и на тебе 10х :П |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 3:29 pm Заглавие: |
|
|
имам гадното впечатление че момичетата вече почват много да се подкрепят тука, а иначе интересно четиво ако имаше на кого да му андувам главата със сладки приказки за да видя влюбената му усмивка след тва щеше да е много от полза (ся под лицето "му" да не го приемете като примати и пак да кажето тояй гей, иамм предвид гаджето) _________________

"аз съм българче обичам..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 4:04 pm Заглавие: |
|
|
anilaG написа: | имам гадното впечатление че момичетата вече почват много да се подкрепят тука |
защо гадно ве?
Иначе аз го имам същото впечатление....можеби защото сме малцинство....Why the hell do you think i know?
Хубаво е да се подкрепяме....
А аз имам гадното чувство че днеска само флуудя ама какво да се прави. Ще ми прощавате налуи?  _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JusT_DiE Не е лесно !

Регистриран на: 12 Май 2004 Мнения: 1382 Общо думи: 0 Местожителство: B Heu3BecTHocT
|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 5:21 pm Заглавие: |
|
|
ти си напрао кирка е  _________________ Човекът е едно несъвършено изречение с много правописни грешки ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 6:14 pm Заглавие: |
|
|
JusT_DiE написа: | ти си напрао кирка е  | ти пък си мутика хо0хо0хохох0  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 8:52 pm Заглавие: |
|
|
kiki написа: | Ще ми прощавате налуи?  |
налуи ли, това пък какво е, явно не съм толкова образован я обясни _________________

|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 10:04 pm Заглавие: |
|
|
anilaG написа: | kiki написа: | Ще ми прощавате налуи?  |
налуи ли, това пък какво е, явно не съм толкова образован я обясни | сега да си връ6там услугата за пояснение на ника ми :П
налуи е нали :П хихихи  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2005 10:06 pm Заглавие: |
|
|
c1rca написа: | anilaG написа: | kiki написа: | Ще ми прощавате налуи?  |
налуи ли, това пък какво е, явно не съм толкова образован я обясни | сега да си връ6там услугата за пояснение на ника ми :П
явно аз съм много тъп щото пак не го разбрах, такава дума "налуи", не съм чувал-налуй е глагол и т.н., а ника ти изобщо не знам кво значи и ква връзка има с това _________________

|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2005 11:07 am Заглавие: |
|
|
anilaG написа: | c1rca написа: | anilaG написа: | kiki написа: | Ще ми прощавате налуи?  |
явно аз съм много тъп щото пак не го разбрах, такава дума "налуи", не съм чувал-налуй е глагол и т.н., а ника ти изобщо не знам кво значи и ква връзка има с това |
и пак обяснявам - нали се подкрепяме тука - ника и е марка .Имат мноу яки кецки (сигурно пак ще искаш пояснение - кецки = кецове)
А за моето "налуи" това е "нали" на меко....понякога го казвам така щото ме радва как звучи.  _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2005 1:14 pm Заглавие: |
|
|
kiki написа: | и пак обяснявам - нали се подкрепяме тука - ника и е марка .Имат мноу яки кецки (сигурно пак ще искаш пояснение - кецки = кецове)
А за моето "налуи" това е "нали" на меко....понякога го казвам така щото ме радва как звучи.  | хихи аз пък мислих 4е си го объркара "у" е до "и"  |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2005 4:49 pm Заглавие: |
|
|
c1rca написа: | kiki написа: | и пак обяснявам - нали се подкрепяме тука - ника и е марка .Имат мноу яки кецки (сигурно пак ще искаш пояснение - кецки = кецове)
А за моето "налуи" това е "нали" на меко....понякога го казвам така щото ме радва как звучи.  | хихи аз пък мислих 4е си го объркара "у" е до "и"  |
хехе....всъшност си беше абсолиютно нарочно....звучи яко просто.
аиде пак почнахме с чата - аве ние сме генялни.  _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2005 5:06 pm Заглавие: |
|
|
offtopic/
ми то има нужда от обясняване ве с "у" ми звучи като потъмняване при руския
нальи
примерно
а за кецовете се сетих/
а по темата, днеска в даскало пуснах 2 стихчета към ора от класа, естествено от чуждо име и пълни глупости примерно едното
аз съм жорски хубавеца
от единадесети клас
на 11-то хубавеца
ида да те клецам аз
към едикоя си о 10 клас
и едно друго дето не си го спомням
а и имаше някъф конкърс там за поема и там написах нещо което обаче е вече баистина поема ма, естествено не го помня, като ми го върнат ще го постна _________________

|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2005 6:05 pm Заглавие: |
|
|
хехе то в 11то се некфи конкурси праят миналата година спе4елихме за наи готин клас а по миналата спе4елихме сърце и разни такива  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|