forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ
 
 AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Заглавие: ВИДОВЕТЕ ЦИЦИ !!!

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> КЕФ @ НЕТ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
MasterAIP
Cuore Sportivo


Регистриран на: 24 Сеп 2003
Мнения: 850
Общо думи: 9,608
Местожителство: somewhere over the rainbow

МнениеПуснато на: Пон Яну 31, 2005 12:21 pm    Заглавие: Заглавие: ВИДОВЕТЕ ЦИЦИ !!! Отговорете с цитат

Имам един приятел, с който преди години бяхме се заели с амбициозната задача да наебем целия свят и, честно казано, след третото “Tullamore Dew” това винаги ми е изглеждало реално.
Днес, когато със сигурност установих, че светът е ненаебим – какво друго ми остава, освен да се примиря с таз пуста световна ненаебимост, да си къркам бърбан и подреждам и обобщавам някои факти, които могат да са от полза на следващия световен ебач.
Ето защо реших да ви занимая с видовете цици.
Не само елементарно, но и някак прозаично е да се смята, че циците се делят на “големи”, “малки” и “навсякъде ги търсих”.
Това е една стара класификация, която подрежда женските гърди според РАЗМЕРА.
Чувал съм какви ли не трактористки метафори за малки цици – че били като обрив (“Ако ги намажеш с йод – ще ти мине!”); че жената била плоска като дъска за гладене или като батерия от 4 волта и половина; въпроси от рода на “Днес не си ли ги носиш?” и “Да не са ти на гърба, отпред вече проверих?”. Така и не разбрах какъв е смисълът да се казва на една жена колко са й малки циците (все едно тя не си го знае)? В крайна сметка, ако приятелката ви не разполага с по-големи, съсредоточете се върху друга нейна черта, която може да бъде похвалена – например “Ехаа, ква тясна путка имаш!”. Ако непрекъсното й набивате в тиквата, че циците й са колкото вашите, рискувате тя да контрира с изказване, че кура ви е колкото клитора й. Стимулиращо, нали?!
Не по-малко тъпи са евфемизмите, с които народния умотворец описва големите гърди, наричани за благозвучност цомби, бомби, ненки или цицори. Подчертано селски характер има сравнението на циците с млекоцентрали. Това нескрито желание за сукане, цицане и бозаене с лекота приравнява сексуалния обект (жената) с останалите млекодайни – овце, кози, крави и ни кара сериозно да се замислим защо някой стопани са толкова привързани към добитъка.
Сред любителите на природата са популярни изразите: “Прави си сутиен от две палатки” и “Да легнеш на едната, да се завиеш с другата” . Тези туристически сравнения издават не само една първична съзерцателност, но и превръщат циците в място за обитаване, в допълнително удобство, в нещо, на което можеш да разчиташ при дългите вечери в планината. Лично аз никога не съм се завивал с другата, което, надявам се, не ме прави чак толкова непълноценен. Пък и откакто умря Лоло Ферари – туризмът вече не е същият!
Ако изредя сравненията на циците с продукти от растителен произход, ще се почувствате като в “Плод-зеленчук”-а. Без да претендирам за енциклопедичност, ще спомена, че женските гърди биват оприличавани ту на лимони, ту на портокали, ту на пъпеши, ту – дай Боже всекиму – на дини! Тази плодова салата свидетелства за естественото мъжко желание циците да бъдат изядени с тайната надежда за набавяне на още витамини в борбата с пролетната умора. Така си е – ако нещо може да победи пролетната умора, то това са повече цици в менюто!
Това, което ме ентусиазира много повече, обаче, е класификацията на циците според ФОРМАТА.
Когато момичето е още Лолитка, гърдите обикновено са любоптки. Две зърна, загледани в космоса – нетърпеливи да опознаят всяко ъгълче от този нов вълш-ебен свят. Нормално е, когато посягате към такива гърди, да се смутите – Боже, как само ви гледат! Затова бъдете поет. Поне в началото. Две хубави гърди – гърдите на дете...
Според теорията на същия оня приятел (она с Tullamore Dew-то), женските гърди са като слънчогледи – в утрото на младостта те са загледани в краля-слънце (Боже, никога не бях си го наричал така!), но дойде ли залеза – свеждат уморено глава и само със сила можеш да ги накараш да те погледнат отново в очите...
Малко по-късно, когато гърдите все още се приемат за ерогенни зони, те придобиват формата на лисичи муцунки. Всъщност в това няма нищо животинско, макар често да постъпваме с тях направо зверски! Това сравнение придава на циците известен наивитет и вълшебна приказност, която те може би заслужават. Но не бива да забравяме, че лисицата е хитро животно и затова не бива да се оставяме да бъдем подведени от едни лисичи муцинки... Най-полезно в случая е изречението: “Беж, лиске, да си лягаме!” или “Болен корав носи!”
Стигаме и до възрастта, в която циците са истинско съвършенство. Достигнали оптималния си размер, те добиват формата на гигантска капка дъжд – дъжд, който ви пожелавам да ви намокри! Този дъждовен период не продължава кой знае колко дълго, затова възползвайте се и стискайте, мачкайте, смучете, захапвайте леко, пак стискайте и пак мачкайте – усещането е по-велико и от нощно къпане в лунната пътека, и от шест мартинита в събота вечер, и от секс на работното място, и от всичко на света...
Не ми е особено приятно да ви кажа какво се случва след дъжда. Бавно, но сигурно и необратимо циците навлизат в етапа, по-известен като ВИС 2. Тогава разговори от рода на:
“Ще си поиграя с гърдите ти!”
“Добре, но не се отдалечавай много!”
от виц се превръщат в реалност. И ако доскоро педя под гърдата се е намирало сърцето, сега там е капачката на коляното. Но това е една тъжна история.
Затова ще спра да я разказвам. Тъкмо ще ми остане малко време за описание на женските зърна. Лично на мен са ми известни три основни вида. Любимите ми са така наречените родени убийци – това са малки, стегнати и щръкнали зърна, най-често в цвят бордо. Те правят от гърдата истински шедьовър, но в момент на възбуда могат да станат толкова твърди, че някой прибързан любовник да падне пронизан от това истинско не-хладно оръжие!
Изключително забавни са зърната-сърдитки. По правило те гледат в различни посоки и много внимават никога да не се срещнат! Не ми е ясно дали това е от завист или от чиста проба женска омраза, но всъщност - на кого му пука!
Завършвам този обзор със зърната-континенти. Те са големи и разляти и ми приличат на очертания на държави върху глобус. Въпреки, че релефът им не е много планински – струва си да бъдат обиколени и да не остане кътче, където да не е стъпвал човешки език! А оттам до Венериния хълм е един кур място.

Е това беше... Желая ви приятно пътуване по широкия ненаебим свят!


Забележка : Не знам от каде е взето това, попадна ми на .txt Smile
_________________
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Name
[ IP : Logged ]
smith
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 31 Дек 2004
Мнения: 234
Общо думи: 6,387
Местожителство: гр.Габрово

МнениеПуснато на: Пон Яну 31, 2005 12:50 pm    Заглавие: трудно ми е Отговорете с цитат

след два дена като го прочета ще си кажа мнението Cool Cool Cool
_________________
Янтра,Янтра,Янтра-Наздраве!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
_bioHAZArd_
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 04 Окт 2004
Мнения: 1373
Общо думи: 31,249
Местожителство: България, Габрово

МнениеПуснато на: Пон Яну 31, 2005 1:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Combi RuleZ
_________________
Уважавай Бога ! Обичай Жената ! Пази Родината !

http://www.bgtuner.com/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
[ IP : Logged ]
ShortY
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 30 Сеп 2003
Мнения: 5275
Общо думи: 39,616
Местожителство: St.Louis

МнениеПуснато на: Пон Яну 31, 2005 7:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Поетичнооооо !
_________________
По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
[ IP : Logged ]
D_A_R_K_M_A_N
Не е лесно !
Не е лесно !


Регистриран на: 18 Ное 2004
Мнения: 296
Общо думи: 0
Местожителство: am4i...konteiner No8

МнениеПуснато на: Пон Яну 31, 2005 7:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хаха не е лошо Smile интересно даже бих казал Smile
_________________
YoU GoT SeRVeD
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[ IP : Logged ]
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> КЕФ @ НЕТ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov