Предишната тема :: Следващата тема |
Кой според вас ще стане новият световен сампион във F1? |
М. Шумахер |
|
79% |
[ 39 ] |
Р. Шумахер |
|
4% |
[ 2 ] |
К. Райконен |
|
10% |
[ 5 ] |
Х.П. Монтоя |
|
2% |
[ 1 ] |
Я. Трули |
|
0% |
[ 0 ] |
Дж. Бътън |
|
2% |
[ 1 ] |
Р. Баричело |
|
0% |
[ 0 ] |
Ф. Алонсо |
|
2% |
[ 1 ] |
|
Общо гласове : 49 |
|
Автор |
Съобщение |
Evo Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 5:09 pm Заглавие: |
|
|
Веднага се вкючвам във клуба!!!Но си мисля че преди да се откаже някои ще успее да го спре да достигне двата рекорда които все още му остават.Мисля си че Шумахер ще си тръгне победен!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DMX Не е лесно !

Регистриран на: 08 Окт 2003 Мнения: 3800 Общо думи: 9,743 Местожителство: Vegesack
|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 6:07 pm Заглавие: |
|
|
ivo82 написа: | GTI написа: | ivo82, дай да правим клуб McLaren или опозиция на Schumacher |
за първото съм съгласен, но за второто - не. Все пак трябва да уважаваме големите спортисти, а той е именно такъв!
Аз любим пилот си нямам, имам любим тим и ако Шумито беше пилот на Макларън щеше да е много яко. Немския химн щеше да звучи по 2 пъти. |
McLaren са Великобританска фирма  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DMX Не е лесно !

Регистриран на: 08 Окт 2003 Мнения: 3800 Общо думи: 9,743 Местожителство: Vegesack
|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 6:20 pm Заглавие: |
|
|
Хехе винаги съм си мислел, че звучи химна на фирмата (странно защо )...не че толкова обръщам внимание ама...добре вече ще го запомня  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
T.N.F. Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 8:41 pm Заглавие: |
|
|
ivo82 написа: | Кими! Ето защо мисля така:
1. Натрупа опит във Формула 1, а само на 25г.
2. Ще има по-голяма опора в лицето на Монтоя
3. Колата ще е по-добра
4. Шумахер е вече старичък
5. Фен съм на Макларън  |
Иво, мисля че бъркаш тук-там. Според мен това е много неудобен тандем. И двамата пилоти имат потенциал за шампиони. Обаче в един отбор имаме първи пилот и втори, който в повечето случаи подкрепя първия. И Монтоя и Райконен имат да се доказват и да градят кариера (поне Райконен, а Монтоя това не го е**, поне аз си мисля че си пада малко егоистичен тип в т'ва отношение). Така, че не може да се очаква подкрепа. Такъв отбор може да доведе само до едно - единия от пилотите ще се опропасти жестоко...
А иначе какво мога да кажа за Шумахер:
1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004,
остава и 2005!!!
Модератор:
Много готино мнение ама 1 думичка не ми хареса  _________________ MANCHESTER UNITED - ONE UNITED - FOREVER UNITED
Цитат: | Жозе Моуриньо: Плаках, когато напусках Челси (Abramovich makes me cry) |
Mourinho is a bloody emo!
If you're not a Manc - you're a wank! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 8:45 pm Заглавие: |
|
|
ostava ama nqma..KIMI 6a e _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evo Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 12:39 pm Заглавие: |
|
|
T.N.F. тази логика не винаги важи-ще ти дам само един пример(хайде кажи ми кой беше първият пилот в Рено, защото такъв нямаше.А и идвамата си караха много-добре и почти винаги вземаха точки.) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DMX Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Единствените пилоти от 1 отбор, които се подкрепят на пистата са на Ферари и Минарди! Това с години съм го установявал. От части и от Джордан ги държат изкъсо ама всички други отбори играят на принципа - всеки за себе си. Колкото до първи пилот на Рено - Трули се води като първи пилот. Но иначе на пистата няма нищо подобно. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DMX Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 1:36 pm Заглавие: |
|
|
Вярно, че понякога гадно става ама тъй или иначе победата е във Ферари, който и от двата отбора да спечели и Жан Тод гледа просто неговия тим да е на върха... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evo Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Да де, но да караш цяло състезание първи и последните 2-3 обиколки от бокса да ти кажат че трябва да станеш втори е много нагло. И после говорим че Ferrari се подкрепят(подкрепят се те чушки). Точно Ferrari са отбора с най-ясно изразен водещ пилот(и това естествено е великия Шумахер). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DMX Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Evo написа: | Да де, но да караш цяло състезание първи и последните 2-3 обиколки от бокса да ти кажат че трябва да станеш втори е много нагло. И после говорим че Ferrari се подкрепят(подкрепят се те чушки). Точно Ferrari са отбора с най-ясно изразен водещ пилот(и това естествено е великия Шумахер). |
Те ако искат могат и да не го правят. Вярно е, че след това ще си търсят нов отбор ама никой няма да може да им отнеме точките, които са спечелили. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shyne Не е лесно !

Регистриран на: 05 Сеп 2004 Мнения: 1150 Общо думи: 2,388 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 1:52 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Точно Ferrari са отбора с най-ясно изразен водещ пилот(и това естествено е великия Шумахер) |
ami da de tova e ako barichelo beshe s po golqm shans za titla estestveno che nqmashe da my nanrejdat tova se kazva otbor
kvo da tragnat da praqt dvamata sstezanie pomejdu si i nakraq nikvi tochki da ne vzemat tova li.na tebe moje da ti se iska ama tva timat im ne gi ustroiva _________________ Ювентус Торино
ПФК"СЛАВИЯ" (СОФИЯ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pexo Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2004 Мнения: 112 Общо думи: 0 Местожителство: http://www.blizzard.com/world of warcraft/dwarf/35level
|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 2:24 pm Заглавие: |
|
|
brato ima6 gre6ka nqma pilot s imeto Бъпън no kakto i da e _________________ i can kill you
i can hit you
but,i ...........you!!!!!!!!!
50 cent forever
АЗ СЪМ ГАДЕН  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DMX Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 2:27 pm Заглавие: |
|
|
pexo написа: | brato ima6 gre6ka nqma pilot s imeto Бъпън no kakto i da e |
Голяма работа. Поправено. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divak Не е лесно !

Регистриран на: 25 Фев 2004 Мнения: 560 Общо думи: 0 Местожителство: Габрово
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 11:13 pm Заглавие: |
|
|
Мишо много ясно _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|