Предишната тема :: Следващата тема |
Бихте ли употребили наркотици? |
Да, за да опитам |
|
20% |
[ 16 ] |
Ами аз редовно се омайвам с трева ама не мисля за по-сериозни |
|
15% |
[ 12 ] |
Не, никога аз съм добро и възпитано дете |
|
45% |
[ 36 ] |
Зависи как ще ме прекара живота |
|
18% |
[ 15 ] |
|
Общо гласове : 79 |
|
Автор |
Съобщение |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 2:34 am Заглавие: |
|
|
kiki мерси много за тва дет го каза
shorty и все пак неразбрах ти разбрали ме какво исках да кажа  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GOD^_^ Не е лесно !

Регистриран на: 09 Юни 2004 Мнения: 1941 Общо думи: 19,447 Местожителство: ...при Падналите ангели...
|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 4:32 am Заглавие: |
|
|
kiki написа: | абе хора мноу сте ми весели как си спорите....яко шоу!
та да си кажа и моето скормно коментарче.......
какво разбрах от това....та главните герой:
шорти - той обича животът и още вярва че е хубав...накратко - тъп работа....(и аз съм ОВЦА такаче нямам нищо прочтив заяждането!)
рокерката - 10х......тоя опредлено няма да ни разбере пък и не иска....тая история с караниците,френдовете и т.н. ми е много позната...абе шибана работа....
второстепени герой:
лохнес - него никой не го пита....
скот - е тоя човек е мноу прав.....GO!GO!GO!
SaberTooth - той каточели искаше да тресне нечия мутра в земята....нищо лошо......
шефа - праи се на ентелегентен.....сега остава и да го докаже.....
DIUPONT - човекът просто си пафка....абе като има причини нищо лошо......
Djano - хъм....човекът изглежда няма какво да прави....флуд рулззззззззззззззззз
кики - е ясно е че тя винаги излиза виновна......
п.п.:ако съм изпуснала някой с мойте генялни коментари -сори- да се бади ще го включа......
п.п.(2):е никой да не се засяга от т'ва.......ей тей за лафа.....  |
И ако някой досега не е разбрал,аз съм режисьора на тоя шедьовър!
AND...CUT!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 8:49 am Заглавие: |
|
|
CkoT написа: | kiki мерси много за тва дет го каза
shorty и все пак неразбрах ти разбрали ме какво исках да кажа  |
даже го бях пропуснал твоето мнение (сред сичките простотии не съм го прочел) !!! Ами темата до колкото виждам е за "наркотици" (ся ако тфа има някфо ново значение аз не съм виновен . Тревата не е наркотик но все пак аз съм си против нея (аре няяя се обеснявам повече щото пак ще се скараме ) ! Аз като имам различно мнение не значи че всички тряя се нахвърлят срещу мене ! А пък за сбиването и напиването аз напраих предложение ама явно някфи причини ги възпрепястваха.!! ИЗВИНЯВАЙ ,и тфа че не пуша трева и че не я обичам не значи че не съм точен .... !! Ай дано не съм те засегнал с нещо  _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 8:52 am Заглавие: |
|
|
А пък чесно казано мене не ме издразниха толкоз за тревата и наркотиците ами заради оправданията дето вкараха за дето са пушили !!! За тфа се заяждах .... !! Мнооо проблеми имали !! Ако са имали проблема дали гнойта в корема ти ще я дренажират успешно или ще те разпорят кат прасе .... и ще ти измият червата с маркуч или дали ще ти апутират крака ..... !!! Съмнямвам се че щяха да обръщат внимание на другите проблеми ! Ами да имал съм ги и 2та проблема в една и съща година !!! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha
Последната промяна е направена от ShortY на Нед Дек 19, 2004 9:34 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 8:56 am Заглавие: |
|
|
kiki написа: | абе хора мноу сте ми весели как си спорите....яко шоу!
та да си кажа и моето скормно коментарче.......
какво разбрах от това....та главните герой:
шорти - той обича животът и още вярва че е хубав...накратко - тъп работа....(и аз съм ОВЦА такаче нямам нищо прочтив заяждането!)
рокерката - 10х......тоя опредлено няма да ни разбере пък и не иска....тая история с караниците,френдовете и т.н. ми е много позната...абе шибана работа....
второстепени герой:
лохнес - него никой не го пита....
скот - е тоя човек е мноу прав.....GO!GO!GO!
SaberTooth - той каточели искаше да тресне нечия мутра в земята....нищо лошо......
шефа - праи се на ентелегентен.....сега остава и да го докаже.....
DIUPONT - човекът просто си пафка....абе като има причини нищо лошо......
Djano - хъм....човекът изглежда няма какво да прави....флуд рулззззззззззззззззз
кики - е ясно е че тя винаги излиза виновна......
п.п.:ако съм изпуснала някой с мойте генялни коментари -сори- да се бади ще го включа......
п.п.(2):е никой да не се засяга от т'ва.......ей тей за лафа.....  |
разбрахме че си против мене и подкрепяш другите не е нужно да пишеш повече ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 11:38 am Заглавие: |
|
|
ShortY procheti kakvo si napisal i posle mi kaji che nie sme se oplakvali...
Ama poneje si tolkova tup che ne mojesh da stoplish za kakvi ide rech vuv Forum "Narkotici" ... AMI SAMOUBII SE BRE SMOTANQK i se moli v pon da ne te vidq shtoto sthe se NAPUSHA zaedno sus CkoT (shtoto taka mi e got) i shte doida do AG... _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DIUPONT Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2004 Мнения: 177 Общо думи: 0 Местожителство: ul rai4o karolew n 14 v.A ap.15 koito iska da idva
|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 1:51 pm Заглавие: |
|
|
spored mene pokepkata e prava teq problemi si gi e ima(la) itq i kiki 4e i az daje.6orti nqma6 pravo da se otnasq6 taka s 4ujdite problemi kamoli da gi prenebregva6 i nqma6 pravo da nari4a6 nqkoi 4e e prost sled kato ti sam napisa 4e ne 4ete6 knigi i samo gluposti i prostotii rysi6 nqmam ni6to protiv...nadqvam se vqrvai mi da ne sam te obidil vse pak vseki ima pravo na li4no mnenie. _________________ Don’t think back, don’t think back on me at all
Just let me go |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GOD^_^ Не е лесно !

Регистриран на: 09 Юни 2004 Мнения: 1941 Общо думи: 19,447 Местожителство: ...при Падналите ангели...
|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 1:51 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | ShortY procheti kakvo si napisal i posle mi kaji che nie sme se oplakvali...
Ama poneje si tolkova tup che ne mojesh da stoplish za kakvi ide rech vuv Forum "Narkotici" ... AMI SAMOUBII SE BRE SMOTANQK i se moli v pon da ne te vidq shtoto sthe se NAPUSHA zaedno sus CkoT (shtoto taka mi e got) i shte doida do AG... |
ууууууу Рокерките са опасна сган Шортееееее! Направо щи извъртят такава рокерия,че шса чудиш от де ти е дошло!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DIUPONT Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2004 Мнения: 177 Общо думи: 0 Местожителство: ul rai4o karolew n 14 v.A ap.15 koito iska da idva
|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 1:54 pm Заглавие: |
|
|
a shorti zabravih da ti kaja 4e trevata ne e narkotik(kakto kaza ckot)i vqrvai mi kato pafkam sled tova nito umiram v kofi za bokluk nito zapo4vam da krada s cel nabavqne na polovin cigara... _________________ Don’t think back, don’t think back on me at all
Just let me go |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 2:01 pm Заглавие: |
|
|
twa si e veche pylen flood, wseki si pishe kwot si iska ne za temata a polichnostno koj kwo razbiral kwo sq tuka sha se prajme na narkomani li, to si e qsno che narkoticite sa wredni, hora samo seksa e polezen shto ne napajte tema za seksa ami za narkoticite tuka sha se "psuwate" are prikazwajte za neshto deto po go razbiram shtom ste takiwa rabirachi tuka, taq tema se uteche are chakam za nowata tema
p.s.
ave shorty misleh che uchiw w mg ve, sha sa vijdame w speeda _________________

"аз съм българче обичам..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 2:04 pm Заглавие: |
|
|
DELETE _________________ Astra модератор!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 3:18 pm Заглавие: |
|
|
ShortY написа: |
разбрахме че си против мене и подкрепяш другите не е нужно да пишеш повече ! |
напротив....мога да те поздравя че поне намираш хубави неща,но не мога да разбера защо отричаш това че човек може да се нуждае от дрога и това не задължително е обвързано с кофи...... _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 4:30 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | ShortY procheti kakvo si napisal i posle mi kaji che nie sme se oplakvali...
Ama poneje si tolkova tup che ne mojesh da stoplish za kakvi ide rech vuv Forum "Narkotici" ... AMI SAMOUBII SE BRE SMOTANQK i se moli v pon da ne te vidq shtoto sthe se NAPUSHA zaedno sus CkoT (shtoto taka mi e got) i shte doida do AG... |
ela ako iska6 s baba si .... 4akam te
ama me 4akai otvunka 4e ne iskam 2ro nakazanie zarad tebe
xaxaxaxa Prudlo umrqla ne az si reja rucete s nqkfa mirizliva 4ikiika i gledam kak mi te4e kruvta taka 4e ne mi govori za samoubistvaa
probvai nqkoi put da si prereje6 ....venite i arteriite da vidim kvo 6a stane .... moje i da go zapi6e6 ..... na video 6a si zema pukanki da gledam ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha
Последната промяна е направена от ShortY на Нед Дек 19, 2004 4:39 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 4:31 pm Заглавие: |
|
|
DIUPONT написа: | spored mene pokepkata e prava teq problemi si gi e ima(la) itq i kiki 4e i az daje.6orti nqma6 pravo da se otnasq6 taka s 4ujdite problemi kamoli da gi prenebregva6 i nqma6 pravo da nari4a6 nqkoi 4e e prost sled kato ti sam napisa 4e ne 4ete6 knigi i samo gluposti i prostotii rysi6 nqmam ni6to protiv...nadqvam se vqrvai mi da ne sam te obidil vse pak vseki ima pravo na li4no mnenie. |
ne si _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 4:32 pm Заглавие: |
|
|
kiki написа: | ShortY написа: |
разбрахме че си против мене и подкрепяш другите не е нужно да пишеш повече ! |
напротив....мога да те поздравя че поне намираш хубави неща,но не мога да разбера защо отричаш това че човек може да се нуждае от дрога и това не задължително е обвързано с кофи...... |
sys sigurnost ne vodi do ne6to xubavo tfa mi be6e misylta _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
|