Предишната тема :: Следващата тема |
Бихте ли употребили наркотици? |
Да, за да опитам |
|
20% |
[ 16 ] |
Ами аз редовно се омайвам с трева ама не мисля за по-сериозни |
|
15% |
[ 12 ] |
Не, никога аз съм добро и възпитано дете |
|
45% |
[ 36 ] |
Зависи как ще ме прекара живота |
|
18% |
[ 15 ] |
|
Общо гласове : 79 |
|
Автор |
Съобщение |
lohnes Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2004 Мнения: 1771 Общо думи: 1,857 Местожителство: Scotland
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 11:10 pm Заглавие: |
|
|
SaberTooth написа: | ShortY бате неподозирах, че си толоковав тъп и не си забелязал, че и твоите мнения са по два реда, и да ти кажа чесно ти си по - голям flooder и от нея! Ама не ми се спори за тъпня кат теб Пък нали си умен не пуши трева лошо няма, ама има разлика между трева и дрога, ама се тая де ти бъркаш и вестник с тоалетна хартия като си в тоалетната тай че скрии се в някоя мише дупка и стига лая, че ми писна да ти слушам пумиите, само блещиш кат някои даскал! Кат не ти е интересно нещо и няма ко да кажеш по темата, въри за хляб в магазина или си играи с бубата която сички научихме, че ти е малка! Кат си се комплексирал въри помпаи в фитнеса, току виж след време като се погледнеш в огледалото ще онанираш от кеф по своето тяло! |
xaxaax, o6te edin v 4erniq spisuk _________________ Where there is a will, there is a way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SaberTooth Не е лесно !

Регистриран на: 23 Ное 2004 Мнения: 282 Общо думи: 0 Местожителство: Somewhere I Belong
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 11:12 pm Заглавие: |
|
|
Ха смотан ае се надпиваме да те видя кога ще паднеш под масата ве мурук! Хах смотан аз непуша вече ве севдио, ама като си нямаш понятие от някои неща ходи на село при баба ти тя знае как става сичко Ае въри по автомагистралата, може да засечеш майка си на нея!!! Смотан улигофрен! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
|
|
xahxahxahxahxa toq nomer 11 li e ve ? 4ai go zapi6a ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
|
|
HAHAHAHA
Mai ti pishesh za da si napred s mneniqta...i ako iskash samo da znaesh ti si edno golqmo smotano mamino detence deto nikoga nqma da porasne i trea da vzemesh da si navresh tupite mneniq tam kudeto slunceto ne te ogrqva...prosto si smeshen bre... ne se izlagai! _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 11:14 pm Заглавие: |
|
|
SaberTooth написа: | Ха смотан ае се надпиваме да те видя кога ще паднеш под масата ве мурук! Хах смотан аз непуша вече ве севдио, ама като си нямаш понятие от някои неща ходи на село при баба ти тя знае как става сичко Ае въри по автомагистралата, може да засечеш майка си на нея!!! Смотан улигофрен! |
EEEEEEE super maika ti li ti gi kaza teq lafove ve "TUZ" !!!! MI are idvai ...utre v geri v 21 ...sam tam ve !!! OBOROTEN ela da te vidim ...kat mi se tuzari6 tolkoz ..da te vidim 6to za "PIQ4" si ve sme6nik ! stiga mi laq v foruma da me pla6i6 .... i da mi razpraq6 nqkfi lafove ot na baba mi vremeto ve kituk kirliv ..... ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 11:16 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | HAHAHAHA
Mai ti pishesh za da si napred s mneniqta...i ako iskash samo da znaesh ti si edno golqmo smotano mamino detence deto nikoga nqma da porasne i trea da vzemesh da si navresh tupite mneniq tam kudeto slunceto ne te ogrqva...prosto si smeshen bre... ne se izlagai! |
az v toq forum flood-q ot gat go napraixa .... !!! A pak kat ne me poznava6 ne mi se obesnqvai tyi 4e are putqqqqqqqq !! to nqqq za pred koi da se izlagam ...ve ...narkomani ..... ! za koi pred koi da se izlagam .... ve kat prasnete ei sq dozata nqqq znaite kvo sam pisal _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
SaberTooth Не е лесно !

Регистриран на: 23 Ное 2004 Мнения: 282 Общо думи: 0 Местожителство: Somewhere I Belong
|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2004 6:10 pm Заглавие: |
|
|
Ем съжелявам зает, съм ама ще мина през Аг-то да ти тресна мутрата в земята  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2004 6:59 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy.
Последната промяна е направена от CkoT на Пет Мар 11, 2022 11:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shefa Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2004 7:53 pm Заглавие: |
|
|
Всички сте много прости  _________________
Don't smoke cigarettes, don't take any drugs, don't go out at night - just 0176 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2004 11:44 pm Заглавие: |
|
|
shefa написа: | Всички сте много прости  |
щом си толкоз умен,давай говори кво ми приказваш тука глупости
супер-клиторник,шибан кривомъд ....много мразя таквис незапознати ... _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfy Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2003 Мнения: 588 Общо думи: 719 Местожителство: http://gabrovo.kef/esa/blok-a/et.2
|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2004 11:53 pm Заглавие: |
|
|
iska6e da kaje6 krivogled glistoser li ?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DIUPONT Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2004 Мнения: 177 Общо думи: 0 Местожителство: ul rai4o karolew n 14 v.A ap.15 koito iska da idva
|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2004 12:36 pm Заглавие: |
|
|
ne znam za vas ama az si pafkam trvicata i ni my ibe  _________________ Don’t think back, don’t think back on me at all
Just let me go |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2004 12:55 pm Заглавие: |
|
|
То си личи  _________________ Astra модератор!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2004 6:21 pm Заглавие: |
|
|
абе хора мноу сте ми весели как си спорите....яко шоу!
та да си кажа и моето скормно коментарче.......
какво разбрах от това....та главните герой:
шорти - той обича животът и още вярва че е хубав...накратко - тъп работа....(и аз съм ОВЦА такаче нямам нищо прочтив заяждането!)
рокерката - 10х......тоя опредлено няма да ни разбере пък и не иска....тая история с караниците,френдовете и т.н. ми е много позната...абе шибана работа....
второстепени герой:
лохнес - него никой не го пита....
скот - е тоя човек е мноу прав.....GO!GO!GO!
SaberTooth - той каточели искаше да тресне нечия мутра в земята....нищо лошо......
шефа - праи се на ентелегентен.....сега остава и да го докаже.....
DIUPONT - човекът просто си пафка....абе като има причини нищо лошо......
Djano - хъм....човекът изглежда няма какво да прави....флуд рулззззззззззззззззз
кики - е ясно е че тя винаги излиза виновна......
п.п.:ако съм изпуснала някой с мойте генялни коментари -сори- да се бади ще го включа......
п.п.(2):е никой да не се засяга от т'ва.......ей тей за лафа.....  _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2004 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Mi ne vijdam kvo moga da ne mu xaresvam na jivota prosta sam optimist .... !!! Za tebe moje da e typo za mene ne e ....vseki si ima mnenie taka 4eeeee........ !!! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
|