Предишната тема :: Следващата тема |
Бихте ли употребили наркотици? |
Да, за да опитам |
|
20% |
[ 16 ] |
Ами аз редовно се омайвам с трева ама не мисля за по-сериозни |
|
15% |
[ 12 ] |
Не, никога аз съм добро и възпитано дете |
|
45% |
[ 36 ] |
Зависи как ще ме прекара живота |
|
18% |
[ 15 ] |
|
Общо гласове : 79 |
|
Автор |
Съобщение |
lohnes Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2004 Мнения: 1771 Общо думи: 1,857 Местожителство: Scotland
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 6:41 pm Заглавие: |
|
|
mi kat ne vqrva6 si e tvoi problem _________________ Where there is a will, there is a way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 6:45 pm Заглавие: |
|
|
lohnes написа: | mi kat ne vqrva6 si e tvoi problem |
Teb puk koi ta pita
 _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 6:47 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | lohnes написа: | mi kat ne vqrva6 si e tvoi problem |
Teb puk koi ta pita
 |
Az go pitam ei sq my se obadix po telefona i go pitax ? ...
6to ???? ne6to protiv .! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 6:48 pm Заглавие: |
|
|
Mdaaaaa....
poznavam go....
Професия: Да се заяждам със смешници !
i tova li zimisli tvoq velik Toefel-ski mozak? _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
lohnes Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2004 Мнения: 1771 Общо думи: 1,857 Местожителство: Scotland
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 7:25 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | Mdaaaaa....
poznavam go....
i tova li zimisli tvoq velik Toefel-ski mozak? |
xaxaxaaxxaax
tuka se zaformq interesen spor _________________ Where there is a will, there is a way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 8:59 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | Mdaaaaa....
poznavam go....
i tova li zimisli tvoq velik Toefel-ski mozak? |
mi to za prosti sy6testva ne si zaslyjava vaob6te da go naprqgam ... ! 4ai 6a konkretiziram _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
GOD^_^ Не е лесно !

Регистриран на: 09 Юни 2004 Мнения: 1941 Общо думи: 19,447 Местожителство: ...при Падналите ангели...
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 9:31 pm Заглавие: |
|
|
ееей тъй кат ви чета спора колко е готин се сещам за мен,Емералд и една друга тема за наркотиците...еееххх спомени...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
escaper Дали да стана антиквар ?

Регистриран на: 03 Юни 2004 Мнения: 41 Общо думи: 0 Местожителство: В контейнера
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 9:37 pm Заглавие: |
|
|
Бих опитал някоя дрогичка, ама МАМА като ми е забранила ко да напрая, само пийвам. _________________ /*
* Psychedelic Group
* Ние сме на всеки switch и хъб от тук
* до края на света...
*/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 9:46 pm Заглавие: |
|
|
GOD^_^ написа: | ееей тъй кат ви чета спора колко е готин се сещам за мен,Емералд и една друга тема за наркотиците...еееххх спомени...  |
xaaxaxax :} da i na men mi napomnq na sy6toto ama emerald pone pi6e6e ne6o pa tyka az si pi6a ..sam i nasre6ta ima samo 2 reda naxvyrlqni nqkfi shitz _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 10:32 pm Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | GOD^_^ написа: | ееей тъй кат ви чета спора колко е готин се сещам за мен,Емералд и една друга тема за наркотиците...еееххх спомени...  |
xaaxaxax :} da i na men mi napomnq na sy6toto ama emerald pone pi6e6e ne6o pa tyka az si pi6a ..sam i nasre6ta ima samo 2 reda naxvyrlqni nqkfi shitz |
Ami kato si smotan i ne mojesh da razberesh nishto...az kvo sam vinovna che ti si tup?! _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 10:44 pm Заглавие: |
|
|
kat si prosta murda i pi6e6 po 2 reda 6ot pove4e ne moi6 da izmisli6 ... ! bez da si obosnove6 "mislite " ..az li da sam vinoven 4e sym typ ...are stiga floodi foruma 4e 6a zeme6 da me nastigne6 po mneniq i ne znam ko 6a praim togaaa ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
SaberTooth Не е лесно !

Регистриран на: 23 Ное 2004 Мнения: 282 Общо думи: 0 Местожителство: Somewhere I Belong
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 11:00 pm Заглавие: |
|
|
ShortY бате неподозирах, че си толоковав тъп и не си забелязал, че и твоите мнения са по два реда, и да ти кажа чесно ти си по - голям flooder и от нея! Ама не ми се спори за тъпня кат теб Пък нали си умен не пуши трева лошо няма, ама има разлика между трева и дрога, ама се тая де ти бъркаш и вестник с тоалетна хартия като си в тоалетната тай че скрии се в някоя мише дупка и стига лая, че ми писна да ти слушам пумиите, само блещиш кат някои даскал! Кат не ти е интересно нещо и няма ко да кажеш по темата, въри за хляб в магазина или си играи с бубата която сички научихме, че ти е малка! Кат си се комплексирал въри помпаи в фитнеса, току виж след време като се погледнеш в огледалото ще онанираш от кеф по своето тяло! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 11:04 pm Заглавие: |
|
|
tyi li ve .... ! mi ti ne si toq det 6a mi kazva6 dal 6a pi6a ili nqqq pi6a ve ! nikyde ne sam kazal 4e ne sam flooder ..... !!! mi 6om sa po 2 reda(mneniqta) qvno ne moje6 da broi6 pak si pu6il ..... pak si se drogiral kat gyz .... ai kat se oprai6 ..gi prebroi pak ... ! Mi ti sigurno i xui nqma6 kat tolkoz zee6 .... ! 6 pi6a kvot mi e kef na guza ve .... !!! Sq kvo da napraq 4e sa se sabrali tuka narkomanite ..... !!!!!!!! Pak moeto laene 6a go sly6a6 vseki den taka 4e svikvai .... !! I vnimavai s dozata 4e iskam da pro4eta o6te nqkoi interes post da ne predozira6 ne6o ne6tata ....da umre6 sled 15 min _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
lohnes Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 11:05 pm Заглавие: |
|
|
xxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxxxaaxxa _________________ Where there is a will, there is a way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 11:08 pm Заглавие: |
|
|
SaberTooth e 100 kila kat pu6e treva ... !! Ti dam 10grama vodka razredeno s 1l sok4e .... 6a povry6ta6 2 dena ve narkoman ! Xax tfa 4e moga da mislq ... me pravi ..."daskal" mn se radvam _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
|