forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Наркотици
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Женски работи
Предишната тема :: Следващата тема  

Бихте ли употребили наркотици?
Да, за да опитам
20%
 20%  [ 16 ]
Ами аз редовно се омайвам с трева ама не мисля за по-сериозни
15%
 15%  [ 12 ]
Не, никога аз съм добро и възпитано дете
45%
 45%  [ 36 ]
Зависи как ще ме прекара живота
18%
 18%  [ 15 ]
Общо гласове : 79

Автор Съобщение
Evo
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 0

МнениеПуснато на: Сря Дек 15, 2004 3:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам достатъчно ум в главата и не ми трабват наркотици за да си направа кефа>Има и много по добри начини за това!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
DMX
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 9,743
Местожителство: Vegesack

МнениеПуснато на: Сря Дек 15, 2004 4:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Evo написа:
Имам достатъчно ум в главата и не ми трабват наркотици за да си направа кефа>Има и много по добри начини за това!!!

Сещам се за един... Smile
Не бих даже и опитал, въпреки, че обикновено съм много любопитен и се стремя да опитам от всичко в живота, шот малко или много е дсота кратък. Гласувах за третото, въпреки, че никога не бих се оприличил с "добро и възпитано" дете Smile
Evo
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 0

МнениеПуснато на: Сря Дек 15, 2004 4:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нека позная че е свързан с един много хубав глагол(от Немски). Ти сам ще се сетиш за кой става дума Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
PokePkaTa
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 5,323
Местожителство: Somewhere I Belong ...

МнениеПуснато на: Сря Дек 15, 2004 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DRINKIN_PARK написа:
Всеки да си прави каквото си иска с живота.
И какво - ш станете на по 60 години и понеже не сте пушили нищо, яли сте само здравословна храна и сте били редовни във всички часкове, завурпили 6,7,8,9,10,11,12 с 6.00 даже сте повтаряли 12 за оценка 6.50 ще си мислите, че имате още живот ? поне до 120 ??
ХАХАХАХАХА!

Опит, прецени и продължи.
После ще приказваме пак!....

(следва продължение)

Viarno...savsem viarno...Jiveite si jivota taka kakto si iskate ama vnimavaite shtoto moje da se nadrusate i ot vuzduha i... SPRETE DA DISHATE!!!!

П.П. - Продължавате да сте смешни...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger Skype Name
ShortY
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 39,616
Местожителство: St.Louis

МнениеПуснато на: Сря Дек 15, 2004 8:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а ве Рокерката ......стига ми се праихте на гангстери и наркамони тука и не знам си кви изследователи на живота ...шот сте смешни поне на мен сте ми смешни ....тфа да свърша дрогиран в някфа канафка с връзки около гърлото (понеже сичките вени са ми наебани ...и вече съм почнал да си ги боцкам в гърлото) не означава да изследваш живота или да си го изживееш ! Тфа мангалите го праят .....!!! Дет се напиват кат лайна секи ден .... и не мислят за утре ако сте цигани брато на вас !!!!!!! ДЖИПСИИИИИИИИИ мафаакааа ......!!! Върете се дрогирвайте ве ...поне диларите шъ забогатея от вас ...!!! Да живееш за мига .... ми върли се фърли от някоя скала .... ебати простотииите ...по клишарни лайна не съм чувал ..... !!! Сега било момента да се живее ... и кат стана на 25 .... кво .... ша търкам яко с четката по стената и ша земам 150лв .!!! ...... Нишо лично против Рокерката де просто ...твоя пост прочетох последен
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
GOD^_^
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 19,447
Местожителство: ...при Падналите ангели...

МнениеПуснато на: Сря Дек 15, 2004 9:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

брависимо Шортакис!
С риск да се повторя ще кажа...всички наркомани да мрат в кофите кат не им увира акъла!
ShortY
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Сря Дек 15, 2004 9:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мн ясно ! 10х за подкрепата :П)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DMX
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 9,743
Местожителство: Vegesack

МнениеПуснато на: Сря Дек 15, 2004 9:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Никаква полза няма.
kiki
пухче предполагам... *без предполагам!

Общо думи: 22,333
Местожителство: South Of Heaven

МнениеПуснато на: Чет Дек 16, 2004 9:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

"Неизменно право на всеки човек е да съсипе живота си!"
тука и аз ще подкрепя дринкин и рокерката,какъв е смисълът коагто си млад да не си поживееш?Знам че сигурно ще ви се стори тъпанарско от моя страна,ама не вижбдам какво хубаво в животът намират старите хорица....едва ще станат да яддът и накрая ще си изспят половината храна по дрехите а коагто са можели да се кефят на животът(уф....) са си яли салатката.....
шорти...ми да гадно си е да умреш в някоя канафка надрусан ама аз си мисля че който решава да взима наркотици (не говоря за трева,а за нешата който наистина обиват) и го прави ''ей тей за кефа'' да му имам разбирането за кеф...мислия си обаче че за някой хора това е начин да избягат от тоя гаден свят в някой по-добър...и после като се завърнат в този им се струва още по-гаден и почват пак,но си мисля че това е енщо като избор....ясно им е че ще умрат и просто предпочитат малко да си поживеят хуабво преди да скочат от моста....
ОТносно тревата....вс. си е право на личен избор.....значи супер тъпо е да го правиш защото е ''фешън'' тогава си е направо жалко.....ама ей тей за купоня някой път да ти стане весело....що ние? Wink ПЪк и така да си малко извън правилата.....звучи забавно....абе де да знам....честно казано не съм пробвала! Embarassed
абе тая тема наистъина я е имало бая пъти.....(даже единият беше моя)мога да си разсъждавам бая.....абе peace!
ShortY
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Чет Дек 16, 2004 12:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a ve mrete po kofite
s teq trevi ,4em6iri i
drogi kvo se zanimavam i az da pi6a !
Върнете се в началото
kiki
пухче предполагам... *без предполагам!

Общо думи: 22,333
Местожителство: South Of Heaven

МнениеПуснато на: Чет Дек 16, 2004 12:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ShortY написа:
a ve mrete po kofite
s teq trevi ,4em6iri i
drogi kvo se zanimavam i az da pi6a !

и аз ти се чудя...абе аз неразбрах кой е тръгнал да мре по кофите ама айде...да се захващаме с аметемтиката - тя е нашето бъдеще!(бля,бля....)
PokePkaTa
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Чет Дек 16, 2004 5:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ShortY, ne sum chuvala po tupo izkazvane po temata...Kaji mi k`vo kat sum pushila treva,A?Umrila li sam v nqkoq kofa za bokluk ili puk sum se provalila v daskalo?Moga samo da ti kaja che ako si v tolkova kofti period v kakuvto az sam bila i nqmash nito priqteli, nito gadje, i po cql den samo se karash s roditelite si shtoto ne mogat da razberat che si na 16 a ne na 6 ... i ti bi iskal da se napushish kato guz i da zabravish za vsichko (dori i za malko) ... Taka che ne mi spori po vuprosa shtoto mnogo se nervq na nekvi mamini sincheta deto dori i ne znaqt kakvo e da si na DUNOTO na NISHTOTO i da ne ti puka za nikoi i za nishto... ne moga da razbera zashto sled kato chovek ne znae kakvo e da si v istinska depresiq kazva "Az - NIKOGA!!!", "Na men tova nqma da mi se sluchi..." ili "Bahti lainata" ami da ama ne! I az si misleh taka i eto che mi se sluchi... i bqh tam... NA DUNOTO!Vuprosat e che tam namerih nachin da se izmukna...Taka che kogato prejiveesh vsichko koeto az sum prejivqla mi se obadi a do togava si jivei pod STUKLENIQ POHLOPAK!!!

Върнете се в началото
ShortY
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Чет Дек 16, 2004 5:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi tfa 4e ne se oplakvam kat nqkfa putka po forumite ne zna4i 4e nqmam problemi .... golqmmmmmmmmm PROBLEM .....4e i az nqqm gaje ...vaob6te ne me boli kura dali imam .... !!! Bil sam se s ba6ta si (samo 1 pyt za sega ) za karane redovno se karam .... !!! Ve4e za priqteli ....ne moga da kaja 4e nqmam .....!! Vseki e izpadal v depresii i taka natatyka .... !!! I 6a mi vika6 mamino sin4e kogato te vidq da ba4ka6 da jivee6 sama v apartament i t.n. .... 6toto se symnqvam ...4e sama se izdyrji6 i ti e tolkova trydno .... !!! Ne sym kazvala 4e pu6i6 ili 4e 6 mre6 po kofite ama kazvam 4e kat prasne6 purvite 3 injekciiki ili 6mrukne6 nqkfi laina tam ....izxoda .....i krainiq rezultat sa kofite ....!! malko sa teq deto sa uspeli da sprat narkoticite .... !!! XAaaxxaa ;p pak ako zaradi tfa ...4e nqmam gaje ili 4e se karam s na6te .... trqbva da sam po4nal da pu6a treva ili da se drogirvam ..... az do sega da sym ymrql sys svyrx doza ve .... !! poznavam narkoman i se lekuva ...5 godina nai6 kvo mu e le4enieto .... 1 godina ...bez ni6to .... 2-3 meseca se drogirva kat gyz .....za tfa sam protiv narkoticite 6tot sam vijdal kvi laina stavat ...!! Pak kat iska6 pu6i smurkai tam ...kakto kazax ne me ebe prosto izkazvam mnenie ... !!
Върнете се в началото
PokePkaTa
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Чет Дек 16, 2004 5:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

HAHAHAHA ti nikoga nqma da razberesh horata kato men...

Върнете се в началото
ShortY
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Чет Дек 16, 2004 5:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

xahahxahxahxha BILA NA DUNOTO !!!! PRedstavqm si kvo 6a e bilo ? Ne sa ti kupili podaryk za rojdeniq den ili kvo ....q mi go opi6i tfa dyno ve ebi mu maikata ;p) ... !!! Mai mnogo filmi si gledala a ? E ako mi kaje6 4e 1 sedmica si spala po peikite ne si se prebirala u vas i si prosila i si nqmala kvo da qde6 ...6a se syglasq 4e si bila na dynoto !!! (ne 4e az sam bil taka de ) !!! Za stykleniq poxlupak mi obqsni po podrobno molq ti se ..... !!! Тфа ще е някаф наркоманси жаргон не му разбирам аз ....! Нали не съм гъзар ,тревоман и супер ТУРБО хипер модерен "teenager" s "milqrdite problemi " !!! Na mene vsi4ko mi uredeno sedq i si 4e6q mudite pred pc-to i samo se zaqjdam s bednite ...izstradali deca ot forumite !!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Женски работи Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Следваща
Страница 3 от 13

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети