Предишната тема :: Следващата тема |
Бихте ли употребили наркотици? |
Да, за да опитам |
|
20% |
[ 16 ] |
Ами аз редовно се омайвам с трева ама не мисля за по-сериозни |
|
15% |
[ 12 ] |
Не, никога аз съм добро и възпитано дете |
|
45% |
[ 36 ] |
Зависи как ще ме прекара живота |
|
18% |
[ 15 ] |
|
Общо гласове : 79 |
|
Автор |
Съобщение |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 3:12 pm Заглавие: |
|
|
kwo tolkos ima da mu razbirate, pushish ili ti staa qko ili ne kojto iska fkarwa kojto ne iska ne i ne staa wypros che tiq deto ne fkarwat sa zagubenqci shtoto to edin chowek moje da si naprawi kefa dori i bez alkohol, az lichno kat si pusna metala i ne ti trebe trewa ili kwoto i da e puk da mi dojde nqkoj napushenqk da mu naprawq poguto togawa da se oswesti i toj na koj swqt e _________________

"аз съм българче обичам..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 3:15 pm Заглавие: |
|
|
anilaG na tebe ti e sburkana filosofiqta,tuk vuob6te ne stava vupros za zagubenqci ili ne .... _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Педя човек Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 4:39 pm Заглавие: |
|
|
Всеки да си прави каквото си иска с живота.
И какво - ш станете на по 60 години и понеже не сте пушили нищо, яли сте само здравословна храна и сте били редовни във всички часкове, завурпили 6,7,8,9,10,11,12 с 6.00 даже сте повтаряли 12 за оценка 6.50 ще си мислите, че имате още живот ? поне до 120 ??
ХАХАХАХАХА!
Опит, прецени и продължи.
После ще приказваме пак!....
(следва продължение) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 4:59 pm Заглавие: |
|
|
Stephen_King написа: | Maiko kakvi kuci otgovori ste dali!!Nqkoi zamislql li se e 4e moje 4ovek da opita prosto za da razbere kakvo e. jalkoto e 4e v u4ili6tata idvat nqkakvi pensioneri koito razkazvat kolko vredno e bilo koito nikoga ne opitvali ot ni6to, a priqtelite ti ot blizkoto obkrajenie pafkat(v nai dobriq slu4ai) i se drusat redovno i kato te ti kajat 4e tova deistvie e super na kogo bihte povqrvali na pensionerite ili na priqtelite si(vyprosyt ne e ritori4en)?! Spored men 4ovek trqbva da opita ot vsi4ko za6toto nai-dobre se u4i ot sobstveniq opit a i az li4no bih iskal kogato stana na 70 da si kaja 4e ne sym izpusnal ni6to i ne syjalevam za propileni migove!!! |
opazi boje 4e nqmam takiva priqteli ..... !!! nai mnogo da pafna nqkoq pura .... treva , kopriva , drisni nikoga baxti lainata ...pak droga v nikaf slu4ai ...po dure da si teglq kor6uma naprao..... !!! mi to i az taka vikax ....4ai da q vidq taq vodka ;p) i ot kakto q vidqx i probvax ) se kat ima kupon ili nqkaf shit piq ;p) tai 4e .... te ot mirizlivite razusjdeniq ot sorta na dai da probvam ..... se po4va vsi4ko .... ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SaberTooth Не е лесно !

Регистриран на: 23 Ное 2004 Мнения: 282 Общо думи: 0 Местожителство: Somewhere I Belong
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 5:30 pm Заглавие: |
|
|
Относно въпроса за тревата! Значи тревата е безвредна, но специално в по - големите градове е опасно да се пуши трева, защо ли ми защото, там повечето от дилърите я премесват с други синтетични боклуци и по този начин прецакват хората, и ги водят до пристрастяване! Това го знам от човеко които се опарил от това! Също така го бяха казали и по ТВ-то! Ако ще пушете трева е препоръчително да е от някои сигурен човек добита, за по сигурно де, пък които иска нека си зима от секи срещнат!
Твърди наркотици съм се опарвал, и то много яко! Ако много ви е мерак опитайте, ама не злоупотребявайте с опитването! А който има акъл в главата въобще няма да си има проблеми с нищо, т.е. няма да опита такива боклуци! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 5:39 pm Заглавие: |
|
|
ти се ебати заблудения наркоман ...ако тревата беше толкова "безвредна" едва ли щеше да е забранена на толкова места ...нишо безвредно няма ...че не мога да намеря международните изследвания относно тревата ..... !!! ама "намаляване на мозъчната активност " не ми звучеше много безобидно ...естествено тфа е при по редовна консумация ....а ве не знам .... аз не пуша а пък ... койт иска да си пуши да си мислят че е супер полезна и т.н. !!! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
SaberTooth Не е лесно !

Регистриран на: 23 Ное 2004 Мнения: 282 Общо думи: 0 Местожителство: Somewhere I Belong
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Бате които иска да се трови може, да го направи с всичко, и алкохола не е безвреден така като гледам, ама го употребяваш, все пак въпрос на избор! Пък и кой е казал че пуша редовно! Който иска да се трови, свалям ти шапка, че не се тровиш! Браво на теб!
ПП - може и да не употребявам вече от де знаеш!? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 5:57 pm Заглавие: |
|
|
emi 4e vse s ne6o trqq se trovq nqq kak upotrebqvam go ....emi ....to fakta 4e nqkoga si upotrebqval narkotici .... me navejda na misylta 4e moje pak da izpolzva6 ....a pyk za trevata ne znam .... :} _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
SaberTooth Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 6:15 pm Заглавие: |
|
|
Ми щом съм си патил явно немисля да го повторя, така че спи спокоино! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lohnes Не е лесно !

Регистриран на: 05 Мар 2004 Мнения: 1771 Общо думи: 1,857 Местожителство: Scotland
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 6:17 pm Заглавие: |
|
|
ei takiva temi sa golemi laina  _________________ Where there is a will, there is a way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 7:27 pm Заглавие: |
|
|
ok ve4e sym spokoen  _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
GOD^_^ Не е лесно !

Регистриран на: 09 Юни 2004 Мнения: 1941 Общо думи: 19,447 Местожителство: ...при Падналите ангели...
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 9:22 pm Заглавие: |
|
|
човек се трови цял живот! Отвсякъде и независимо дали го осъзнава или не!Ментално или физически
Тва си е моя мисъл! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
botroid Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 9:27 pm Заглавие: |
|
|
Ти си гений. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GOD^_^ Не е лесно !

Регистриран на: 09 Юни 2004 Мнения: 1941 Общо думи: 19,447 Местожителство: ...при Падналите ангели...
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 9:32 pm Заглавие: |
|
|
botroid написа: | Ти си гений. |
да търся ли сарказъм или го казваш с добро отношение!?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EMERALD Не е лесно !

Регистриран на: 25 Сеп 2003 Мнения: 1312 Общо думи: 8,181 Местожителство: Габрово - София
|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2004 1:02 am Заглавие: |
|
|
Леле тая тема сигурно се пуска за 5-ти път
Всеки да си прави каквото иска с живота. А защо никой не каза, че всеки трябва да си носи отговорността от действията и взетите решения ?! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|